Gönderen Konu: Serkan aygın saç ekimim  (Okunma sayısı 9821 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Serkan aygın saç ekimim
« Yanıtla #60 : 11 Mart 2021, 17:26:24 »
🙏

Hocam güzel olacak gibi gözüküyor. Vertexi ortalayarak da paylaşım yapabilir misiniz? Orası ne alemde acaba?

Bir de sizde dhi yani kalem tekniği ile mi ekim yaptılar, yoksa farklı bit teknik mi? Gördüğüm kadarıyla öncesindeki saç tellerinii arasına girilmiş.

Benim tepe ve vertexde de genel bir seyrelme şeklinde olduğu için aralara girilmesi gerekecek diye düşünüyorum. Onun olumsuz etkilerinden çekindiğim için sizdeki durumu da bi sormak istedim.

Teşekkür ederim. İnşallah gönlünüzce olur.

Cemall Cemal

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #61 : 11 Mart 2021, 20:24:29 »
Hocam güzel olacak gibi gözüküyor. Vertexi ortalayarak da paylaşım yapabilir misiniz? Orası ne alemde acaba?

Bir de sizde dhi yani kalem tekniği ile mi ekim yaptılar, yoksa farklı bit teknik mi? Gördüğüm kadarıyla öncesindeki saç tellerinii arasına girilmiş.

Benim tepe ve vertexde de genel bir seyrelme şeklinde olduğu için aralara girilmesi gerekecek diye düşünüyorum. Onun olumsuz etkilerinden çekindiğim için sizdeki durumu da bi sormak istedim.

Teşekkür ederim. İnşallah gönlünüzce olur.
merhaba evet dhi tekniğiyle ekim yapıldı benim tepe bölgem çok seyrekti şimdilik bi gelişme yok 4. Ay gibi tekrar foto paylaşıcam inş

Cemall Cemal

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 24 Mart 2021, 20:05:27 »
100. Gün ufkta olsa çıkıslar basladı henüz yolun başı ama en azından saç ekimi yaptırdığımın bariz belli olduğu günleri atlattım propecia ve xpecia kullanmaya devam

Cemall Cemal

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #63 : 08 Nisan 2021, 13:38:30 »
4.aya girmeye 1 haftam kaldı hafif karamlar başladı tam istediğim noktada değil 5-6.aylarda daha da iyi olucağını umuyorum propecia ve x pecia kullanmaya devam 1 sene kullanmayı düşünüyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 08 Nisan 2021, 14:18:45 »
Resim ters ışıkta kalmış süreç zaten erken çıkışlar iyi gidiyor belli bir sorun yok zamanla güzel olacak
Global Moderator

Cemall Cemal

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #65 : 22 Nisan 2021, 23:16:15 »
130. Gün tepe ve donör alan sizce tepe kapanırmı gidişat nasıl yorumlarınızı bekliyorum

Cemall Cemal

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #66 : 22 Nisan 2021, 23:18:22 »
Diğer açıdan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 23 Nisan 2021, 12:41:51 »
Teşekkürler daha net resimler için  sürece göre çok güzel gelişimin umarım zamanla daha güzel olur ..
Global Moderator

Cemall Cemal

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #68 : 23 Nisan 2021, 15:44:21 »
Teşekkürler daha net resimler için  sürece göre çok güzel gelişimin umarım zamanla daha güzel olur ..
sağol hintel inş daha da gelişmeye devam eder🙏

Cemall Cemal

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #69 : 16 Mayıs 2021, 01:16:12 »
Bugun itibariyle 150 günü geride bıraktım genel olarak memnunum görenler de değişikliği olumlu  yönde söylüyolar,fakat henüz tam istediğim hayal ettiğim durumda değilim yeni kökler sadece tepe kısmında elime geliyo tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim bu aydan sonra yeni kök çıkışları olur mu? Cvp verirseniz sevinirim

Cemall Cemal

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #70 : 16 Mayıs 2021, 01:18:07 »
Diğer görüntü

Cemall Cemal

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #71 : 16 Mayıs 2021, 01:19:22 »
Tepe

Arkansas

• Full Member
« Yanıtla #72 : 16 Mayıs 2021, 02:10:36 »
Ekim öncesi fotoğraflarınız net değil ama anladığım kadarıyla süreç olumlu gidiyor

Cemall Cemal

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #73 : 10 Haziran 2021, 12:23:13 »
Ve 6. Ay ekimin üstünden tam olarak 180 gün geçti.Şimdilik memnunum bu aydan sonra çıkıslar olurmu ,saçlar biraz daha kalınlaşırmı,bilmiyorum deneyimli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim!!! seyrek bölgeler hala var tepeler tam kapanmadı tepe kısmı için zamanım var mı?

Cemall Cemal

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #74 : 10 Haziran 2021, 12:26:18 »
Diğer açı

Facebook Twitter Instagram