Gönderen Konu: Niye başlamıyorlar tedaviye?  (Okunma sayısı 1304 defa)

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
Niye başlamıyorlar tedaviye?
« : 21 Aralık 2020, 14:21:16 »
Adam diyor ki finas işe yaramadı ama bakıyorsun norwood 5'te anca finas kullanmaya başlamış. Kardeşim Norwood 5'e kadar neredeydin ? Norwood 4.5-5'te finas kullanıp norwood 2-3 olmayı beklemek nereden çıktı ? Çim adam ilacı mı bu ? Şanslıysan en fazla bir norwood düşürür seni bu takviyeler, asıl amaçları dökülmeyi durdurmak ve mevcut saçları korumak. Ben Norwood 2.5'ta dutasteride başladım yaş 23, yaş 33-35 gibi Norwood 3 ya hadi Norwood 3 Vertex olsam en fazla okey benim için. Adam Norwood 4'te "Finasa başlamam doğal tedavi yok mu" diyor. Ne yapayım paşam, ne istersin ?
Birçok insan Norwood 3 Vertexe kadar inkar ediyor zaten, Norwood 4'te bile inkar edenler var dökülmeyi. Forumun dışında sivil hayatta genetik dökülme yaşayıp genetik dökülme hakkında hiçbir bilgisi olmayan insanlara laf anlatmaktan dilimde tüy bitti. Neden başlamıyorlar tedaviye ?

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Niye başlamıyorlar tedaviye?
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2020, 14:35:15 »
farkına varamıyorsun ki benim ve saçı dökülmeyen birinin olaya bakış açısı çok farklı .  ben karşımdakinin saçı dökülmüş mü ona bakıyorum . ama bundan 5 yıl önce benim için kel ve saçlı vardı sadece. bana sorarsın belki 16 yaşında başladı dökülmem ama ben 20 ye kadar fark etmedim bile
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2020, 09:06:44 Gönderen: oralminoxidil »

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2020, 15:11:34 »
Saçlarının açılmasını kabul edememe durumu var. Psikolojik bir durum o yüzden tedaviye er yada geç başlanıyor.

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2020, 15:56:52 »
kanka haklısın ben ailedeki kellik tipine bakıp tahlilde bulunuyordum anne tarafında kellik yoktu baba tarafıda nw5 ama 35lerde nw5 olmuslar ve de saçları dikmedigim icin önsac cizgisi benim için sorun değildi öne atıyordum sacları şakaklar gitmişti nw 3.5 falan olmustum ama sorun degildi ta kii bir kez sacı kazıdım birdaha sac cıkmadı

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2020, 16:06:22 »
kanka haklısın ben ailedeki kellik tipine bakıp tahlilde bulunuyordum anne tarafında kellik yoktu baba tarafıda nw5 ama 35lerde nw5 olmuslar ve de saçları dikmedigim icin önsac cizgisi benim için sorun değildi öne atıyordum sacları şakaklar gitmişti nw 3.5 falan olmustum ama sorun degildi ta kii bir kez sacı kazıdım birdaha sac cıkmadı

Birdaha cikmadi derken hocam acabilirmisin?
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 21 Aralık 2020, 16:12:18 »
Benimde en anlamadıgim kitle bunlar, adam forumda geziyor diyorki finasterid kullanmam saçımı nasıl korurum böyle bir mantık yok korumak istiyorsan kullanacaksın ya da dökülecek. Birde norwood 5-6 olanlar var ilaç hiç işe yaramadı tayfası bunlarda ayrı bir olay. Bir diğer toplulukta ilacı kullanmayıp yan etki listesini görünce oooo erkeklik gidiyor aman aman çok sakat iş diyenler. İnsanlar çok ayrı kafada laf anlatmak zor o yüzden forumda elimden geldiğince yorum yapmaya , yardımcı olmaya çalışıyordum. Artık saldım çünkü insanlar laf anlamıyor.

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2020, 16:27:46 »
Birdaha cikmadi derken hocam acabilirmisin?
anlıycagınız üzere nw3.5 olmama ragmen sacları öne dogru taradıgım icin önçizgi gibi bir sorunum yoktu alnımda yaratılış olarak geniş oldugunudan benim için en iyi stil buydu öndeki saclarda zayıflıyordu biliyordum ama herzaman kapatıcak bir görünüm bırakıcagını düşünürdüm en azından 30lara kadar ama birkez sacları kazıdıktan sonra öndeki saçlar hep minyatür formunda kaldı gelişmedi..

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2020, 16:42:05 »
türkiye kadar garip ülke yok zaten şeker gibi antibiyotik içerler finasterid deyince kaçarlar. biz de isteriz yanetkisiz bir hapla 15 yaşındaki saçımıza dönmeyi ama şu an mümkün değil. yabancı forumlarda artık deneysel ürünler kullanılıyor finasterid yanetkisi desen gülerler. placebo gruplarının 5 kat daha çok yanetki gördüğünü okumuştum ..

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Aralık 2020, 17:44:01 »
Arkadaşlar bende uzun süredir finasterid kullanıuorum 2015 den beri biliyorsunuz
İnsanların korkuları normal çekinmeleri de ilaç çok masum değil bunun altını çizeyim
Ama manyaklık derecesinde abartanlar da var

Bir çok kişide finasterid alınmadan güzel olmuş sonuçlara
Ekimci başarısı olarak bakıyor :)

cildin saçı beslemesi. Durumundan bir haber olarak.

Bu ilacı kullanıcaksan takıntılı ya da panik korkak biri olmayacaksın bu sekılde bir karakterin varsa kullanma yaşadığın her b.. ilaca yorup olur olmaz durumlar yazmalarına sebep oluyor.
Global Moderator

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2020, 18:20:37 »
Arkadaşlar bende uzun süredir finasterid kullanıuorum 2015 den beri biliyorsunuz
İnsanların korkuları normal çekinmeleri de ilaç çok masum değil bunun altını çizeyim

Bu ilacı kullanıcaksan takıntılı ya da panik korkak biri olmayacaksın bu sekılde bir karakterin varsa kullanma yaşadığın her b.. ilaca yorup olur olmaz durumlar yazmalarına sebep oluyor.
Şu yazıya bile mana bulacak insanlar çıkarsa şaşırmam. Olayın özeti budur teşekkürler abi.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 21 Aralık 2020, 18:43:29 »

Uzun zamandır kullandığınıza göre memnunsunuz, yan etki görmediniz. Ne kadar süre ile kullanmayı düşünüyorsunuz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Aralık 2020, 20:04:39 »
Uzun zamandır kullandığınıza göre memnunsunuz, yan etki görmediniz. Ne kadar süre ile kullanmayı düşünüyorsunuz?

bir sınır koymadım kendime bırakmak istediğim zaman bırakırım  ya da istediğim kadar kullanırım

kısaca kendıme kota koyup kafamı bunlarla kurcalamak istemem rahatım
Global Moderator

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2020, 10:07:31 »
bu forumdaki çoğu kişi 30 lu yaşlarında ve forumun adından da belli olarak saç ekimi formu. çoğu kişi saçı ya dökülmüş ya da dökülme bitsin ektireyim diye bekliyor. 35 yaşında biri 20 yaşındayken bizim imkanlarımıza sahip değildi. bundan 10 yıl sonra belki hiç kimse saç dökülmesi yaşamak zorunda kalmayacak.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Facebook Twitter Instagram