İyi veya kötü birşey söylemiyorum bu ilaç hakkında başımdan geçenleri yazayım karar vermende belki yardımcı olur 24 yaşında başladım şuan 34 yaşındayım bu sürede 4 defa ara verdim yan etki sebebiyle hangi yan etkiler diyeceksin yazayim
1.idrarda yanma yanmadan acıdan dolayı ereksiyonda güçlü
2.soylemeye bile gerek yok en basiti bu spermde sıvılaşma
3.yorgunluk uykuya doyamama
4.hafıza problemleri cok fazla
5.depresyon herşeye üzülme ağlama
6.yüzümde lekeler ciltte kuruluk
7.vücut ısısında aşırı azalma aşırı ayak üşümesi
Benim için en büyük sorun olan yan etki üşüme bu yüzden kış gelince devamlı hasta oluyorum 15 derece havada -15 gibi üşüyorum ve bu ilaç su içme isteğinizi yok ediyor canınız su içmek istemiyor bu yan etkilerin sebebi az su içmek olabilir kan dolaşımı etkileniyor olabilir ve bağışıklık düşüyor olabilir ilk bu yan etkileri hissedip ara verdiğimde 5 6 gün içinde geçmişti daha sonraki bırakmamda 1 ay sonra 3 ay da geçti en son şuanda 5. Aydayım henüz yan etkiler geçmiş değil %80 azaldı ve bekliyorum geçsin diye sadece kullanmaya karar vermeye çalışanlar için bilgilendirme amaçlı yazdım yan etki olmaz diye birşeyin olduğuna inanmıyorum herkeste olur sadece bağzı insanda geç olur bu süredede zaten ilacı bırakır o yüzden farketmez cunku ilk kullandığım 1 senede bu yan etkilerin hocbiri olmamıştı kullanacak arkadaşlara önerim yan etki gördüklerinde ara vetsinler etkiler geçtikten sonra kendilerini takip ederek kullansınlar en ufak yan etkide yekrar ara verin