Benim dediklerimi bana mantık safsatası yaparak satıyorsunuz.
1-Ben finasteridin etkinliğini ek bilgi olarak verdim konu o olduğu için değil.
2-Hormonlar normal eyvallah peki tam olarak adamın vücudu inceleniyor mu hayır sadece hormonlara bakılıp aa normal deniyor.
3-Ben zaten birey üzerinden değerlendirmenin yanlış olduğunu derek üzerinden, "Şimdi bu adam gibi insanları toplayarak mı prospektüs hazırlayacağız" örnek verdim aynı şeyi söylüyoruz ne anlatmak istediniz anlamadım.
4-Ben zaten eğer her görüdüğüm makaleyi okuyup doğru sansaydım burada finasterid pipi küçültüyor yazardım ki kaliteli olmasına dikkat ettiğim için yazmıyorum. 150 Türk 150 Japonun hormon dengesi zaten çalışma sonucunda kendisini gösterir kişide değerlendirmesini ona göre yapar yoksa finasterid etki konusunda ırk seçmiyor değil mi mantıken ?
Ben zaten yan etki yok demiyorum ki nerede yazmışım öyle bir şeyi ? Eğer anlaşılmadı ise tekrar yazayım.
Finasterid etken maddeli ilaçlar DHT hormonunu baskılar ve hormonlarla oynandığı için kişiden kişiye değişecen yan etkileri olabilir ya da olmayabilir AMA finasterid 2020 yılında saç dökülmesini durdurmak adına en etkili ve güvenli ilaçtır, güvenli demek illa hiçbir yan etkisi yok anlamında demek değildir veya leblebi gibi yutun demek değildir, diğer anti-andrjenler arasında en güvenli ve etkili olan budur anlamına gelir.
Dostum işte bilemiyorsun hangi çalışmada hangi milletten ne kadar insan var? Ben bir iki uzakdoğulu çalışmasında şu kadar Japon erkeği üzerinde yapılan vs diye bi ibare gördüm o kadar.
İşte böyle bir ortamda güven kelimesini son paragrafın içine almamalısın.
1. Ok
2. Sence doktorun aklına gelmemiş midir başka birşeyleri aramak? Bence gelmiştir. Bu kadar adam bittik biz diyorsa, durup da bi düşünmek lazım. Bazı arkadaşların tanımıyla ‘psikolojisi zayıf’ dememek lazım. Buna dikkat edilmedikçe, ciddiye almadıkça bu gruba birilerinin eklenmesine sebep oluyor olunabilir.
3. Geçtim bunu.aynı noktadayız galiba.
4. Finas evet belki her erkekte dht düşürür. Belki birisinde %67 dir belki diğerinde %70dir onu bilemem. İlacın olayı bu zaten.
Lakin mevzu burada, insanların kalan yüzde 30 ile devam edip edememesi. Ortalama bir japon ile bir Türk ün vereceği ortalama tepkiyi bilemiyoruz ki. İşte demem o ki kaç tane çalışmaya rastladın ki ortalam Türk’ün tepkisini bilip de, finasterid ile ‘güvenilir’ kelimesini aynı paragrafa ekleyebiliyorsun. Bu ise mantık safsatası diyecek başka birşeyim yok.
Neyse konuyu kapatacağım. Ama sonunda herkesin gidip doktor kontrolünde, başlamadan önce ve başladıktan sonra belli periyodlar ile gerekli tahlillerini yaparak devam etmeleri, yanetki konusuna da dikkat etmeleri gerektiği konusunda hem fikiriz anladığım kadarıyla bu da birşeydir.