Gönderen Konu: Finasteride kullanıcıları ve yan etkiler  (Okunma sayısı 5411 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Finasteride kullanıcıları ve yan etkiler
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2020, 05:40:42 »
Forumda fin konularina bak oku yorumlari ogrenirsin
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2020, 12:25:11 »
Bende yan etki olarak sac dökülmesini durdurdu. Cok tehlikeli bir ilac.
  • Yaşınız 30

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2020, 13:39:18 »
Yan etki yok, psikolojisi güçlü olan kullansın. Gerçi bana mental olarakta ekstradan iyi geliyor bazılarının psikolojiyide bozmuş ama(Fiziksel yan etkinin yanında "psikolojiyide"). Hayatında çocuk asprini prospektüsü bile okumamış insanlar gelip kötülüyor ya nw7 bald guard ya da ilacın işe yaramadığı kişiler.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2020, 01:00:33 Gönderen: Kıvanç Saçlıtuğ »
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2020, 14:45:15 »
Burada kendince tespit yapan özgüvenli bakma. Kendilerinin yanetki görmüyor olması, sende olmayacağı anlamına gelmez. Bunun farkında olmadan, böyle güzelleme yapmaları hiç mantık işi değil. Git bir dermatoloğa ve üroloğa görün. Forumda geriye doğru buradaki başlıkları oku. Kendi kararını kendin ver.

« Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 14:51:34 Gönderen: Hintell »

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 21 Aralık 2020, 14:52:07 »
Adam dht  baskılıyor diyor ki yan etki yok ahahahaha oğlum bunlar fin kullanmaktan beyinleri jöle kıvamına gelmiş. Düşünemiyor valla yav  adam vücudun ana hormonunu baskılıyor ana hormon diyor yok öyle bir şey piskolojik ahahaha ,şunları atayım şuraya da bir başkası yanmasın.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2020, 15:18:35 »
Adam dht  baskılıyor diyor ki yan etki yok ahahahaha oğlum bunlar fin kullanmaktan beyinleri jöle kıvamına gelmiş. Düşünemiyor valla yav  adam vücudun ana hormonunu baskılıyor ana hormon diyor yok öyle bir şey piskolojik ahahaha ,şunları atayım şuraya da bir başkası yanmasın.
En basitinden çok yaygın kullanılan reçetesiz aspirinin yan etkilerine bak bir çok sıkıntılı yan etki mevcut mide kanaması da dahil o veya bir antidepresan yan etkilerine bak can sıkıcı o yüzden en basitinden en etkili ilaca kadar hepsinde çok vahim yan etkiler mevcut. O yüzden finasterid insanı öldürmüyor tabiki yan etkileri mevcut fakat herkes de aynı yan etki mevcut değil. Tabiki kullanılmaması daha iyi fakat saçın insan psikolojisinde büyük bir önemi var. DHT nin insan için bir çok yararlı tarafları var ses tellerinden kulağa kadar kulaktan cinselliğe kadar. Ama Fin kullanmaktan jöle beyinleri jöle olmuş demen çok ilginç bir bakış açısı biraz daha bilinçli bir şekilde yorum yapmak her insanın sorumluluğu.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2020, 15:44:21 »
İlacı kullanmayanlar deli gibi ilacı kötülüyor...
İsteyen kullanır isteyen kullanmaz yan etki gören kesim benim görüşüm az. Ergenlikten sonra %30 kalan DHT gayet diğer fonksiyonları devam ettiriyor. Git DHT testini yaptır çok düşük değilse yan etki göreceğini sanmıyorum.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 21 Aralık 2020, 16:34:21 »
İlacı kullanmayanlar deli gibi ilacı kötülüyor...
İsteyen kullanır isteyen kullanmaz yan etki gören kesim benim görüşüm az. Ergenlikten sonra %30 kalan DHT gayet diğer fonksiyonları devam ettiriyor. Git DHT testini yaptır çok düşük değilse yan etki göreceğini sanmıyorum.

Canın kardeşim ben kullanıyorum, ama yine de güzellemiyorum. Bir fonksiyon bugünden yarına, elektrik gitmesi gibi çat diye gitmiyor. Atıyorum yüzde 20 eksilme olacaksa, bu uavaş yavaş olduğu için kişi de farketmiyor da. Bıraktığında, vücut hızlı toparlarsa o zaman anlıyorsun farkı.

Elemanın birisi gelip knou açmış, kaç yaşında olduğu belli değil, bu ilaca ihtiyacı var mı yok mu o belli değil. Böyle bir ortamda ilacı güzellerken elinizin ayarı olsun amk.

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2020, 16:52:56 »
Bende yan etki yok herkeste olmaz diye birşey de yok, kimseye tavsiye ettiğimde yok sadece tecrübelerimi aktardım. Ama büyütüldüğü de bir gerçek.
Sana gelince beynin pekmez olmasın koçum burdan ahkam kesmek ve millete hakaret etmek kolay uzaktan uzağa, bir gün dayak yersin karnın doymaz ama yediğin son şey olur.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 17:03:17 Gönderen: Kıvanç Saçlıtuğ »

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #10 : 21 Aralık 2020, 17:09:48 »
Konuyu açan dostum burda karar tamamen araştırıp senin vermende.Ben 8 ay kullanmıştım düzenli hergün başlarda hiç bir problem olmadı acıkcası cokta memnundum ,ha bende cinsel yönden meni şeffaflaşması yapmıştı sadece burda normal kabul ediliyor bazen düzeliyordu zaten. Ben Psikolojik olarak etkilenmiştim  depresyon,panik atak,sinirlilik ve huzursuzluk güçsüzlük hali yapmıştı.(Hergün kullanımı birikme yaptıgı kanatindeyim kesinlikle )bu arada yan etkileri geçici. Birde bunu kullanacaksan bol spor ve düzenli bir hayat ve kafan rahat olsun.Tekrar baslamayı düşünmüyor değilim ama baslarsam haftada 2 veya 3 alırım.Sormak istediklerini sor  bana cevaplayayım.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 21 Aralık 2020, 17:16:44 »
Bende yan etki yok herkeste olmaz diye birşey de yok, kimseye tavsiye ettiğimde yok sadece tecrübelerimi aktardım. Ama büyütüldüğü de bir gerçek.
Sana gelince beynin pekmez olmasın koçum burdan ahkam kesmek ve millete hakaret etmek kolay uzaktan uzağa, bir gün dayak yersin karnın doymaz ama yediğin son şey olur.

Yukarda yan etki yok yazıyorsun burada ne yazıyorsun buyur gel erzuruma kardesım bak bakalım kım kımı pekmez ediyor beklerim  yediğin son şey cağ kebabın şişi olur tabi boğazdan değil.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 21 Aralık 2020, 17:20:13 »
En basitinden çok yaygın kullanılan reçetesiz aspirinin yan etkilerine bak bir çok sıkıntılı yan etki mevcut mide kanaması da dahil o veya bir antidepresan yan etkilerine bak can sıkıcı o yüzden en basitinden en etkili ilaca kadar hepsinde çok vahim yan etkiler mevcut. O yüzden finasterid insanı öldürmüyor tabiki yan etkileri mevcut fakat herkes de aynı yan etki mevcut değil. Tabiki kullanılmaması daha iyi fakat saçın insan psikolojisinde büyük bir önemi var. DHT nin insan için bir çok yararlı tarafları var ses tellerinden kulağa kadar kulaktan cinselliğe kadar. Ama Fin kullanmaktan jöle beyinleri jöle olmuş demen çok ilginç bir bakış açısı biraz daha bilinçli bir şekilde yorum yapmak her insanın sorumluluğu.

Buradaki fanatiklere karşı bu üslup gayet yerinde çünkü zamanında gayet iyi niyet ve bilimsel makaleler ile tartışmaya girdik bu ve bir kaç kişi dahil bunlara göre finasterid on numara yan etki vs yok kesinlikle adamlar yan etkiyi kabul etmiyor şaka gibi. O yüzden bu şahışlara uslup olarak boyle davranıyorum gerekirse hesabım silinsin umurumda değil.

Mac Dean

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 21 Aralık 2020, 17:54:40 »
Forum ne hale gelmiş üsluplara bak inanamıyorum arkadaşlar herkes kendi hayatından sorumlu bir ilacı kullanıp kullanmamak insanların kendi tercihidir hiç kullanmayıp sürekli ilacı kötülemek bana da akıl işi gelmiyor kullanıp yan etkilerini gören insanlar zaten uyarılarını yapıyor bir insanın hayatında saç önemli bir yeri tutuyorsa alır kullanır yan etki görürse bırakır zaten.İnsanlar bir ilacı kullanıp kullanmamayı bile fanatikleştirmiş

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 21 Aralık 2020, 17:56:05 »

Yukarda yan etki yok yazıyorsun burada ne yazıyorsun buyur gel erzuruma kardesım bak bakalım kım kımı pekmez ediyor beklerim  yediğin son şey cağ kebabın şişi olur tabi boğazdan değil.
Arkadaş yazmış ki gördüğünüz yan etkileri yazın. Bende yan etki yok yani. 😃
Daha okuduğunu anlayamıyorsun koçum sen oyun hamurundan pasta yapmayı öğren önce.

Facebook Twitter Instagram