Gönderen Konu: Finasteride kullanıcıları ve yan etkiler  (Okunma sayısı 5396 defa)

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasteride kullanıcıları ve yan etkiler
« Yanıtla #45 : 02 Ocak 2021, 00:18:55 »
 İyi veya kötü birşey söylemiyorum bu ilaç hakkında başımdan geçenleri yazayım  karar vermende belki yardımcı olur 24 yaşında başladım şuan 34 yaşındayım bu sürede 4 defa ara verdim yan etki sebebiyle  hangi yan etkiler diyeceksin yazayim
1.idrarda yanma yanmadan acıdan dolayı ereksiyonda güçlü
2.soylemeye bile gerek yok en basiti bu spermde sıvılaşma
3.yorgunluk uykuya doyamama
4.hafıza problemleri cok fazla
5.depresyon herşeye üzülme ağlama
6.yüzümde lekeler ciltte kuruluk
7.vücut ısısında aşırı azalma aşırı ayak üşümesi

Benim için en büyük sorun olan yan etki üşüme bu yüzden kış gelince devamlı hasta oluyorum  15 derece havada -15 gibi üşüyorum  ve bu ilaç su içme isteğinizi yok ediyor canınız su içmek istemiyor bu yan etkilerin sebebi az su içmek olabilir kan dolaşımı etkileniyor olabilir  ve bağışıklık düşüyor olabilir  ilk bu yan etkileri hissedip ara verdiğimde 5 6 gün içinde geçmişti daha sonraki bırakmamda  1 ay  sonra   3 ay  da geçti  en son şuanda  5. Aydayım henüz yan etkiler geçmiş değil %80 azaldı ve bekliyorum geçsin diye  sadece kullanmaya karar vermeye çalışanlar için bilgilendirme amaçlı yazdım  yan etki olmaz diye birşeyin olduğuna inanmıyorum herkeste olur sadece bağzı insanda geç olur bu süredede zaten ilacı bırakır o yüzden farketmez cunku ilk kullandığım 1 senede bu yan etkilerin hocbiri olmamıştı  kullanacak arkadaşlara önerim yan etki gördüklerinde ara vetsinler etkiler geçtikten sonra kendilerini takip ederek kullansınlar en ufak yan etkide yekrar ara verin

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #46 : 02 Ocak 2021, 01:50:58 »
İyi veya kötü birşey söylemiyorum bu ilaç hakkında başımdan geçenleri yazayım  karar vermende belki yardımcı olur 24 yaşında başladım şuan 34 yaşındayım bu sürede 4 defa ara verdim yan etki sebebiyle  hangi yan etkiler diyeceksin yazayim
1.idrarda yanma yanmadan acıdan dolayı ereksiyonda güçlü
2.soylemeye bile gerek yok en basiti bu spermde sıvılaşma
3.yorgunluk uykuya doyamama
4.hafıza problemleri cok fazla
5.depresyon herşeye üzülme ağlama
6.yüzümde lekeler ciltte kuruluk
7.vücut ısısında aşırı azalma aşırı ayak üşümesi

Benim için en büyük sorun olan yan etki üşüme bu yüzden kış gelince devamlı hasta oluyorum  15 derece havada -15 gibi üşüyorum  ve bu ilaç su içme isteğinizi yok ediyor canınız su içmek istemiyor bu yan etkilerin sebebi az su içmek olabilir kan dolaşımı etkileniyor olabilir  ve bağışıklık düşüyor olabilir  ilk bu yan etkileri hissedip ara verdiğimde 5 6 gün içinde geçmişti daha sonraki bırakmamda  1 ay  sonra   3 ay  da geçti  en son şuanda  5. Aydayım henüz yan etkiler geçmiş değil %80 azaldı ve bekliyorum geçsin diye  sadece kullanmaya karar vermeye çalışanlar için bilgilendirme amaçlı yazdım  yan etki olmaz diye birşeyin olduğuna inanmıyorum herkeste olur sadece bağzı insanda geç olur bu süredede zaten ilacı bırakır o yüzden farketmez cunku ilk kullandığım 1 senede bu yan etkilerin hocbiri olmamıştı  kullanacak arkadaşlara önerim yan etki gördüklerinde ara vetsinler etkiler geçtikten sonra kendilerini takip ederek kullansınlar en ufak yan etkide yekrar ara verin

Kardesim finasteridinde yan etkileri var tabiki  fin sende bunları yapmıssa birde avadort kullanmıssan onları paylas o hayli hayli yapar dusunun artık 
Evet herkeste farklı yanetkiler yapar androjen ilacları ama yineede fin onerebiliyorum ama dut hic onermem  ve esittir zehir diyorum
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 02 Ocak 2021, 02:51:37 »
Avodart hic kullanmadim

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #48 : 02 Ocak 2021, 12:10:40 »
Avodart hic kullanmadim

Guzel ve net bir cevap en iyisini yapmıssın  vucudun  hormon baskısını kabul etmiyor senin.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram