Arkadaşlar forumda bir serkan aygın, asuman ve şahin çelik furyası gidiyor. Lakin serkan aygında revize sonuçlar yani kısmen başarısız sonuçlar arttı gibi. Asuman saç ekimi ise kalitesine göre bence pahalı. Şahin çelik performans fiyat açısından iyi olsa da yer yer yüzeysel nekrozlu sonuçları var.
Bunlar dışında güvenilir kaliteli ve doktor bazlı saç ekim merkezleri veya daha butik ekim merkezleri nelerdir? Tecrübeli arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Benim bulduklarım:
Doğan Turan
Cosmedica
Ali Emre Karadeniz
Bu bulduğum doktorlar biraz underrated kalmış gibi özellikle ali emre karadeniz'in sitesinde ilginç şeyler yer alıyor. Ağrısz anestezi, Şahin Çelik'in kullandığı metotun yanlış olduğundan bahsetmiş
Forumda ekimleri ile öne çıkan ekimciler gayet başarılı kardeşim adamların forumda 1 /2 ekimi yok 100 lerce var 100 ekiminden 10 olumsuz sonuç olup onlarla da ilgilenip revize yapmaları gayet normal diğer ekimcilerin internet sitelerinde ne yazdıkları beni ilgilendirmez ben sonuca bakarım nerde sonuçlar yok o yüzden gerisi boş:)
Serkan aygın sonuçların kusursuz olması için genelde revize alıyor sonuçlar olumsuz olduğu için değil . Oda toplasan 5/6 tane kendi istiyor yapmak bunu olumsuz olarak algılamak iyi niyet değildir elbet olumsuz ekimleri de olacak kusursuzluk kulun değil Allahındır.
Kısaca forumda kendini kanıtlamış ekimcileri yerip örnekleri bile olmayan ekimcileri övüp
Yok şahin de basınclı anestezi yapıyormuş demek pek iyi niyetli bir yaklaşım değil.
Daha çok iş yapayan merkezlere müşteri çekmek amacını taşıyor olarak algılanır.
Ayrıca forumda her merkezin ekimleri var emre karadeniz de geldi zamanında foruma esti gürledi puff hala ortada bir şey yok.
Basınçlı anestezi neymiş zararlıymış emre karadeniz konuşmaktan başka icratını ben göremedim bu forumda.