Gönderen Konu: Kaliteli saç ekim merkezleri ama bilinmeyen vey az bilinen?  (Okunma sayısı 1569 defa)

Hair_Master

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar forumda bir serkan aygın, asuman ve şahin çelik furyası gidiyor. Lakin serkan aygında revize sonuçlar yani kısmen başarısız sonuçlar arttı gibi. Asuman saç ekimi ise kalitesine göre bence pahalı. Şahin çelik performans fiyat açısından iyi olsa da yer yer yüzeysel nekrozlu sonuçları var.

Bunlar dışında güvenilir kaliteli ve doktor bazlı saç ekim merkezleri veya daha butik ekim merkezleri nelerdir? Tecrübeli arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Benim bulduklarım:

Doğan Turan
Cosmedica
Ali Emre Karadeniz

Bu bulduğum doktorlar biraz underrated kalmış gibi özellikle ali emre karadeniz'in sitesinde ilginç şeyler yer alıyor. Ağrısz anestezi, Şahin Çelik'in kullandığı metotun yanlış olduğundan bahsetmiş 8)

yilmaaz

• Full Member
Ynt: Kaliteli saç ekim merkezleri ama bilinmeyen vey az bilinen?
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2020, 15:30:45 »
Katılıyorum Serkan AYGIN'da son zamanlarda revizyon sayısı arttı. Şahin ÇELİK hangi konuda hatalı?

Hair_Master

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2020, 15:45:23 »
Şahin çelik iğnesiz basınçlı anestezi uyguluyor.Plastik cerrah ali emre karadeniz bu metodun yanlışlığını aktarmış.

okuyabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 11:51:22 Gönderen: Hintell »

yilmaaz

• Full Member
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2020, 15:52:12 »
o zaman ekimi etkilemez. Sadece süreçte sıkıntı olur.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2020, 16:03:22 »
Şahin çelik iğnesiz basınçlı anestezi uyguluyor.Plastik cerrah ali emre karadeniz bu metodun yanlışlığını aktarmış.

okuyabilirsiniz.

Hocam no pain no gain.
Ben şahin çelik de ektirdim bahsedilen basınçlı anestezi gayet kolay, sinek ısırığı gibi gelmişti bana ama tabi her insanın acı ağrı eşiği farklıdır bana rahat gelen size zor gelebilir ancak şahsen ben en acılı yöntemin saçları en iyi şekilde çıkardığını bilsem gider onu yaptırırım yani. Sonuçta kaç kez yaptırıyoruz ki bunu ?
Önemli olan çıkış oranı.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 12:05:14 Gönderen: Hintell »

Sunshine

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 21 Aralık 2020, 11:18:13 »
Şahin çelik iğnesiz basınçlı anestezi uyguluyor.Plastik cerrah ali emre karadeniz bu metodun yanlışlığını

okuyabilirsiniz.

Hocam merhabalar. Link'te yer alan bilgiyi okudum ancak burada metodun yanlış olduğundan değil, ek olarak tekrar klasik iğneli anesteziyi gerektirdiğinden bahsediyor. Yani basınçlı anestezi tek başına yeterli değil diyor. Bu durum zaten bilinen bir şey ancak basınçlı anestezi ön uyuşturma sağladığı için iğnenin acısını hafifletiyor, yazıda da buna işaret edilmiş.

Ben de bu yöntemle ekim yaptırdığım için biraz korktum tabi, acaba yanlış bir işlem mi uygulattık diye ama araştırdığım kadarıyla yanlış değil, bir tercih meselesi ve ben az acılı bir operasyon geçirdiğim için gayet memnun kaldım. Tıbbi açıdan yanlış dersek insanları yanlış yönlendirmiş ve üzmüş oluruz diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 11:58:15 Gönderen: Hintell »
  • Ekim Tarihi: 24.11.2020
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2020, 11:54:09 »
Arkadaşlar forumda bir serkan aygın, asuman ve şahin çelik furyası gidiyor. Lakin serkan aygında revize sonuçlar yani kısmen başarısız sonuçlar arttı gibi. Asuman saç ekimi ise kalitesine göre bence pahalı. Şahin çelik performans fiyat açısından iyi olsa da yer yer yüzeysel nekrozlu sonuçları var.

Bunlar dışında güvenilir kaliteli ve doktor bazlı saç ekim merkezleri veya daha butik ekim merkezleri nelerdir? Tecrübeli arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Benim bulduklarım:

Doğan Turan
Cosmedica
Ali Emre Karadeniz

Bu bulduğum doktorlar biraz underrated kalmış gibi özellikle ali emre karadeniz'in sitesinde ilginç şeyler yer alıyor. Ağrısz anestezi, Şahin Çelik'in kullandığı metotun yanlış olduğundan bahsetmiş 8)

Forumda ekimleri ile öne çıkan ekimciler gayet başarılı kardeşim adamların forumda 1 /2 ekimi yok 100 lerce var 100 ekiminden 10 olumsuz sonuç olup onlarla da ilgilenip revize yapmaları gayet normal diğer ekimcilerin internet sitelerinde ne yazdıkları beni ilgilendirmez ben sonuca bakarım nerde sonuçlar yok o yüzden gerisi boş:)

Serkan aygın sonuçların kusursuz olması için genelde revize alıyor sonuçlar olumsuz olduğu için değil .  Oda toplasan 5/6 tane kendi istiyor yapmak bunu olumsuz olarak algılamak iyi niyet değildir elbet olumsuz ekimleri de olacak kusursuzluk kulun değil Allahındır.

Kısaca forumda kendini kanıtlamış ekimcileri yerip örnekleri bile olmayan ekimcileri övüp
Yok şahin de basınclı anestezi yapıyormuş demek pek iyi niyetli bir yaklaşım değil.

Daha çok iş yapayan merkezlere müşteri çekmek amacını taşıyor olarak algılanır.

Ayrıca forumda her merkezin ekimleri var emre karadeniz de geldi zamanında foruma esti gürledi puff hala ortada bir şey yok.

Basınçlı anestezi neymiş zararlıymış emre karadeniz konuşmaktan başka icratını ben göremedim bu forumda.

« Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 12:04:35 Gönderen: ImPaLa »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2020, 12:13:46 »
Hocam merhabalar. Link'te yer alan bilgiyi okudum ancak burada metodun yanlış olduğundan değil, ek olarak tekrar klasik iğneli anesteziyi gerektirdiğinden bahsediyor. Yani basınçlı anestezi tek başına yeterli değil diyor. Bu durum zaten bilinen bir şey ancak basınçlı anestezi ön uyuşturma sağladığı için iğnenin acısını hafifletiyor, yazıda da buna işaret edilmiş.

Ben de bu yöntemle ekim yaptırdığım için biraz korktum tabi, acaba yanlış bir işlem mi uygulattık diye ama araştırdığım kadarıyla yanlış değil, bir tercih meselesi ve ben az acılı bir operasyon geçirdiğim için gayet memnun kaldım. Tıbbi açıdan yanlış dersek insanları yanlış yönlendirmiş ve üzmüş oluruz diye düşünüyorum.

Tek başına normal lokal anestezi de yeterli değil ara ara tekrarlanır ekim esnasında.
İsteyen local isteyen basınçlı yaptırır geçer zaten

Global Moderator

Facebook Twitter Instagram