Gönderen Konu: Elif Yaman  (Okunma sayısı 3007 defa)

ErgülBaydır

• Yeni üye
  • *
Elif Yaman
« : 20 Aralık 2020, 01:44:55 »
Öncelikle herkese selamlar form üzerinde elif yaman ile ilgili pek sorun bulamadım 1 ekim 2020 tarihinde ekim yaptırdım öncesinde 2 senedir Manisa bolgesinde oturduğum için Denizli İzmir uşak Ankara ya kadar görüşmelere gittim hiç biri mantıklı gelmedi sonrasında tesaduf elif yamani buldum birebir görüşme şansım olmadı öncesinde telefon ile görüştüm her sorumu düzgün şekilde yanıtladilar yardımcı oldular dedimki ne kaybederim 1000 TL gider kaporami yatırdım ve 1 ekim tarihinde İstanbul'a gittim islemlerimi yaptırmaya basladim 10 saatlik bir işlem ile güle eğlene muhabbet sohbet ile bitirdik şuan 80 gün tam bazı şeyleri söylemek için erken farkındayım lakin on çizgi gerçekten beni mutlu edecek görünüyor ben şu aşamaya kadar elif yamandan çok memnun kaldım beni kendine çeken tek nokta ise kanalları kendisi açması yıkamayi kendisi yapması oldu belki biraz fikir olur istedim özelden veya buradan sorabilirsiniz hatam varsa affola.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Elif Yaman
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2020, 01:52:42 »
tepedende bır resım atamırsınız ekim bölgesi için

kendi saçlarınızda dökülme devam edecek destek almazsanız tercihen Dht blocer ürünler olabilir

ekim temiz görünüyor ama ön çizginin özellikle şakak kısımlarında ki tasarım çok estetik olmamış Elif Yaman hanım efenfi biraz bu konuda kendini geliştirmeli daha estetik çizgiler lütfen

hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsınız
Global Moderator

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2020, 02:24:23 »
ilginç bir şekilde elif yaman hanıma karar vermişsin umarım kararın seni yanıltmaz onca zahmet ve emeğe değer.
açıklığın çok fazla kabuk dökümü sonrası görüntü ekimin kalitesi ile ilgili az çok fikir verecektir.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2020, 04:13:45 »
Forumu araştırıp çok örneği olmayan bir ekimci seçmek yürek ister hayırlı olsun umarım güzel sonuç olur

ErgülBaydır

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2020, 12:47:41 »

kendi saçlarınızda dökülme devam edecek destek almazsanız tercihen Dht blocer ürünler olabilir

ekim temiz görünüyor ama ön çizginin özellikle şakak kısımlarında ki tasarım çok estetik olmamış Elif Yaman hanım efenfi biraz bu konuda kendini geliştirmeli daha estetik çizgiler lütfen

ErgülBaydır

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 20 Aralık 2020, 12:48:31 »
ilginç bir şekilde elif yaman hanıma karar vermişsin umarım kararın seni yanıltmaz onca zahmet ve emeğe değer.
açıklığın çok fazla kabuk dökümü sonrası görüntü ekimin kalitesi ile ilgili az çok fikir verecektir.
merhaba neden böyle bir şey dediniz ilginç bir şekilde diye bilgi verirmisiniz rica etsem

ErgülBaydır

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 20 Aralık 2020, 12:50:55 »

Tekrardan merhaba bana dermoskin biotin tablet 5000 mcg önerdiler sizce ne yapmalıyım

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 20 Aralık 2020, 12:51:33 »
Hayırlı olsun elif yaman forumda pek tercih edilen bir ekimci çok örneği olmadığı için sanıyorum öyle söylemiş HPY

Hayırlı olsun ekim alanı sağlıklı görünüyor umarım güzel sonuç alırsınız maşallah diyelim

ErgülBaydır

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 20 Aralık 2020, 12:52:43 »
Forumu araştırıp çok örneği olmayan bir ekimci seçmek yürek ister hayırlı olsun umarım güzel sonuç olur
Merhaba çok teşekkür ederim umarım güzel olur pişman olmam çünkü inanın çok uzun süreler düşündüm askerlik nedeniyle baya dökülme sonrası psikolojik beni etkiledi acil bir karar ile ekim yaptirdin

ErgülBaydır

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 20 Aralık 2020, 12:55:44 »
Hayırlı olsun elif yaman forumda pek tercih edilen bir ekimci çok örneği olmadığı için sanıyorum öyle söylemiş HPY

Hayırlı olsun ekim alanı sağlıklı görünüyor umarım güzel sonuç alırsınız maşallah diyelim
Yani olabilir ondan kaynaklıdır ümidim o şekilde Ekim yaptıran bir kaç kişi ile görüştüm çok memnunlar çok teşekkür ederim inşallah güzel olur

Quentine Tarantino

• Full Member
« Yanıtla #10 : 20 Aralık 2020, 12:57:21 »
kaç greft ekildiğini yazmamışsınız. bana ekiminiz biraz seyrek gibi geldi sanki.hayırlısı olsun.
  • Ekim Tarihi: 12.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi BATMAN YAŞAM HASTANESİ (Dr. Sait Can)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Xpecia, Olimp multi-vitamin
Saç Ekimim 4200 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18238.0

Takviyeler:
xpecia
solgar vm 2000 multi vitamin

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 20 Aralık 2020, 12:59:36 »
Yani olabilir ondan kaynaklıdır ümidim o şekilde Ekim yaptıran bir kaç kişi ile görüştüm çok memnunlar çok teşekkür ederim inşallah güzel olur

Tabiki memnun olan hastaları vardır olumsuz ekimleri vardır her merkezin bu şekilde.

Güzel düşünelim güzel olsun şu an her şey yolunda planlama eksiklikleri var onlara takılmaya gerek yok artık inşallah ekilenler çıkar güzel görüntü olur.

ErgülBaydır

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 20 Aralık 2020, 13:41:20 »
kaç greft ekildiğini yazmamışsınız. bana ekiminiz biraz seyrek gibi geldi sanki.hayırlısı olsun.
Çok özür diliyorum 5000 greft ekildi

ErgülBaydır

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 20 Aralık 2020, 13:42:59 »
Tabiki memnun olan hastaları vardır olumsuz ekimleri vardır her merkezin bu şekilde.

Güzel düşünelim güzel olsun şu an her şey yolunda planlama eksiklikleri var onlara takılmaya gerek yok artık inşallah ekilenler çıkar güzel görüntü olur.
Teşekkürler morelimi yüksek tutuyorum sanki cok güzel olacakmış gibi his veriyorum kendime 😀 lakin en merak ettiğim şu ekilen greftler çok sayida tutmamazlik yapiyormu

omerko17

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 22 Aralık 2020, 20:34:18 »
Durum nedir?

Facebook Twitter Instagram