Arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum bayadir foruma girmiyordum, sınavlar hayat mucadelesi, derken son zamanlarda büyük bir stres yaşamaya basladim fakat bununla beraber ben zamanla yanlış bir şey yaptim xpecia dozumu ilk başlarda günde 2 tane baslamistim hairforte de bu şekilde fakat zamanla doktorunda demesi üzerine düşürdüm temmuz ayinda haftada 2 taneye alacak kadar düşünmüştüm ve Eylül ayında saclarimin açıldığını gördüm tekrar dozu 1 e çıkardım günlük fakat değişen bir şey olmadi yine aynı şekilde devam etti bende 5 Eylül de finasterid ekledim ve dedim ki bide finas a şans vereyim proscari 5 e bölüp 2 günde 1 finas diğer gün ise 2 adet xpecia almaya basladim ve haftada 4 kere de hairforte sürüyordum kafama geceleri yatmadan önce fakat 1.5 ay geçmesine rağmen her hangi bir değişiklik olmadığını gözlemledim ve geçenlerde doktora gittim doktor bana proscari birakmami soyledi ve 1 haftadir proscar kullanmiyorum eskiden xpecia ile dökülmeyi önleyip kalinlastirmayi başardığım saçları simdi kalinlastirip açıklığı kapatamiyorum bunun nedeni nedir ??
Aşagida resimler biraktim sacimin durumu ile ilgili yardimci olabilecek herkese teşekkürler