Gönderen Konu: GENETİK ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİ SORUNUM VE BAŞARILI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM TEDAVİM  (Okunma sayısı 45503 defa)

jumong

• Jr. Member
  • **
merhaba son durum nedir bu tedaviye baslamayi düşünüyorum
Son durum bu şekildedir. Allah'a şükür aksi bir durum yoktur.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Xpecia (günde 2), Hairforte (günde 2ml), haftada 3 dermoroller, her gün 1 diş sarımsak
Xpecia sabah akşam,
hairforte sabah akşam 1ml,
her gün 1 diş sarımsak,
2-3 günde bir dermoroller,
2 haftada bir bemiks evingen bepanthen ampul,

jumong

• Jr. Member
  • **
Haur forte de monoks gbi bırakınca gidiyor mu
Benim bildiğim genetik dökülmelerde kullanılan bir ilacın ömür boyu kullanılması gerektiği, çünkü eğer rehavete kapılıp bırakılırsa zamanla alınan verim kaybolacaktır.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Xpecia (günde 2), Hairforte (günde 2ml), haftada 3 dermoroller, her gün 1 diş sarımsak
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

jumong

• Jr. Member
  • **
Bu arada süper sonuç.
Allah zeval vermesin.
Xpecia çok etkili evet.
Xpecia ve Prozinc losyon kullansak olur mu ne düşüyorsun bu losyon hakkında
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Evet gerçekten xpecia çok etkili. Prozinc losyon ilacını hiç duymadım ve denemedim, bu sebepten benim yorum yapmam pek doğru olmaz, yanlış bilgi vermiyim.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

jumong

• Jr. Member
  • **
Bende dökülme yok masaj yaparken bile elime gelmiyor ama şakaklarda açılma var. Bu tedavi şakaklara iyi geldi mi senin?
Dostum ben bu ilacı tepe bölgemde kullandım ve fayda gördüm. Bu sebepten dolayı şakaklar hakkında bir şey diyemeyeceğim.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

HEKTOR

• Hero Member
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Evet gerçekten xpecia çok etkili. Prozinc losyon ilacını hiç duymadım ve denemedim, bu sebepten benim yorum yapmam pek doğru olmaz, yanlış bilgi vermiyim.
Dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim .
Bende 2 haftadır  xpecia kullanıyorum . Siz daha tecrubelisiniz .xpecianin gördüğünüz faydasını yazar mısınız ?
Ve yan etki ?
Ben bu ilacın yan etkisi olduğunu düşünmüyorum . İçindeki tüm vitaminleri yabancı Türkçe bir çok sitede tek tek baktım yan etkisi yokmuş . Zaten saç ve vücut için gerekli vitaminlerin toplamı bı ilacin içinde
Plasebo piskolojik olarak yapabilir . Bu yüzden yan etkilerini okumuyorum

jumong

• Jr. Member
  • **
Dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim .
Bende 2 haftadır  xpecia kullanıyorum . Siz daha tecrubelisiniz .xpecianin gördüğünüz faydasını yazar mısınız ?
Ve yan etki ?
Ben bu ilacın yan etkisi olduğunu düşünmüyorum . İçindeki tüm vitaminleri yabancı Türkçe bir çok sitede tek tek baktım yan etkisi yokmuş . Zaten saç ve vücut için gerekli vitaminlerin toplamı bı ilacin içinde
Plasebo piskolojik olarak yapabilir . Bu yüzden yan etkilerini okumuyorum
yan etki yaşamadım Allah'a şükür. Faydalarına gelecek olursak saçların yoğunluğu ve kalitesi arttı hatta kullanmadan önceki saç rengimden daha da koyulaştığı apaçık ama bu zamanla oluyor sabırla kullanmalısınız.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Unkownnn

• Full Member
Son durum bu şekildedir. Allah'a şükür aksi bir durum yoktur.
kardeşim moralini bozmak istemiyorum ama sanki önceki fotoğraflarda daha sıktı saçların bu son fotoğrafda seyrelmiş mi acaba sen daha iyi takip ediyorsun bize söyleyebilirsen memnun olurum

DmitriAhmedov

• Sr. Member
kardeşim moralini bozmak istemiyorum ama sanki önceki fotoğraflarda daha sıktı saçların bu son fotoğrafda seyrelmiş mi acaba sen daha iyi takip ediyorsun bize söyleyebilirsen memnun olurum
Baharadayiz bence doğal
  • Yaşınız 25

jumong

• Jr. Member
  • **
dostum bu çektiğimde saçım yağlı olmuş olabilir hani açılsa açıldı derim ama ciddi bir gerileme söz konusu değil ilerleyen zamanda da olmaz inşallah
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

adapazarlı

• Yeni üye
  • *
haftada keç defa çavuşu tokatlıyon hacı :D

jumong

• Jr. Member
  • **
haftada keç defa çavuşu tokatlıyon hacı :D
lşksadksakdsa neden sordunuz
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

emekli kel

• Hero Member
 saç güzel.mevsimsel dokulmeler var bu aralar mevsimler karıstı ondandır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

adapazarlı

• Yeni üye
  • *
kanka kimisi döker diyor saçı yanıtına göre çözcez bu işi :D

jumong

• Jr. Member
  • **
kanka kimisi döker diyor saçı yanıtına göre çözcez bu işi :D
dostum ben şahsen inanmıyorum. Saçlarımın açıldığı zamanda da önceki gibiydi mastrubasyon derecem ne fazlalaştırmıştım o dönemde ne de azaltmıştım.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Facebook Twitter Instagram