Dostum güzel sonuç almışsın tebrik ederim.
Bu hairforte nasıl bir ürün ?
Minoxil gibi mi ?
“bemiks evingen bepanthen ampul “ bu ürün tek ürün mü 3 farklı ürün mü? Bunları karıştırıp saça sürüyorsun doğru mu anladım ?
2 hafta da bir değil de hafta da 3 gün yapsan sence nasıl etki eder ?
öncellikle teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Hairforte, procapil içerikli bir saç spreyidir. İçindeki procapil sayesinde saç bölgesindeki kılcal damarların genişletilmesini sağlar bu sayede saç kökünün daha iyi beslenilmesine yardımcı olur.
Bemiks, evingen, bepanthern ampullere gelecek olursak bunların 3'ü ayrı bir üründür ve 3'ü yaklaşık olarak 33 tldir. Ben eczaneden aldığımda o fiyattaydı en son.
her bir ürünün kutusunda 5 ampül vardır. 2 haftada 1 bu 3 ampülü yani bemiks evingen bepanther ampüllerini bir kaba boşaltıyorum ilaveten badem yağı veya argan yağı da ilave edebilirsiniz ben bir yemek kaşığı da badem yağı döküyordum kaseye. Ondan sonra o kaseyi güzelce karıştırdıktan sonra kafama döküp yediriyordum. Ardından kafamı streçleyip 2 saat beklettikten sonra yıkıyordum.
Haftada 3 gün demişssiniz sizin tercihinize bağlı ben çok maliyetli oluyor diye 2 haftada bir yapıyordum. Eğer maliyet sorun değil diyorsanız yapabilirsiniz.