Gönderen Konu: GENETİK ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİ SORUNUM VE BAŞARILI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM TEDAVİM  (Okunma sayısı 45495 defa)

jumong

• Jr. Member
  • **
Dostum güzel sonuç almışsın tebrik ederim.
Bu hairforte nasıl bir ürün ?
Minoxil gibi mi ?
“bemiks evingen bepanthen ampul “ bu ürün tek ürün mü 3 farklı ürün mü? Bunları karıştırıp saça sürüyorsun doğru mu anladım ?
2 hafta da bir değil de hafta da 3 gün yapsan sence nasıl etki eder ?
öncellikle teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Hairforte, procapil içerikli bir saç spreyidir. İçindeki procapil sayesinde saç bölgesindeki kılcal damarların genişletilmesini sağlar bu sayede saç kökünün daha iyi beslenilmesine yardımcı olur.
Bemiks, evingen, bepanthern ampullere gelecek olursak bunların 3'ü ayrı bir üründür ve 3'ü yaklaşık olarak 33 tldir. Ben eczaneden aldığımda o fiyattaydı en son.
her bir ürünün kutusunda 5 ampül vardır. 2 haftada 1 bu 3 ampülü yani bemiks evingen bepanther ampüllerini bir kaba boşaltıyorum ilaveten badem yağı veya argan yağı da ilave edebilirsiniz ben bir yemek kaşığı da badem yağı döküyordum kaseye. Ondan sonra o kaseyi güzelce karıştırdıktan sonra kafama döküp yediriyordum. Ardından kafamı streçleyip 2 saat beklettikten sonra yıkıyordum.
Haftada 3 gün demişssiniz sizin tercihinize bağlı ben çok maliyetli oluyor diye 2 haftada bir yapıyordum. Eğer maliyet sorun değil diyorsanız yapabilirsiniz.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Xpecia (günde 2), Hairforte (günde 2ml), haftada 3 dermoroller, her gün 1 diş sarımsak
Xpecia sabah akşam,
hairforte sabah akşam 1ml,
her gün 1 diş sarımsak,
2-3 günde bir dermoroller,
2 haftada bir bemiks evingen bepanthen ampul,
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

jumong

• Jr. Member
  • **
Tedavin cok guzel hairforte spreye gelince o minoxdile gore fazla dongu yasamıyorsun bu saca kavusmanda  istikrarlı bir tedavi uygulamssın minoxidil de dongu olayı cok ve insanın psikolojisini bozuyor  ben  gorusumce bunu soylıyeyim yasın henuz cok genc seyrelen sacını ilaclarlar uyuyon koklerini canlandırmıssın eger tedavi etmemis olsaydın yasın ilerledikce kok cıkmazdı xpecia ve hair forte devamlı kullan tavsiye ederim sonbahar doneminde genellikle dokulme biraz daha artar telas etme  minoxidil ilk yıl aylar sac cok doker 6 aydan sonra iyi durma getiriyor ama her yıl iki uc kez sacların ilk resmin gibi sacların cok seyrelip toparlıyor bulasma derim sana  hair fortta dongu az oldunu biliyorum devam et baktın yasın ileri gitti tedavine finasterid ekle su an onermiyorum yasın genc vucuda negatif etkisi oluyor   devam et bu kadar basarılı olmanda sacını kesip hair forte kullanman iyi bir duzeltme yapmıs devam devam...
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi istikrarlı bir  şekilde tedavimi sürdürdüm ve bunun karşılığını aldığımı düşünüyorum şimdilik. Xpecia ve hairforteye de gidebildiği yere kadar gitmek istiyorum. Bırakmak gibi bir niyetim yok sadece 4.aydan sonra dozumu günde 1 e düşürüp öyle devam etmek istiyorum umarım herhangi bir sorun olmaz diye umuyorum. Çünkü günde 2 defa sürmek saçımın gün içinde nemli kalması canımı sıkıyor. Bunu günde 1'e düşürdüğümde gece yatmadan önce sürüp sabah kalktığımda kuru bir şekilde günümü geçirmek daha rahat ettirecektir.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Xpecia (günde 2), Hairforte (günde 2ml), haftada 3 dermoroller, her gün 1 diş sarımsak
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Leonidas

• Hero Member
öncellikle teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Hairforte, procapil içerikli bir saç spreyidir. İçindeki procapil sayesinde saç bölgesindeki kılcal damarların genişletilmesini sağlar bu sayede saç kökünün daha iyi beslenilmesine yardımcı olur.
Bemiks, evingen, bepanthern ampullere gelecek olursak bunların 3'ü ayrı bir üründür ve 3'ü yaklaşık olarak 33 tldir. Ben eczaneden aldığımda o fiyattaydı en son.
her bir ürünün kutusunda 5 ampül vardır. 2 haftada 1 bu 3 ampülü yani bemiks evingen bepanther ampüllerini bir kaba boşaltıyorum ilaveten badem yağı veya argan yağı da ilave edebilirsiniz ben bir yemek kaşığı da badem yağı döküyordum kaseye. Ondan sonra o kaseyi güzelce karıştırdıktan sonra kafama döküp yediriyordum. Ardından kafamı streçleyip 2 saat beklettikten sonra yıkıyordum.
Haftada 3 gün demişssiniz sizin tercihinize bağlı ben çok maliyetli oluyor diye 2 haftada bir yapıyordum. Eğer maliyet sorun değil diyorsanız yapabilirsiniz.

Dostum bilgilendirme için teşekkür ederim.
Hairforte bana biraz minox andırdığı icin açıkcası bi önyargı oluştu.
Zaten hali hazırda xpecia kullanıyorum, diğer bahsettiğin ampulleri kullanmayı düşünüyorum şuan.
Sana bişe daha sorsam sence bu durum da başarı payı olarak yüzdeleme yaparsan ampüller yüzde kaç , hairforte yüzde kaç etki etmiştir saçının bu duruma gelmesine ??

jumong

• Jr. Member
  • **
Dostum bilgilendirme için teşekkür ederim.
Hairforte bana biraz minox andırdığı icin açıkcası bi önyargı oluştu.
Zaten hali hazırda xpecia kullanıyorum, diğer bahsettiğin ampulleri kullanmayı düşünüyorum şuan.
Sana bişe daha sorsam sence bu durum da başarı payı olarak yüzdeleme yaparsan ampüller yüzde kaç , hairforte yüzde kaç etki etmiştir saçının bu duruma gelmesine ??
şahsen kendim bir başarı yüzdesine bölseydim, bu işte xpecia nın payının yüksek olduğunu düşünürüm çünkü içindeki saw palmetto dhtyi basklılıyor ve diğer içeriklerde saçın güçlenmesinde önemli rol oynuyor o yüzden xpeciayı %50 pay sahibi diye düşünüyorum. Hairforteye gelecek olursak onun da saçdaki kılcal damarları genişletip saçın daha hızlı beslenmesini ve güçlenmesinde rol olur ve bu sebepten tedavimde %30 pay sahibidir. Ampul ve sarımsaklara gelecek olursak ben onların şahsen çok hayati bir katkı olduğunu düşünmüyorum ama katkısı var mıdır saça, kesinlikle vardır. Ama bi xpecia ve hairforte kadar olduğunu sanmıyorum çünkü forumda sadece hairforte xpecia kullanıp gayet iyi sonuçlar var. Bu sebepten dolayı ampullerin %20 saçın gelişiminde rol oynadığını düşünüyorum.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
şahsen kendim bir başarı yüzdesine bölseydim, bu işte xpecia nın payının yüksek olduğunu düşünürüm çünkü içindeki saw palmetto dhtyi basklılıyor ve diğer içeriklerde saçın güçlenmesinde önemli rol oynuyor o yüzden xpeciayı %50 pay sahibi diye düşünüyorum. Hairforteye gelecek olursak onun da saçdaki kılcal damarları genişletip saçın daha hızlı beslenmesini ve güçlenmesinde rol olur ve bu sebepten tedavimde %30 pay sahibidir. Ampul ve sarımsaklara gelecek olursak ben onların şahsen çok hayati bir katkı olduğunu düşünmüyorum ama katkısı var mıdır saça, kesinlikle vardır. Ama bi xpecia ve hairforte kadar olduğunu sanmıyorum çünkü forumda sadece hairforte xpecia kullanıp gayet iyi sonuçlar var. Bu sebepten dolayı ampullerin %20 saçın gelişiminde rol oynadığını düşünüyorum.
Merhaba acaba xpecia dan ortalama ne kadar süre sonra etki aldınız bir de ortalama günlük kaç telden kaça indirdi tedaviniz

jumong

• Jr. Member
  • **
Merhaba acaba xpecia dan ortalama ne kadar süre sonra etki aldınız bir de ortalama günlük kaç telden kaça indirdi tedaviniz
İlaca başladıktan 15 gün sonra saçımı kazıtmıştım ama o kazıtmadan önce banyo da yaklaşık 30-40 tel dökülüyordu fakat ben kendimi bildim bileli o kadar dökülüyordu. Onun dışında gün içinde elimi saçıma attığımda 1-2 tel geliyordu kimi zaman. Etki alma sorunuza gelecek olursak 1.5-2.aydan sonra saçlarım uzadığında saçlarımın koyulaştığını farkettim. Ailem ve arkadaşlarımda eskiye nazaran saçlarımda farklılık olduğunu dile getiriyordu. Bunun yanında da zaten saçlarıımn düzenli olarak fotoğraflarını çekip incelediğimde bende farkediyordum.
Şu anda ise duşa girdiğimde maksimum saç dökülmesi 5- 10 teli geçmiyor. Gün içinde elimi attığımda ise hiç saç gelmiyor diyebilirim.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
İlaca başladıktan 15 gün sonra saçımı kazıtmıştım ama o kazıtmadan önce banyo da yaklaşık 30-40 tel dökülüyordu fakat ben kendimi bildim bileli o kadar dökülüyordu. Onun dışında gün içinde elimi saçıma attığımda 1-2 tel geliyordu kimi zaman. Etki alma sorunuza gelecek olursak 1.5-2.aydan sonra saçlarım uzadığında saçlarımın koyulaştığını farkettim. Ailem ve arkadaşlarımda eskiye nazaran saçlarımda farklılık olduğunu dile getiriyordu. Bunun yanında da zaten saçlarıımn düzenli olarak fotoğraflarını çekip incelediğimde bende farkediyordum.
Şu anda ise duşa girdiğimde maksimum saç dökülmesi 5- 10 teli geçmiyor. Gün içinde elimi attığımda ise hiç saç gelmiyor diyebilirim.
Teşekkür ederim.

jumong

• Jr. Member
  • **
4.AY RESİMLER, TAM GAZ DEVAM .. XPECİA GÜNLÜK DOZ 1'e DÜŞÜRÜLDÜ, HAİRFORTE DE ÖYLE
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
4.AY RESİMLER, TAM GAZ DEVAM .. XPECİA GÜNLÜK DOZ 1'e DÜŞÜRÜLDÜ, HAİRFORTE DE ÖYLE
  Hair Forte ise yaramayan diyenlere gelsin procabil hic olmazsa bilee birrr uyarı etkisi yapar sacta bencee....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

jumong

• Jr. Member
  • **
  Hair Forte ise yaramayan diyenlere gelsin procabil hic olmazsa bilee birrr uyarı etkisi yapar sacta bencee....
Kesinlikle haklısınız. Procapil'in saç konusunda etkili olduğunu düşünüyorum. Özellikle xpecia ile kullanıldığında bir finas kadar etkil olmasa da çok aşağı kalır bir yanı olmadığını düşünüyorum bazı kişilerde.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Kesinlikle haklısınız. Procapil'in saç konusunda etkili olduğunu düşünüyorum. Özellikle xpecia ile kullanıldığında bir finas kadar etkil olmasa da çok aşağı kalır bir yanı olmadığını düşünüyorum bazı kişilerde.
  Aman bosver sen kullan   kendine bakkkkk gerisi onemli degil senin hayatın senin yasamın  resimleri paylas insanlarla tartısmaya girme gorunen koy kılavuz istemez diyor atalarımız.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

jumong

• Jr. Member
  • **
  Aman bosver sen kullan   kendine bakkkkk gerisi onemli degil senin hayatın senin yasamın  resimleri paylas insanlarla tartısmaya girme gorunen koy kılavuz istemez diyor atalarımız.
aynen öyle abim.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Leonidas

• Hero Member
İlk haline baktım da harbiden çok iyi kapanmış dostum.
Acaba minox gibi döngüye girer mi bi süre sonra. Kazandırdığından fazlasını götürür mü cidden merak ediyorum bakalım.

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
İlk haline baktım da harbiden çok iyi kapanmış dostum.
Acaba minox gibi döngüye girer mi bi süre sonra. Kazandırdığından fazlasını götürür mü cidden merak ediyorum bakalım.
Procapil de döngü olayi yok ama arkadaş çok iyi bir alıcı. İlk foto son foto arasında dağlar var maşallah. Ama bence çok iyi bir alıcı yani tedavilere çabuk cevap veren birisi. Bu sonucu finle alamayanlar var masallah diyorum

Leonidas

• Hero Member
Procapil de döngü olayi yok ama arkadaş çok iyi bir alıcı. İlk foto son foto arasında dağlar var maşallah. Ama bence çok iyi bir alıcı yani tedavilere çabuk cevap veren birisi. Bu sonucu finle alamayanlar var masallah diyorum

döngü olayı yoksa süper valla. ben de aynısını düşünüyorum. finle bile bu kadar alamayan var.
açıkcası kendime üzülüyorum. saçlarım dökülmeye ilk başladıgında belki de bu şekilde bilincli olsam bende kurtarırdım.
ama ben arkadaşın tam aksine madem dökülüyor, uzatayım bari dedim nasılsa bi daha uzatamıcaz..
tabi bu da en büyük hatalarımdan biri oldu ve dökülmem şiddetlendi.

Facebook Twitter Instagram