Gönderen Konu: GENETİK ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİ SORUNUM VE BAŞARILI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM TEDAVİM  (Okunma sayısı 45467 defa)

jumong

• Jr. Member
  • **
O üçlü ampullerin fiyatı nedir ve her eczaneden alınırmı ?

Ayrıca bir arkadaş Hairforte de ki procapil minoxidil ile alakası yok ve yan etkileri yok diye yazmış bunu teyit edebilecek arkadaş varmı ?
evet ampuller eczaneden alınabiliniyor bemiks, evingen ve bepanthen ampül yanlış hatırlamıyorsam 33tl felan tutmuştu 3ü
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Xpecia (günde 2), Hairforte (günde 2ml), haftada 3 dermoroller, her gün 1 diş sarımsak
Xpecia sabah akşam,
hairforte sabah akşam 1ml,
her gün 1 diş sarımsak,
2-3 günde bir dermoroller,
2 haftada bir bemiks evingen bepanthen ampul,

jumong

• Jr. Member
  • **
Maşallah çok güzel sonuç. Gidip avuç avuç sarımsak yutasım geldi :)
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için bu arada avuç avuç yutmak fikri iyiymiş :)) günde 1 kere sabah dişleri fırçalamadan önce yutuverin gitsin, tavsiye ederim.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Xpecia (günde 2), Hairforte (günde 2ml), haftada 3 dermoroller, her gün 1 diş sarımsak
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

jumong

• Jr. Member
  • **
Valla bayağı iyi. ilk defa hairforte ve xperianın bu kadar başarılı olduğunu gördüm
aslında bu kadar etkiyi bende beklemiyordum.. Ne olursa olsun 6 ay kullanmayı düşünüyordum çünkü bu ilaçlar fin ve dut kadar etkili değiller dht baskılama konusunda, ama zamanla saçlarımın kararması ve açık olan tepe bölgemin kapanması bende bu ilaca olan güveni arttırdı. Bunların yanında süreci etki edecek şeyleri de araştırdım 1.aydan sonra 5mg biotin hap aldım + yeşilcay ve sarımsak olayını devreye soktum bi de aklıma geldikçe saç masajı yapmaya özen gösterdim ve 2.aydan 3. aya geçişte farkı gördüm diyebilirim.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Belcikali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu üçlüyü bemiks bepanthen evingen 2 hafta bir yapiyorsun ampulleri komple mi karistiyorsun yağa ?
Şu anda hala 2 hafta da birmi uyguluyorsun ?

2 saat madaj ve bekletmeden sonra yikama doğrumu ?

O esnada dermarolleri öncesi veya sonrasi kullaniyormusun o karışım ile beraber ?

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
Dostum,aynı dökülme aynı yöntemi bende uyguladım belki konumuda görmüşsündür bilemiyeceğim,lakin evet ilk 3 4 ay inanılmaz bir sonuç alıyorsun benimde 4 5 ay kadar iyi gitti daha sonra saçların uzadığı zaman hairforte sprey aşırı yağlı yapısından dolayı günde bir yada 2 günde bire düşürmek zorunda kaldım,baktığın zaman bir yerden sonra saçların alışmaması için düşürerek gitmeyi öneriyorlar her zaman,bunu biraz fazla düşürdüm ben daha sonra inanılmaz bir dökülme başladı ve bir ileri iki geri derken eski haline doğru dönüyordu bende minoxile geçme kararı aldım keşke geçmeseydim diyorum,4 5 aydır kullanıyorum  başlarda da aynı dökülme devam etti son 3 4 haftadır aşırı yoğunlaştı hemen bitirdim kullanmayı,alopecia %5 procapil aldım saçlarımı tekrar 1 numara yaparak en baştan devam edeceğim,
Söylemek istediğim umarım yaşamazsın 5.aydan sonra döngüye giriyor diye düşünüyorum procapil de bile ,yaptığım hata olarak olabilir düşürmeden devam edebilirsin yada günde 1 e düşürebilirsin Saç yağlarını yapmaya devam et güzel fayda alırsın dermarollerin 0.5 0.25 gibiyse 3 günde bir yapabilirsin.
Umarım bu şekilde devam eder lakin çok fayda bekleyemiyorum 6.aydan sonra daha netleşir saçların durumu kısa saç yakışıyorsa eğer bu kapalılık sende çok iyi sakın uzatma hairforte devam et aşırı yağlı yapısı var gerçekten uzadıkça saç yapılması zorlaşıyor.
Tekrar faydasını görürsem yeni bir konu açarak bende yorumlayacağım 5.aydan sonra köpük formu olan alopecia procapil foam a geçiş yapmayı düşünüyorum.Umarım istediğin sonucu kalıcı olarak alırsın

jumong

• Jr. Member
  • **
Dostum,aynı dökülme aynı yöntemi bende uyguladım belki konumuda görmüşsündür bilemiyeceğim,lakin evet ilk 3 4 ay inanılmaz bir sonuç alıyorsun benimde 4 5 ay kadar iyi gitti daha sonra saçların uzadığı zaman hairforte sprey aşırı yağlı yapısından dolayı günde bir yada 2 günde bire düşürmek zorunda kaldım,baktığın zaman bir yerden sonra saçların alışmaması için düşürerek gitmeyi öneriyorlar her zaman,bunu biraz fazla düşürdüm ben daha sonra inanılmaz bir dökülme başladı ve bir ileri iki geri derken eski haline doğru dönüyordu bende minoxile geçme kararı aldım keşke geçmeseydim diyorum,4 5 aydır kullanıyorum  başlarda da aynı dökülme devam etti son 3 4 haftadır aşırı yoğunlaştı hemen bitirdim kullanmayı,alopecia %5 procapil aldım saçlarımı tekrar 1 numara yaparak en baştan devam edeceğim,
Söylemek istediğim umarım yaşamazsın 5.aydan sonra döngüye giriyor diye düşünüyorum procapil de bile ,yaptığım hata olarak olabilir düşürmeden devam edebilirsin yada günde 1 e düşürebilirsin Saç yağlarını yapmaya devam et güzel fayda alırsın dermarollerin 0.5 0.25 gibiyse 3 günde bir yapabilirsin.
Umarım bu şekilde devam eder lakin çok fayda bekleyemiyorum 6.aydan sonra daha netleşir saçların durumu kısa saç yakışıyorsa eğer bu kapalılık sende çok iyi sakın uzatma hairforte devam et aşırı yağlı yapısı var gerçekten uzadıkça saç yapılması zorlaşıyor.
Tekrar faydasını görürsem yeni bir konu açarak bende yorumlayacağım 5.aydan sonra köpük formu olan alopecia procapil foam a geçiş yapmayı düşünüyorum.Umarım istediğin sonucu kalıcı olarak alırsın
Dostum dediklerini okudum ve bende korkmuyorum değilim ama korkunun ecele faydası yok.. Ben yine 1 ay daha günde 2 kez kullanmaya devam edeceğim hairforte ve xpecia yı ve vartex tam kapandıktan sonra 1 e düşüreceğim. Hem bu sayede maliyeti düşecek hem de uğraşı, öğrenci olduğumdan dolayı almakta bütcemi biraz zorluyor. Ve günde 1 bence makul olan sayı diye düşünüyorum benim açımdan. Bunun dışında döngü olayında şöyle bir durum varmış okuduğum kadarıyla, genelde döngü gören insanlar minoxil veya hairforte kullanmaya başladığında aşırı dökülme yaşayan insanlarda daha sık görülüyor fakat ben ilk başlarda dökülmede fazlalık görmedim ne yalan söyliyim belki de bu sayede döngü olmaz diye umuyorum. Umarım gerçekten umduğum gibi olur :)
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

jumong

• Jr. Member
  • **
Bu üçlüyü bemiks bepanthen evingen 2 hafta bir yapiyorsun ampulleri komple mi karistiyorsun yağa ?
Şu anda hala 2 hafta da birmi uyguluyorsun ?

2 saat madaj ve bekletmeden sonra yikama doğrumu ?

O esnada dermarolleri öncesi veya sonrasi kullaniyormusun o karışım ile beraber ?
Bemiks bepanthen evingen 3lüsü ve badem yağını karıştırıp kullanıyorum bunu ilk 3 ay boyunca 2 haftada bir kullanmaya özen gösterdim. Şimdi ise 3 haftada bir kullanmayı düşünüyorum. Uygulamasına gelecek olursak ben yağı ve ampülleri bir kaseye boşaltıp karıştırdıktan sonra kafama yediriyorum. Ondan sonra kafamı streçliyip 2 saat kafamda bekletiyorum ardından güzel bir duş alıyorum
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Belcikali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bemiks bepanthen evingen 3lüsü ve badem yağını karıştırıp kullanıyorum bunu ilk 3 ay boyunca 2 haftada bir kullanmaya özen gösterdim. Şimdi ise 3 haftada bir kullanmayı düşünüyorum. Uygulamasına gelecek olursak ben yağı ve ampülleri bir kaseye boşaltıp karıştırdıktan sonra kafama yediriyorum. Ondan sonra kafamı streçliyip 2 saat kafamda bekletiyorum ardından güzel bir duş alıyorum

Teşekkür ederim. Peki dermaroler kullanılıyormu bu aşamada ?

jumong

• Jr. Member
  • **
Teşekkür ederim. Peki dermaroler kullanılıyormu bu aşamada ?
haftada 3 gün dermoller yaptığım için bakım yapacağım zamana da denk getiriyordum ki daha fazla etki etsin bunu genelde 2 saat önce yapıyordum 2 saat sonra uyguluyordum.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Dionx

• Full Member
  • Yaşınız 30

jumong

• Jr. Member
  • **
Süper Sonuc Bro.
teşekkür ederim kardeşim güzel cevabın için
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

jumong

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar bu da saçımın ön durumu. Sizce norwood seviyesi kaç ve ön durum nasıl? Bu saç beni uzun yıllar götürür mü ?
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Leonidas

• Hero Member
Dostum güzel sonuç almışsın tebrik ederim.
Bu hairforte nasıl bir ürün ?
Minoxil gibi mi ?
“bemiks evingen bepanthen ampul “ bu ürün tek ürün mü 3 farklı ürün mü? Bunları karıştırıp saça sürüyorsun doğru mu anladım ?
2 hafta da bir değil de hafta da 3 gün yapsan sence nasıl etki eder ?

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Arkadaşlar bu da saçımın ön durumu. Sizce norwood seviyesi kaç ve ön durum nasıl? Bu saç beni uzun yıllar götürür mü ?

Tedavin cok guzel hairforte spreye gelince o minoxdile gore fazla dongu yasamıyorsun bu saca kavusmanda  istikrarlı bir tedavi uygulamssın minoxidil de dongu olayı cok ve insanın psikolojisini bozuyor  ben  gorusumce bunu soylıyeyim yasın henuz cok genc seyrelen sacını ilaclarlar uyuyon koklerini canlandırmıssın eger tedavi etmemis olsaydın yasın ilerledikce kok cıkmazdı xpecia ve hair forte devamlı kullan tavsiye ederim sonbahar doneminde genellikle dokulme biraz daha artar telas etme  minoxidil ilk yıl aylar sac cok doker 6 aydan sonra iyi durma getiriyor ama her yıl iki uc kez sacların ilk resmin gibi sacların cok seyrelip toparlıyor bulasma derim sana  hair fortta dongu az oldunu biliyorum devam et baktın yasın ileri gitti tedavine finasterid ekle su an onermiyorum yasın genc vucuda negatif etkisi oluyor   devam et bu kadar basarılı olmanda sacını kesip hair forte kullanman iyi bir duzeltme yapmıs devam devam...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram