Dostum,aynı dökülme aynı yöntemi bende uyguladım belki konumuda görmüşsündür bilemiyeceğim,lakin evet ilk 3 4 ay inanılmaz bir sonuç alıyorsun benimde 4 5 ay kadar iyi gitti daha sonra saçların uzadığı zaman hairforte sprey aşırı yağlı yapısından dolayı günde bir yada 2 günde bire düşürmek zorunda kaldım,baktığın zaman bir yerden sonra saçların alışmaması için düşürerek gitmeyi öneriyorlar her zaman,bunu biraz fazla düşürdüm ben daha sonra inanılmaz bir dökülme başladı ve bir ileri iki geri derken eski haline doğru dönüyordu bende minoxile geçme kararı aldım keşke geçmeseydim diyorum,4 5 aydır kullanıyorum başlarda da aynı dökülme devam etti son 3 4 haftadır aşırı yoğunlaştı hemen bitirdim kullanmayı,alopecia %5 procapil aldım saçlarımı tekrar 1 numara yaparak en baştan devam edeceğim,
Söylemek istediğim umarım yaşamazsın 5.aydan sonra döngüye giriyor diye düşünüyorum procapil de bile ,yaptığım hata olarak olabilir düşürmeden devam edebilirsin yada günde 1 e düşürebilirsin Saç yağlarını yapmaya devam et güzel fayda alırsın dermarollerin 0.5 0.25 gibiyse 3 günde bir yapabilirsin.
Umarım bu şekilde devam eder lakin çok fayda bekleyemiyorum 6.aydan sonra daha netleşir saçların durumu kısa saç yakışıyorsa eğer bu kapalılık sende çok iyi sakın uzatma hairforte devam et aşırı yağlı yapısı var gerçekten uzadıkça saç yapılması zorlaşıyor.
Tekrar faydasını görürsem yeni bir konu açarak bende yorumlayacağım 5.aydan sonra köpük formu olan alopecia procapil foam a geçiş yapmayı düşünüyorum.Umarım istediğin sonucu kalıcı olarak alırsın