Gönderen Konu: GENETİK ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİ SORUNUM VE BAŞARILI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM TEDAVİM  (Okunma sayısı 45463 defa)

jumong

• Jr. Member
  • **
Öncelikle 2 3 günde bir dermoller kullanmana gerek yok ciddi tahriş edersin farklı bir deri hastalığıyla karşılaşırsın. O yüzden haftada bir dermoller ideal. Pracopil Light bir ürün Minoxil gibi değil o yüzden için rahat olsun uzun süredir bende procopil içerikli ürün kullanıyorum. Procopil içerikli Byopecia şampuan veya Avesin şampuanla destek verebilirsin tedavine.
aslında şampuan olarak sebamed kullanıyorum bunun yanında da ketoral kullanıyorum haftada bir. Bu arada dermoroller tavsiyen için teşekkür ederim bende bu aralar düşürmeyi düşünüyordum.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Xpecia (günde 2), Hairforte (günde 2ml), haftada 3 dermoroller, her gün 1 diş sarımsak
Xpecia sabah akşam,
hairforte sabah akşam 1ml,
her gün 1 diş sarımsak,
2-3 günde bir dermoroller,
2 haftada bir bemiks evingen bepanthen ampul,

jumong

• Jr. Member
  • **
Tipik süper alıcı diffuser.
Şaka maka Xpecia en az fin kadar etkili.
Keşke dökülme tipim böyle olsaydı görünce acayip kıskandım biz burada dut kullanmamıza rağmen kelleşiyoruz sen xpecia ile işi sonsuza kadar çözüyorsun ;)
Çok teşekkür ederim güzel kardeşim yorumun için. Umarım gerçekten sonsuza kadar çözerim. Bu arada sende umarım en yakın vakitte kendi sorununa çözüm bulur güzel saçlarına kavuşursun.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Xpecia (günde 2), Hairforte (günde 2ml), haftada 3 dermoroller, her gün 1 diş sarımsak
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

jumong

• Jr. Member
  • **
Paylaşıma devam edersen biz de sonucu görmüş oluruz.
Bu arada, her gün bir diş sarımsak mı yiyorsun yoksa saça mı sürüyorsun
her ay güncellemeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Sarmısağa gelirsek sarımsağı sabahları bir diş yutuyorum..
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Spencer

• Hero Member
Sarımsağı direkt yutmak yerine çiğneyerek yemek daha doğru olmaz mı? Ayrıca Hair Forte ve xpecia kullanım biçim ve sıklığı nedir? Günde iki tablet ve iki kez sprey mi? Sakaklarda bir sorun yoktu sanırım, sadece tepeye mi uygulayıp olumlu sonuç aldın?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
Tipik süper alıcı diffuser.
Şaka maka Xpecia en az fin kadar etkili.
Keşke dökülme tipim böyle olsaydı görünce acayip kıskandım biz burada dut kullanmamıza rağmen kelleşiyoruz sen xpecia ile işi sonsuza kadar çözüyorsun ;)
Bizimki temporal ve frontali korumak ve doldurmak için olduğundan işimiz herkesten daha zor, ama sen dutasta istikrar sağlamamışsın ki, en az 6-8 ay kullanacaksın. Bak ben 2.aya geliyorum
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
Maşallah çok iyi gözüküyor, finas ve dutas kullanıp böyle sonuç alamayan bir ton insan var.
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

emekli kel

• Hero Member
 güzel sonuc  en basta dokulme yaptıysa dongu olayında karsılasırsın diye dusunuyorum.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

jumong

• Jr. Member
  • **
Sarımsağı direkt yutmak yerine çiğneyerek yemek daha doğru olmaz mı? Ayrıca Hair Forte ve xpecia kullanım biçim ve sıklığı nedir? Günde iki tablet ve iki kez sprey mi? Sakaklarda bir sorun yoktu sanırım, sadece tepeye mi uygulayıp olumlu sonuç aldın?
çiğneyerek yemedim çünkü ağız kokusu oluşturuyordu. Bu sebepten dolayı yuttum. Evet hairforte ve xpecia dediğiniz gibi günde iki tablet ve iki kez sprey sabah akşam olmak üzere. Şakaklarda beni rahatsız edecek sorun yoktu. Tek problem tepe bölgemde olduğu için oraya uyguladım.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

jumong

• Jr. Member
  • **
Maşallah çok iyi gözüküyor, finas ve dutas kullanıp böyle sonuç alamayan bir ton insan var.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Umarım en kısa sürede sizde istediğiniz sonuca ulaşır, güzel saçlarınıza kavuşursunuz.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

jumong

• Jr. Member
  • **
güzel sonuc  en basta dokulme yaptıysa dongu olayında karsılasırsın diye dusunuyorum.
başta dökülme derken? Eğer ilacı kullanmaya başladıktan sonra dökülme diyorsanız ciddi bir dökülmeyle karşılaşmadım, zaten 15 gün sonra saçımı kazıttım ama o 15 gün içinde herhangi bir aşırı dökülme olmadı zaten saçım açıldığı sırada da fazla bir dökülme yoktu. Bir anda açılmış hiç farketmemişim.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

emekli kel

• Hero Member
 minoxidil en basta dokulme yapar sonra saçlar geri gelir sonra gene gel git olur ya onu kastettim aynı en bastaki dokulmeyi kastettim.orda dongu yapmadıysa duz mantık burdada yapmaması gerek.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

jumong

• Jr. Member
  • **
minoxidil en basta dokulme yapar sonra saçlar geri gelir sonra gene gel git olur ya onu kastettim aynı en bastaki dokulmeyi kastettim.orda dongu yapmadıysa duz mantık burdada yapmaması gerek.
yok en başta dökülme olmadı çok şükür. Umarım dediğiniz gibi olmaz döngü
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Belcikali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
O üçlü ampullerin fiyatı nedir ve her eczaneden alınırmı ?

Ayrıca bir arkadaş Hairforte de ki procapil minoxidil ile alakası yok ve yan etkileri yok diye yazmış bunu teyit edebilecek arkadaş varmı ?

Lauri

• Hero Member
Maşallah çok güzel sonuç. Gidip avuç avuç sarımsak yutasım geldi :)

Facebook Twitter Instagram