Gönderen Konu: GENETİK ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİ SORUNUM VE BAŞARILI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM TEDAVİM  (Okunma sayısı 45464 defa)

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
döngü olayı yoksa süper valla. ben de aynısını düşünüyorum. finle bile bu kadar alamayan var.
açıkcası kendime üzülüyorum. saçlarım dökülmeye ilk başladıgında belki de bu şekilde bilincli olsam bende kurtarırdım.
ama ben arkadaşın tam aksine madem dökülüyor, uzatayım bari dedim nasılsa bi daha uzatamıcaz..
tabi bu da en büyük hatalarımdan biri oldu ve dökülmem şiddetlendi.
Dedikleriniz beni anlatıyo resmen :D

Celyos

• Yeni üye
  • *

jumong

• Jr. Member
  • **
Son durum nasıl ?
son durum böyle göründüğü gibi.. Günlük zamanlarda dökülme yok ama canımı sıkan bir durum var. Saçlarım banyoda aşırı dökülüyor 40-50 telden fazla ve bu 1-2 aydır devam ediyor fakat fotoğraflamama rağmen bir açılma söz konusu değil bu dökülme rutin dökülme mi sizce ??
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Xpecia (günde 2), Hairforte (günde 2ml), haftada 3 dermoroller, her gün 1 diş sarımsak
Xpecia sabah akşam,
hairforte sabah akşam 1ml,
her gün 1 diş sarımsak,
2-3 günde bir dermoroller,
2 haftada bir bemiks evingen bepanthen ampul,

Trevor

• Hero Member
Dökülmen rutin olabilir Ayrıca saç derisi kuruluğu ne kadar uğraşsanda engel olmak bazen zor oluyor Günlük 50 tel saç dökülmesini ben buna bağlıyorum Yani mevsimsel dökülme gibi düşün .
Kepek ve kuruluk problemin yoksa tedavini değiştirme  gayet iyi sonuç almışsın.

DmitriAhmedov

• Sr. Member
Dökülmen rutin olabilir Ayrıca saç derisi kuruluğu ne kadar uğraşsanda engel olmak bazen zor oluyor Günlük 50 tel saç dökülmesini ben buna bağlıyorum Yani mevsimsel dökülme gibi düşün .
Kanka bu kuruluk için önere bileceğim bişey varmı  benimki sahra çölü gibi acayip kuru ve cansız yaglansin diye 2 3 gün yikamiyorum yok aman vermiyor ceviz fıstık badem yemedigim şey yok yaglansin diye ama aman vermiyor
  • Yaşınız 25

Nedensaç

• Yeni üye
  • *
son durum böyle göründüğü gibi.. Günlük zamanlarda dökülme yok ama canımı sıkan bir durum var. Saçlarım banyoda aşırı dökülüyor 40-50 telden fazla ve bu 1-2 aydır devam ediyor fakat fotoğraflamama rağmen bir açılma söz konusu değil bu dökülme rutin dökülme mi sizce ??
Sonuçlar güzel görünüyor
Procapil ilk kullanimda saçın alışma süresi nedeniyle dokülme normalden fazla oldu mu?
  • Yaşınız 29

jumong

• Jr. Member
  • **
saçımda kepek var malesef ama çok sorun oluşacak düzeyde değil bazen yağlı yiyince ve 3 gün banyo yapmayınca saç kaşınabiliyor ve yağlanabiliyor ama eskiye nazaran yağlanma biraz daha iyi diyebilirim eskiden 2 günde direk aşırı bir şekilde yağlanıyordu bu ilacın böyle bir artısı da oldu yağlanma süresi de uzadı diyebilirim.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Xpecia (günde 2), Hairforte (günde 2ml), haftada 3 dermoroller, her gün 1 diş sarımsak
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

jumong

• Jr. Member
  • **
Sonuçlar güzel görünüyor
Procapil ilk kullanimda saçın alışma süresi nedeniyle dokülme normalden fazla oldu mu?
ilk kullanmaya başladıktan 15 gün sonra saçımı kazıttım ama o 15 günün içinde aşırı dökülme yaşamadım.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Nikotin-34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum xpecia yan etki yaptı mi ? Ben kullandığımda menide seffaflasma ve bosalmada his kaybı vardi. Bu acaba ilk ay icin mi geçerli cunku bırakmıştım boyle olunca.

jumong

• Jr. Member
  • **
Dostum xpecia yan etki yaptı mi ? Ben kullandığımda menide seffaflasma ve bosalmada his kaybı vardi. Bu acaba ilk ay icin mi geçerli cunku bırakmıştım boyle olunca.
hayır dostum ben 6 aydır kullanıyorum bir yan etkiyle karşılaşmadım. Bütün  organlar Allah'a şükür çalışıyor sorunsuz
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

DmitriAhmedov

• Sr. Member
hayır dostum ben 6 aydır kullanıyorum bir yan etkiyle karşılaşmadım. Bütün  organlar Allah'a şükür çalışıyor sorunsuz
Saça etkisi nasıl
  • Yaşınız 25

jumong

• Jr. Member
  • **
Dostum yukarıda fotoğraflarda görüldüğü üzere açılan ve seyrelen kısım kapandı, saç telleri önceye nazaran kalınlaştı ve saç rengi koyulaştı ve hala böyle devam ediyor Allah'a şükür bir sorun yok şimdilik.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
merhaba son durum nedir bu tedaviye baslamayi düşünüyorum
  • Yaşınız 22

HEKTOR

• Hero Member