Saç Ekimi Sonuçları
döngü olayı yoksa süper valla. ben de aynısını düşünüyorum. finle bile bu kadar alamayan var.açıkcası kendime üzülüyorum. saçlarım dökülmeye ilk başladıgında belki de bu şekilde bilincli olsam bende kurtarırdım.ama ben arkadaşın tam aksine madem dökülüyor, uzatayım bari dedim nasılsa bi daha uzatamıcaz..tabi bu da en büyük hatalarımdan biri oldu ve dökülmem şiddetlendi.
Son durum nasıl ?
Dökülmen rutin olabilir Ayrıca saç derisi kuruluğu ne kadar uğraşsanda engel olmak bazen zor oluyor Günlük 50 tel saç dökülmesini ben buna bağlıyorum Yani mevsimsel dökülme gibi düşün .Kepek ve kuruluk problemin yoksa tedavini değiştirme gayet iyi sonuç almışsın.
son durum böyle göründüğü gibi.. Günlük zamanlarda dökülme yok ama canımı sıkan bir durum var. Saçlarım banyoda aşırı dökülüyor 40-50 telden fazla ve bu 1-2 aydır devam ediyor fakat fotoğraflamama rağmen bir açılma söz konusu değil bu dökülme rutin dökülme mi sizce ??
Sonuçlar güzel görünüyorProcapil ilk kullanimda saçın alışma süresi nedeniyle dokülme normalden fazla oldu mu?
Dostum xpecia yan etki yaptı mi ? Ben kullandığımda menide seffaflasma ve bosalmada his kaybı vardi. Bu acaba ilk ay icin mi geçerli cunku bırakmıştım boyle olunca.
hayır dostum ben 6 aydır kullanıyorum bir yan etkiyle karşılaşmadım. Bütün organlar Allah'a şükür çalışıyor sorunsuz