Gönderen Konu: Serkan Aygın/ 3582 Greft Yaş 26/ 01.12.2020  (Okunma sayısı 6606 defa)

Yeşil

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serkan Aygın/ 3582 Greft Yaş 26/ 01.12.2020
« Yanıtla #15 : 26 Aralık 2020, 22:28:28 »
Kardesim sacının on bolgesini ne zaman kaybetmeye basladın bilgi verirmisin

Şakaktan açılmalar 2017 yılında başladı ilk kez, son 1 yılda agresif biçimde döküldü bakakaldım öylece, 2016 dan bir görüntü paylaşayım anlayın

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 26 Aralık 2020, 22:38:37 »
dokulmeye basladıgı donemde ne kullandın hangi ilacları hangi sampuanı tedavin neydi o donemde bence hic bir sey o donem kullanmadın yada duzenli kullanmadın agresif bir dokulme  katılıyorum  fine basla ekim guzel olmus masaallah ama bu tur dokulmeler tepe dokulmelerdede acılmaya sebebp olur finasteride basla  ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Yeşil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 26 Aralık 2020, 22:45:51 »
dokulmeye basladıgı donemde ne kullandın hangi ilacları hangi sampuanı tedavin neydi o donemde bence hic bir sey o donem kullanmadın yada duzenli kullanmadın agresif bir dokulme  katılıyorum  fine basla ekim guzel olmus masaallah ama bu tur dokulmeler tepe dokulmelerdede acılmaya sebebp olur finasteride basla  ...

Dediğin gibi hiçbir şey kullanmadım o dönemde.. yanlış yaptım. ekimden 2 ay kadar önce finasteride ve xpeciaya basladim sampuani değiştirdim bi anda kesildi dökülme ardından sac ektirdim ve ekilen sacları korumaya kararlıyım takviyelerle
  • Ekim Tarihi: 01.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 3582
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Sabah Akşam Xpecia,Günde 1mg proscar

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 26 Aralık 2020, 22:50:46 »
Bu laney olası hastalık sana boyle anlatayım 26 ya kadar geldin eger 28 de norwoard 4 olacak genetiginde kodlanmısssa sen o 1 senede bile olursun biz  bu yuzden o genetigi tetikleyen dht yi indukluyoruzki sacı  35 40 a kadar atsın yoksa biliyoruzki elbet bizde ekimlik bir surec yasayacagız ama bu hormonun etkisini azaltarak sureci uzatıyoruz  hormon  genetige diyorki huceleri oldurmeye basla oda o 2 3 senede mahfediyor atıyor  finasterid kullanın saclarınız ekimle birlikte hep gur kalsın tepe scalp frontal hepsi   
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Yeşil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 31 Aralık 2020, 17:00:59 »
31.Günden selamlar.. henüz şok silip süpürmedi ama yıkarken dökülmeler mevcut hala
  • Greft Miktarı 3582
  • Yaşınız 26

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 31 Aralık 2020, 22:18:29 »
Ön çizgi kafa yapınıza çok iyi oturmuş, donörde çok iyi görünüyor. Sık sık masaj yapmanızı tavsiye ederim.

xxxemrexxx

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 06 Ocak 2021, 11:37:16 »
Dediğin gibi hiçbir şey kullanmadım o dönemde.. yanlış yaptım. ekimden 2 ay kadar önce finasteride ve xpeciaya basladim sampuani değiştirdim bi anda kesildi dökülme ardından sac ektirdim ve ekilen sacları korumaya kararlıyım takviyelerle
Merhaba bende günde bir adet xpecia tablet ve donör alanı içinde minoxil kullanıyorum.Finasterid hakkında bu forumda çok yazı okudum saça çok iyi geldiğini okudum fakat yan etkilerinden dolayı çok kullanmayanda okudum ve kararsız kaldım.Siz finansterid kullanmissiniz ve sizinde fikrinizi almak istiyorum herhangi bir yan etkisi oldu mu ve sizce benimde kullanmam gereklimi?
Bu arada bu finansterid ilacin cesitlerimi var bilmiyorum ben çok finansterid ilaçları gördüm sizin kullandığınız ilacın ismini alabilir miyim?
  • Ekim Tarihi: 22.10.2020
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5600
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Expecia Tablet

Yeşil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 06 Ocak 2021, 12:44:20 »
Merhaba bende günde bir adet xpecia tablet ve donör alanı içinde minoxil kullanıyorum.Finasterid hakkında bu forumda çok yazı okudum saça çok iyi geldiğini okudum fakat yan etkilerinden dolayı çok kullanmayanda okudum ve kararsız kaldım.Siz finansterid kullanmissiniz ve sizinde fikrinizi almak istiyorum herhangi bir yan etkisi oldu mu ve sizce benimde kullanmam gereklimi?
Bu arada bu finansterid ilacin cesitlerimi var bilmiyorum ben çok finansterid ilaçları gördüm sizin kullandığınız ilacın ismini alabilir miyim?

Merhaba,
Bu konuya uzun uzun zaman kafa patlatmış ve araştırmış birine sorduğunuz için şanslısınız :)) Öncelikle 3aydan fazla oldu ben kullanmaya başlayalı ve herhangi bir yan etkisi olmadı, piyasada bilinen iki finasteride içerikli hap var biri propecia diğeri proscar.. ben proscar kullanıyorum, her bir hap 5mg finasteride içeriyor bu nedenle bir hapı 5e veya 4e bölerek kullanıyorum. Yan etki konusuna gelirsek bu forumda bu konuyla ilgili yanlış bi algı var.. Sanki her kullanan alt takımları kaptıracakmış gibi davranıyolar ama bu yüzde 2lik bir yan etki yani sizin başınıza gelme ihtimali bu, farzedelim ki yüzde 2lik kısımdasınız, burda da yan etkiler ilacı bırakınca kayboluyor, kalıcı da olabilir yan etkiler ama bu çok çok nadir görülen bir durum, ben bu hapa herkesin bi şans vermesi gerektiğini düşünüyorum şahsen, bi yan etki hissederseniz bırakırsınız, iki hap kullanmayla bir şey olacağını düşünmüyorum. Ben yabancı bilimsel makaleler okuyorum konuyla alakalı bir çok çalışma var bir çok deney var, yabancı diliniz varsa onları takip edebilirsiniz, büyük üniversitesilerin, laboratuvarların araştırmalarını okuyabilirsiniz. Zaten yan etki görenlerin büyük çoğunluğu yüksek doz kullananlardır size tavsiyem 3 günde bir 1mg finasteride almanız olur, bu bile saç kalitenizi illaki arttıracaktır, en azından bu ekim süresince kullanabilirsiniz millet 20 yıl kullanıyor bunu.. Trumptan tutun bir çok hollywood ünlülerine kadar :))
  • Greft Miktarı 3582
  • Yaşınız 26

xxxemrexxx

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 06 Ocak 2021, 13:09:59 »
Merhaba,
Bu konuya uzun uzun zaman kafa patlatmış ve araştırmış birine sorduğunuz için şanslısınız :)) Öncelikle 3aydan fazla oldu ben kullanmaya başlayalı ve herhangi bir yan etkisi olmadı, piyasada bilinen iki finasteride içerikli hap var biri propecia diğeri proscar.. ben proscar kullanıyorum, her bir hap 5mg finasteride içeriyor bu nedenle bir hapı 5e veya 4e bölerek kullanıyorum. Yan etki konusuna gelirsek bu forumda bu konuyla ilgili yanlış bi algı var.. Sanki her kullanan alt takımları kaptıracakmış gibi davranıyolar ama bu yüzde 2lik bir yan etki yani sizin başınıza gelme ihtimali bu, farzedelim ki yüzde 2lik kısımdasınız, burda da yan etkiler ilacı bırakınca kayboluyor, kalıcı da olabilir yan etkiler ama bu çok çok nadir görülen bir durum, ben bu hapa herkesin bi şans vermesi gerektiğini düşünüyorum şahsen, bi yan etki hissederseniz bırakırsınız, iki hap kullanmayla bir şey olacağını düşünmüyorum. Ben yabancı bilimsel makaleler okuyorum konuyla alakalı bir çok çalışma var bir çok deney var, yabancı diliniz varsa onları takip edebilirsiniz, büyük üniversitesilerin, laboratuvarların araştırmalarını okuyabilirsiniz. Zaten yan etki görenlerin büyük çoğunluğu yüksek doz kullananlardır size tavsiyem 3 günde bir 1mg finasteride almanız olur, bu bile saç kalitenizi illaki arttıracaktır, en azından bu ekim süresince kullanabilirsiniz millet 20 yıl kullanıyor bunu.. Trumptan tutun bir çok hollywood ünlülerine kadar :))
Merhaba valla gerçekten tamda duayenine sormusum cok tesekkür ederim bu foruma üye olduğumdan beri kendi konumda herkese sordum ama hiç biri net bir cevap vermedi ve sizin sayenizde şimdi daha sıcak bakıyorum ve tavsiye ettiğiniz şekilde kullanicam.Boyle açıklayıcı şekilde beni aydınlatarak yazdığın için teşekkür ederim.
İnşallah herşey gönlünce olur kardesim sağolasın.
  • Ekim Tarihi: 22.10.2020
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5600
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Expecia Tablet

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 06 Ocak 2021, 18:36:50 »
yeşil donör cok güzel toparlamış saç ekilen alanda sağlıklı artık sert yıka saçlarını dokulen dokulsun hayırlısı olur inşallah
Global Moderator

mrttrz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 06 Ocak 2021, 20:35:52 »
Kardeşim ekimin hayırlı olsun. Umarım hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz

Yeşil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 06 Ocak 2021, 22:37:49 »
yeşil donör cok güzel toparlamış saç ekilen alanda sağlıklı artık sert yıka saçlarını dokulen dokulsun hayırlısı olur inşallah

Aynen donörden yana sıkıntım olmadı neyse ki, 2 günde bir yıkıyorum saçları muhtemelen bu ay sonuna kadar dökülmeler devam eder, teşekkür ettim
  • Greft Miktarı 3582
  • Yaşınız 26

Yeşil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 06 Ocak 2021, 22:41:32 »
Kardeşim ekimin hayırlı olsun. Umarım hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz

Teşekkür ettim, seninki de takibimde :)
  • Greft Miktarı 3582
  • Yaşınız 26

Yeşil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 26 Ocak 2021, 12:02:02 »
57.gündeyim. Dökülmeler bitti, zaten dökülecek pek bir şey de kalmadı.. çıkışları bekliyorum artık. Sizce şok dökülme sonrası görüntü nasıl?
  • Greft Miktarı 3582
  • Yaşınız 26

Yeşil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 01 Mart 2021, 15:39:10 »
3.ay bugün bitti, gidişattan memnunum. Olacak gibi sanki   ::)
  • Greft Miktarı 3582
  • Yaşınız 26

Facebook Twitter Instagram