Merhaba bende günde bir adet xpecia tablet ve donör alanı içinde minoxil kullanıyorum.Finasterid hakkında bu forumda çok yazı okudum saça çok iyi geldiğini okudum fakat yan etkilerinden dolayı çok kullanmayanda okudum ve kararsız kaldım.Siz finansterid kullanmissiniz ve sizinde fikrinizi almak istiyorum herhangi bir yan etkisi oldu mu ve sizce benimde kullanmam gereklimi?
Bu arada bu finansterid ilacin cesitlerimi var bilmiyorum ben çok finansterid ilaçları gördüm sizin kullandığınız ilacın ismini alabilir miyim?
Merhaba,
Bu konuya uzun uzun zaman kafa patlatmış ve araştırmış birine sorduğunuz için şanslısınız
Öncelikle 3aydan fazla oldu ben kullanmaya başlayalı ve herhangi bir yan etkisi olmadı, piyasada bilinen iki finasteride içerikli hap var biri propecia diğeri proscar.. ben proscar kullanıyorum, her bir hap 5mg finasteride içeriyor bu nedenle bir hapı 5e veya 4e bölerek kullanıyorum. Yan etki konusuna gelirsek bu forumda bu konuyla ilgili yanlış bi algı var.. Sanki her kullanan alt takımları kaptıracakmış gibi davranıyolar ama bu yüzde 2lik bir yan etki yani sizin başınıza gelme ihtimali bu, farzedelim ki yüzde 2lik kısımdasınız, burda da yan etkiler ilacı bırakınca kayboluyor, kalıcı da olabilir yan etkiler ama bu çok çok nadir görülen bir durum, ben bu hapa herkesin bi şans vermesi gerektiğini düşünüyorum şahsen, bi yan etki hissederseniz bırakırsınız, iki hap kullanmayla bir şey olacağını düşünmüyorum. Ben yabancı bilimsel makaleler okuyorum konuyla alakalı bir çok çalışma var bir çok deney var, yabancı diliniz varsa onları takip edebilirsiniz, büyük üniversitesilerin, laboratuvarların araştırmalarını okuyabilirsiniz. Zaten yan etki görenlerin büyük çoğunluğu yüksek doz kullananlardır size tavsiyem 3 günde bir 1mg finasteride almanız olur, bu bile saç kalitenizi illaki arttıracaktır, en azından bu ekim süresince kullanabilirsiniz millet 20 yıl kullanıyor bunu.. Trumptan tutun bir çok hollywood ünlülerine kadar