Gönderen Konu: Dermastamp kullananlar bilgilendirebilir mi?  (Okunma sayısı 3580 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Dermastamp kullananlar bilgilendirebilir mi?
« Yanıtla #15 : 12 Ocak 2021, 19:51:42 »
Merhaba tedavime dermastamp eklemek istiyorum. Belirli bir açıklığım yok ama saç derisinde hareketlilik olması için bir uyarıcı kullanmak istiyorum.

Halihazırda şakaklara minox kullaniyorum ama diğer bölgeler için de kanlanmayı artırmak için dermastamp kullanabilirim.
Sorum şu dermastampı kaç mm almalıyım?
Haftada kaç gün kullanmam gerekiyor?
Kanatacak şekilde bastırılması mı gerekli?
Minox kullanmadan önce mi kullanayım sonra mi kullanayım aralarında kaç dakika olmalı?
Minox kullanmadığım yerlerde kullanırsam fayda görür müyüm?

Ve son olarak sizce etkili bir yöntem mi?

Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
  Haftada 1 olabilir ben iki haftada 1 kullanıyorum    bence dermastabı sadece kullan minoxidlle beraber kullanma  neden eger ileride minoxu bırakma durumun olursa dunya hali   bunun getirdigi olumsuzluktan daha cok etkilenirsin  cok emildigi icin   dermastambı 1mm bence kullan 
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2021, 20:22:13 Gönderen: ali2132b »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 12 Ocak 2021, 20:19:32 »
  Haftada 1 olabilir ben iki haftada 1 kullanıyorum    bence dermastabı sadece kullan minoxidlle beraber kullanma  neden eger ileride minoxu bırakırsan  bunun getirdigi olumsuzluktan daha cok etkilenirsin  cok emildigi icin   dermastambı 1mm bence kullan

Minox bırakacağımı sanmıyorum tedavimin asıl adamı o benim. Ama bir aksilik olur belli olmaz yinede. Dermastampa birkaç ay sonra düşünüyorum şuan yapamam büyük ihtimal ama sağolun öneriler için
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

bêpor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 12 Ocak 2021, 20:23:32 »
Uzun vadeli kullanım için dermapen(kullandığım Dr. Pen) daha kullanışlı. İğne uzunluğu 0.25 - 2,5mm arası ayarlanabiliyor.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 12 Ocak 2021, 20:39:55 »
Uzun vadeli kullanım için dermapen(kullandığım Dr. Pen) daha kullanışlı. İğne uzunluğu 0.25 - 2,5mm arası ayarlanabiliyor.
Şarjlı olanlar çok iyi ama pahalı. Hangisini kullanıyorsunuz, yüzünüzde kullandınızmı hiç?

bêpor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 12 Ocak 2021, 21:10:32 »
Dr.Pen A6, saç için bu model öneriliyor. Yüz için kullanmıyorum. Saç bakımının sürekli olduğunu dikkate aldigimizda almaya değer olduğunu düşünüyorum. Bu model yüz için de kullanılabiliyor.

Facebook Twitter Instagram