Merhabalar, öncelikle belirteyim ki saç ekimine karar vermek ve akabinde ektireceğim yeri seçmek konusunda münhasıran bu siteden faydalandığımı belirteyim.
Sitede mevcut konuları uzun süre takiple birlikte, özellikle başarılı sonuçları ve şakaklara ekim yapması, doğal bir ön çizgi,ön kısma sık ekim yapması gibi faktörlerle birlikte Asuman Hair de karar kıldım.
Operasyon yaklaşık 10 saat civarı sürdü.Sabah 8.30 gibi başlayıp 19 a doğru tamamlandı.İki kişilik ekibi donör alımı,asuman hanımın kendisi kanal açımı yaptıktan sonra, yerleştirm aşamasını büyük bölümünü ekibi yaptıktan sonra,asuman hanımın kendisi son halini verdi. İğnelerin yapımı aşamasında ve yerleştirme kısmının sonlara doğru biraz anestesizi etkisinin azalmasıyla gerek biraz ağrı hissettim, ama en kötü kısmın bu acıdan ziyade uzun süre yatmaktan kaynaklı bel ağrısı hissetmek olduğunu söyleyebilirim.
Ekimin ertesi günü hastanede yıkama işlemi, yaptırdıktan sonra, düzenli olarak her gün akşamları saçımı yıkıyorum,bunun dışında verdiği ilaçları kullanıyorum,batikon yapmayı bırakıp yıkama öncesi artık bepantol sürüyorum, xpecia ve biotin dışında şu an kullanmakta olduğum bir şey yok, bu aşamada gerekli başkaca bir şey var mı onu da bilmiyorum.
Şu anda ekimin birinci haftasını tamamladım,artık günde 2 kere yıkamamı söylediler,her gün düzenli olarak fotoğrafları attığımda çok iyi normal bir problem yok şeklinde şablon bir cevap veriyorlar😃artık gerçekten öyle mi onu da ilerleyen süreçte göreceğiz.
Sonuç olarak sizlerin de yorumlarınızı ve tabi ki önerilernizle katkılarınızı almayı isterim