Gönderen Konu: TEDAVİ- VERTEKS 3 AY BEFORE/AFTER  (Okunma sayısı 3130 defa)

Today

• Jr. Member
  • **
Ynt: TEDAVİ- VERTEKS 3 AY BEFORE/AFTER
« Yanıtla #15 : 24 Aralık 2020, 14:52:50 »
valla bende göremedim farkı 1 ci foto biraz daha yakın çekilmiş 2 ye bakarak seni o yanıltmasın

Açıya ve ışığa özellikle dikkat ettim. Açıda  Belki 1-2cm oynama vardır yoktur. Çizgi daha yayvanken yuvarlak bi hal alıp toparladı ve verteksin içi doldu diye düşünüyorum. Bi tık da saçlarda kalınlaşma hissediyorum. Devam edicem tedaviye bakalım korumayı başarabilecekmiyiz

Gençevhamlı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 24 Aralık 2020, 15:52:50 »
Açıya ve ışığa özellikle dikkat ettim. Açıda  Belki 1-2cm oynama vardır yoktur. Çizgi daha yayvanken yuvarlak bi hal alıp toparladı ve verteksin içi doldu diye düşünüyorum. Bi tık da saçlarda kalınlaşma hissediyorum. Devam edicem tedaviye bakalım korumayı başarabilecekmiyiz
Ya bak kardeşim anlamak istemiyorsun heralde ama bu şeyler genetik kodlarında kodlu.Sen engel olmaya da çalışsan dökülecekse dökülür üstünü kapatırsın altı dökülür.Ki saç kalınlığı inceliği genetiktir başka bir şey değiştiremez.Yanlış mıyım bilen arkadaşlar da konuşsun arkadaş görsün.

Today

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 24 Aralık 2020, 16:26:58 »
Ya bak kardeşim anlamak istemiyorsun heralde ama bu şeyler genetik kodlarında kodlu.Sen engel olmaya da çalışsan dökülecekse dökülür üstünü kapatırsın altı dökülür.Ki saç kalınlığı inceliği genetiktir başka bir şey değiştiremez.Yanlış mıyım bilen arkadaşlar da konuşsun arkadaş görsün.

Anlamadığım konu nedir? Genetik dökülme zaten bi gerçek. Amaç tedavilerle dökülmeyi geciktirmek. Bence sen anlamamışsın

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 24 Aralık 2020, 16:30:20 »

dibine kadar yanlışsın kel kafadan nw1 olan tonla kişi var

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Today

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 24 Aralık 2020, 16:31:19 »

dibine kadar yanlışsın kel kafadan nw1 olan tonla kişi var

Arkadaş biraz evhamlı :)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 24 Aralık 2020, 21:51:55 »
toparladığını bilmem ama bu verteks te bir sorun yok onu belirteyim hiç saçı dökülmemiş birinin hatta 7 8 yaşındaki çocukların verteks bakın bu şekilde bence bu saç ile uğraşma bir sorun yok verteks te

Gençevhamlı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 25 Aralık 2020, 03:27:50 »
toparladığını bilmem ama bu verteks te bir sorun yok onu belirteyim hiç saçı dökülmemiş birinin hatta 7 8 yaşındaki çocukların verteks bakın bu şekilde bence bu saç ile uğraşma bir sorun yok verteks te
Kesinlikle katılıyorum bunu dedim ben yanlış anlaşıldı.

Facebook Twitter Instagram