Gönderen Konu: Yetkin BayerSaç saç ekimi sonrası inflamasyon sorunu ?  (Okunma sayısı 6026 defa)

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
Ynt: Yetkin BayerSaç saç ekimi sonrası inflamasyon sorunu ?
« Yanıtla #30 : 24 Aralık 2020, 22:37:17 »
Aynen 4.300' ü %90' ı kel olan bir bölge  görüntüsü için bile hafif seyrek ama iş görür şeklinde düşünmüyordum, Ama öyle değilmiş, yani bayağı saç varmış ve eğer Çıkış %' si yüksek olursa ve yaş olarak kendi Saçlarındanda çok fire vereceğini sanmam, Bu saçın Üstüne 4.300' le Orman olur Bu kafa Bence.. :D Bol Şans..  |-onayisareti-| (^_^)

Aynen dostum kendi saçım vardı ön taraflar seyrek oldu havaya kaldıramıyordun saçı doğal olarak  :-[ :D hatta hoca da gördü kafayı dedi bu kafayı efsane yaparız güzel olur falan ama Ekim yaptıktan sonra o inflamasyon olayı bitirdi beni ki ; şükür az sorunla atlamaya çalışıyorum
 :'( Bakalım artık nasıl olucak görücez hep beraber  ::)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #31 : 24 Aralık 2020, 22:47:58 »
Birde şunu merak ediyorum, Genelde bu kadar sık saçlı bölge ekimlerinde, normal Elmas veya safir uçla kanal açımı, Kendi saçlarına zarar verme ihtimali daha yüksek olduğu için, DHİ yöntemi kullanılarak yapılıyor, Daha doğrusu Saçlı alana Ekim yaptırmak isteyen kişiler, DHİ uygulayan merkezleri daha çok Tercih ediyor, Yani bu Ekim Dhi miydi, Normal Fue Mi.. ?
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
« Yanıtla #32 : 24 Aralık 2020, 23:04:29 »
Birde şunu merak ediyorum, Genelde bu kadar sık saçlı bölge ekimlerinde, normal Elmas veya safir uçla kanal açımı, Kendi saçlarına zarar verme ihtimali daha yüksek olduğu için, DHİ yöntemi kullanılarak yapılıyor, Daha doğrusu Saçlı alana Ekim yaptırmak isteyen kişiler, DHİ uygulayan merkezleri daha çok Tercih ediyor, Yani bu Ekim Dhi miydi, Normal Fue Mi.. ?

Fue yöntemini seçti hoca onun daha iyi olacağını söyledi ön tarafa 3.000 greft arka tarafa 1.300 greft yerleştirdi
  • Ekim Tarihi: 10.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Yetkin bayer
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
« Yanıtla #33 : 24 Aralık 2020, 23:06:44 »

Benim tercihim de ilk araştırmalarımdan sonra DHi yöntemi idi . . Ama hocamız bir çok arkadaşımıza Ekim yapmış ve memnun kalmış referanslar doğrultusunda gittim ve onun tecrübesine kulak vermek istedim işin doğrusu . .
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 24 Aralık 2020, 23:12:56 »
Benim tercihim de ilk araştırmalarımdan sonra DHi yöntemi idi . . Ama hocamız bir çok arkadaşımıza Ekim yapmış ve memnun kalmış referanslar doğrultusunda gittim ve onun tecrübesine kulak vermek istedim işin doğrusu . .

Anladım, referanslar olması Güzel, İnşAllah istediğin Sonucu Alırsın.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
« Yanıtla #35 : 24 Aralık 2020, 23:13:56 »
Anladım, referanslar olması Güzel, İnşAllah istediğin Sonucu Alırsın.. |-onayisareti-| (^_^)

İnş. Bakalım tek temennimiz bu  ;D ;D
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
« Yanıtla #36 : 27 Aralık 2020, 15:07:37 »
17. Günden selamlar . .  Takviye olarak sadece biotin 1000mg alıyorum başka birşey kullanmayacağım
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 27 Aralık 2020, 16:40:40 »
Gayet İyi Görünüyor, Şok her an Başlayabilir, Çok fazla Takviye kullanma taraftarı olmadığı Düşünüyorum, Ama yinede Biotini şimdilik Rafa kaldırıp Xpecia' yı Bir Düşün, Biotin ve birçok Ekim kalitesini Artıracak Takviye Bulunduruyor, ve 5-6 Ay Tavsiye Edebilirim.. Bol sabırlar Bol Şans.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
Ynt: Yetkin Bayer 4.300 greft 10.12.2020
« Yanıtla #38 : 27 Aralık 2020, 16:56:14 »
Gayet İyi Görünüyor, Şok her an Başlayabilir, Çok fazla Takviye kullanma taraftarı olmadığı Düşünüyorum, Ama yinede Biotini şimdilik Rafa kaldırıp Xpecia' yı Bir Düşün, Biotin ve birçok Ekim kalitesini Artıracak Takviye Bulunduruyor, ve 5-6 Ay Tavsiye Edebilirim.. Bol sabırlar Bol Şans.. |-onayisareti-| (^_^)

Vallah propecia aldım gittim 200 TL ye :)) sonra dan kullanmama kararı aldım . . Gittin 2 kutu xpecia da aldım sonra onu da kullanmama kararı aldım :))) ailede ki 2 3 doktor akrabamız var hepsi ilaçların sadece psikolojik olduğunu savunuyor propecia hariç onun etkisi olabileceğini herkez söylüyor ama yan etkileri de bir o kadar tehlikeli olabileceğini söylüyorlar . . Genel olarak çıkacağı varsa öyle de böylede çıkıyor o saç gerisi tamamen psikolojik sanki biraz . .
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2020, 01:06:20 Gönderen: Ssrrddrrttrrkk »
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 27 Aralık 2020, 17:39:52 »
Vallah propecia aldım gittim 200 TL ye :)) sonra dan kullanmama kararı aldım . . Gittin 2 kutu xpecia da aldım sonra onu da kullanmama kararı aldım :))) ailede ki 2 3 doktor akrabamız var hepsi ilaçların sadece psikolojik olduğunu savunuyor propecia hariç onun etkisi olabileceğini herkez söylüyor ama yan etkileri de bir o kadar tehlikeli olabileceğini söylüyorlar . . Genel olarak çıkacağı varsa öyle de böylede çıkıyor o saç gerisi tamamen psikolojik sanki biraz . .

Yani, herkesin düşüncesi Farklı tabi, ama Ben tenimdeki Değişen Sağlığı, şu anki Saç kalitemin Artışını ve Dökülmenin Eskiye oranla Durduğunu Gözlemledim, Ve Bu ilaçlar Antidepresan tarzı ilaçlar değil, Ve İçeriği belli zaten Çinko Biotin vb.. zaten Yumurtada kabak çekirdeğinde Vb.. Yediğimiz besinlerde Bulunan vitaminler, Psikolojik olduğunu düşünmüyorum..

Ayrıca, Bu tür kararlar vermek için Sadece doktor olmak yeterli değildir, Ancak İlaç sektöründe Ar-Ge insan sağlığını doğrudan etkileyen sonuçlar doğurması sebebiyle büyük önem taşır. Ancak bu İlaçların Ar-Ge bölümünde Çalışan Doktarlar Karar verebilir Buna, Ve Kullanan kişilerde Elle tutulur Belirtiler ve Referanslar.. Bence Xpecia Kullan.. :D |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
Ynt: Yetkin Bayer 4.300 greft 10.12.2020
« Yanıtla #40 : 27 Aralık 2020, 17:44:16 »
Yani, herkesin düşüncesi Farklı tabi, ama Ben tenimdeki Değişen Sağlığı, şu anki Saç kalitemin Artışını ve Dökülmenin Eskiye oranla Durduğunu Gözlemledim, Ve Bu ilaçlar Antidepresan tarzı ilaçlar değil, Ve İçeriği belli zaten Çinko Biotin vb.. zaten Yumurtada kabak çekirdeğinde Vb.. Yediğimiz besinlerde Bulunan vitaminler, Psikolojik olduğunu düşünmüyorum..

Ayrıca, Bu tür kararlar vermek için Sadece doktor olmak yeterli değildir, Ancak İlaç sektöründe Ar-Ge insan sağlığını doğrudan etkileyen sonuçlar doğurması sebebiyle büyük önem taşır. Ancak bu İlaçların Ar-Ge bölümünde Çalışan Doktarlar Karar verebilir Buna, Ve Kullanan kişilerde Elle tutulur Belirtiler ve Referanslar.. Bence Xpecia Kullan.. :D |-onayisareti-| (^_^)

Tamam dostum başlıyorum yarın  :D ;D 8)
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2020, 01:02:07 Gönderen: Ssrrddrrttrrkk »
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 27 Aralık 2020, 17:48:29 »
Tamam dostum başlıyorum yarın  :D ;D 8)

Mutlaka faydası olacak,
Bol Şans.. :D |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
« Yanıtla #42 : 03 Ocak 2021, 12:55:08 »
Ekim sonrası 24. Gün . . Şok başladı devam ediyor  >:( :o ???
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
« Yanıtla #43 : 03 Ocak 2021, 13:09:32 »
Şuan propecia ve biotin kullanıyorum sizlere sorum bunların üzerine minoxsil kullanmalımıyım ?? Propecia Yı 6 ay kullanıp bırakıcam çoğu başarılı sonuçta minoxsil kullanıldığına şait oldum bu sitede ? Sanki propecia ve minoxsil ikilisi başarılı olur gibime geliyor ???
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 03 Ocak 2021, 14:54:37 »
Şok bayağı başlamış, Ekim sonrası minox, sadece Ekim bölgesine genelde 6 ay kadar kullanıp azaltarak bırakılıyor, propecia' yı 6 ay sonra bırakacaksan minox' u kullanma bence, bırakınca dökülme veya saçlarda zayıflama ve incelme oluşabilir, ben 6. Ayda azaltarak bıraktım Ama Finasterid devam ediyorum, dökülme yok şuan, yani minox olayı biraz riskli, Ona göre kararını verip kullanabilirsin.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram