Gönderen Konu: kel mi kalacağım? saçlarım inceldi  (Okunma sayısı 9489 defa)

onurr39

• Full Member
Ynt: kel mi kalacağım? saçlarım inceldi
« Yanıtla #31 : 28 Ocak 2021, 14:51:12 »
.
Bu yaşta ne Xpecia sı yahu? Masaj ile Dermaroller yeterli sana.
xpecia sadece takviye diye biliyorum ben finasterid gibi degil sanirim
  • Yaşınız 19

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 28 Ocak 2021, 15:14:09 »
Kullanabilirsin xpecia millet Yurtdışında 19 yaşında finasterid kullanıyor, doğru değil tabiki ama xpecia dan korkulmaz o kadar. Kullan sorun olmaz.

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #33 : 19 Şubat 2021, 17:31:37 »
Kullanabilirsin xpecia millet Yurtdışında 19 yaşında finasterid kullanıyor, doğru değil tabiki ama xpecia dan korkulmaz o kadar. Kullan sorun olmaz.

saclarimi 3-4 ayda bir kontrol ediyorum suan bu sekilde bir sorun var mı abi

• Yaşınız 19

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #34 : 19 Şubat 2021, 17:35:09 »
daha yakın
  • Yaşınız 19

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #35 : 19 Şubat 2021, 17:35:49 »
bu kucuk tuycukler dermarollerden sonra cikti
  • Yaşınız 19

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 19 Şubat 2021, 18:40:03 »
Bu arkadaş 56 yaşında anca nw2 olur.Şu an saçın nw0.25 ve babanın ki kadar dökülmeyecek o yüzden siteye girmene gerek yok.
Babanın genlerini almamışsın babanda karadeniz tipi dökülme var ve tipi karadenizlilere benziyor sen ise daha çok iranomoğol türkmen kırması gibisin yani demem o ki babanın saç genlerini ve tipini almamışsın

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #37 : 19 Şubat 2021, 18:57:22 »
Bu arkadaş 56 yaşında anca nw2 olur.Şu an saçın nw0.25 ve babanın ki kadar dökülmeyecek o yüzden siteye girmene gerek yok.
Babanın genlerini almamışsın babanda karadeniz tipi dökülme var ve tipi karadenizlilere benziyor sen ise daha çok iranomoğol türkmen kırması gibisin yani demem o ki babanın saç genlerini ve tipini almamışsın

babam artvinli zaten abi hahahaha
  • Yaşınız 19

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #38 : 19 Şubat 2021, 18:58:13 »

o kadar pozitifsin ki abi beni cok mutlu ettin
  • Yaşınız 19

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 19 Şubat 2021, 19:18:02 »
babam artvinli zaten abi hahahaha
Senin saçın nw0-1 arası(Yaşın için olması gerekli olan açıklık.Henüz olgunluk çizgisi bile oluşmamış en kötü ihtimalle gregor abin gibi olursun.

Anne tarafına çekmişsin Karadenizliler özelikle doğu karadenizliler erken yaşta kel kalırlar.Dökülme şakaklardan başlar ve agresiftir malesef bende yarı doğu karadenizliyim 18 yaşında nw2.5tum bende.
Senin anne tarafı baskın çıkmış türkmen tarzı saç çizgisi var sende maks nw2 olur ilerleyen yaşlarfa

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #40 : 19 Şubat 2021, 20:17:26 »
Senin saçın nw0-1 arası(Yaşın için olması gerekli olan açıklık.Henüz olgunluk çizgisi bile oluşmamış en kötü ihtimalle gregor abin gibi olursun.

Anne tarafına çekmişsin Karadenizliler özelikle doğu karadenizliler erken yaşta kel kalırlar.Dökülme şakaklardan başlar ve agresiftir malesef bende yarı doğu karadenizliyim 18 yaşında nw2.5tum bende.
Senin anne tarafı baskın çıkmış türkmen tarzı saç çizgisi var sende maks nw2 olur ilerleyen yaşlarfa

tip olarak babama benziyorum ama saçlarım dedeme benziyor annemin babasına yanları falan aynı 66 yaşında nw 1.5 2dir oda. kel kalırsamda peruk takarım abi yapcak bisey yok 😂
  • Yaşınız 19

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 19 Şubat 2021, 20:34:13 »
doktorlar bile ne zaman döküleceğini kestiremezken nasıl bu kadar eminsiniz şaşırdım. üstelik "babanda karadeniz tipi dökülme var ve tipi karadenizlilere benziyor sen ise daha çok iranomoğol türkmen kırması gibisin yani demem o ki babanın saç genlerini ve tipini almamışsın" bu nasıl bir yorum hocam aghsdghasdgh. dostum sen tedbiri elden bırakma, 19 yaşında saçın dökülmemiş diye ileride dökülmeyeceği anlamına gelmez. burda kimse sana ileride dökülüp dökülmeyeceğini de söylemez. sen her ay düzenli fotoğraflar çekip saçını kontrol et, şeker tüketimini komple bırak.

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #42 : 19 Şubat 2021, 20:37:35 »
doktorlar bile ne zaman döküleceğini kestiremezken nasıl bu kadar eminsiniz şaşırdım. üstelik "babanda karadeniz tipi dökülme var ve tipi karadenizlilere benziyor sen ise daha çok iranomoğol türkmen kırması gibisin yani demem o ki babanın saç genlerini ve tipini almamışsın" bu nasıl bir yorum hocam aghsdghasdgh. dostum sen tedbiri elden bırakma, 19 yaşında saçın dökülmemiş diye ileride dökülmeyeceği anlamına gelmez. burda kimse sana ileride dökülüp dökülmeyeceğini de söylemez. sen her ay düzenli fotoğraflar çekip saçını kontrol et, şeker tüketimini komple bırak.
tedbiri elden birakmiyorum abicim ondan yana sıkıntı yok.  my precious abinin demek istediği babana benzemiyorsun dökülme tipinde babana benzemiyor büyük olasılıkla anne tarafının daha cok baskın geldigini soylemek istedi
  • Yaşınız 19

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 19 Şubat 2021, 20:46:06 »
tedbiri elden birakmiyorum abicim ondan yana sıkıntı yok.  my precious abinin demek istediği babana benzemiyorsun dökülme tipinde babana benzemiyor büyük olasılıkla anne tarafının daha cok baskın geldigini soylemek istedi
ben de babama benzemiyorum, kendisi nw4. anne tarafımda kellik diye bir şey yok. o zaman aynı şeyi benim için de söyleyebiliriz? tutarsız bir yaklaşım bu. ailesinde fırça gibi saç olup kel kalan da var. ben de diyorum ki kimse senin saçının ileride dökülüp dökülmeyeceğini söyleyemez, arkadaş üstelik yaş bile vermiş. üstelik hangi tarafa baskın geldiğini nasıl anlıyor?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 19 Şubat 2021, 20:50:53 »
yok valla saçı dökülecek adam 15 yaşında anlaşılıyor

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU