Gönderen Konu: kel mi kalacağım? saçlarım inceldi  (Okunma sayısı 9470 defa)

onurr39

• Full Member
Ynt: kel mi kalacağım? saçlarım inceldi
« Yanıtla #15 : 19 Aralık 2020, 20:41:51 »
Basın sağolsun kardeşim , saçların bencede korkulacak bir durumda değil saçlarını belirli aralıklarla fotoğrafını çek aynı aydınlatma altında aynı tarama şekliyle filan. 3-4 ayda bir zamanla bunlari kontrol et gerileme vs varmı diye. Sana verebileceğim en büyük tavsiye insanlar inkar aşaması olur kellik adına. İşte derler ki benim saçlarım hep böyleydi gerilemedi şakaklar hep açık vs bunlar hep inkar. İnkar etme farkındalık iyidir ilaçla vs ile saç genetigin agresif değilse uzun süre kullanılır sonrada saç ekimi filan halledersin en kötü. Fotoğraflae ile karşılaştırma yap düzenli olarak 21 yaşında şu andaki halinden fotoğrafın olsun yani karşılaştır baktın gerileme vs var finasterid araştırıp kullanmaya başlarsın şu an olgun saç çizgin var . 17-27 yaş arası herhangi bir zaman olabilir bu , önemli olan ilerleme daha olacak mı kendi adıma konuşacak olursam 16 yaşında senden biraz daha açıktı saçlarım şakaklardan 23 yaşında norwood 3 olduğumu anladım ama bu süreçte hep inkar ettim. Şimdi ise tedavi filan halletmeye çalışıyorum. Yani tedbiri elden bırakma fazla takıntı da yapma ortası olsun.

çok teşekkür ederim abi cevabın icin dedigin gibi bu tip seylerin önlemi alınmalı şampuan olarak tavsiyen nedir abi clear kepege karsı kullanıyorum fakat saç derimi kurutuyor saçlarımı mat ve kuru yapıyor.  biotin alıyorum suan kucuk saclar uzamaya basladi yada bana öyle geliyor bilmiyorum.   

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #16 : 19 Aralık 2020, 20:42:42 »
senin saçların dökülmez kral . max biraz açılır öyle kalır takma kafana sakın. sağlıklı beslen spor yap. alkol alma

teşekkür ederim tavsiyen icin abi. saçları dolgun hacimli göstermenin yolu var mı acaba
  • Yaşınız 19

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 19 Aralık 2020, 20:47:34 »
çok teşekkür ederim abi cevabın icin dedigin gibi bu tip seylerin önlemi alınmalı şampuan olarak tavsiyen nedir abi clear kepege karsı kullanıyorum fakat saç derimi kurutuyor saçlarımı mat ve kuru yapıyor.  biotin alıyorum suan kucuk saclar uzamaya basladi yada bana öyle geliyor bilmiyorum.
Şampuan genetik dökülmeye karşı kullanmak istersen birşey yapamaz. Benim ne kullandığima gelecek olursam prozinc dökülme karşıtı kullanıyorum 3-4 farklı seçeneği var kendine uygun olana bakabilirsin fiyat olarak makul. Saçları yumuşak yapıyor.

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #18 : 19 Aralık 2020, 20:53:26 »
Kellik tepedende başlayabilir , şakaklar diye bir kesinlik yok ama %80-90 şakaklardan başlar saçların norwood 2 gibi genelde erkeklerde 17-27 yaş arasi bu seviyeye gelip durabiliyor bundan sonrası ise genetik yapına bağlı banyoda ya da lavoboda dökülen saçlarına bak normal kalın tellere göre ince saçların varmı varsa minyatürlesme vardır. İlerlemesi mümkün olur senin sakaklarinda biraz incelme var gibi ama kalan saçların sağlıklı duruyor tabi Yaşin 19 aile genetigin nedir bu önemli sen kime benziyorsun vs.

abi alnım geniş biraz yukardan bakıldıgında m harfine benziyor
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 10:49:25 Gönderen: onurr39 »
  • Yaşınız 19

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #19 : 19 Aralık 2020, 21:10:00 »
Şampuan genetik dökülmeye karşı kullanmak istersen birşey yapamaz. Benim ne kullandığima gelecek olursam prozinc dökülme karşıtı kullanıyorum 3-4 farklı seçeneği var kendine uygun olana bakabilirsin fiyat olarak makul. Saçları yumuşak yapıyor.
  haklısın abi ama dediğim gibi saçları nemlendiren bir şampuan yokmu saçlarımı yıkadıktan sonra kupkuru oluyor cansız gözüküyor
  • Yaşınız 19

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 19 Aralık 2020, 21:57:17 »
  haklısın abi ama dediğim gibi saçları nemlendiren bir şampuan yokmu saçlarımı yıkadıktan sonra kupkuru oluyor cansız gözüküyor

Dostum ben bioxcin forte kullanıyorum. Yeşil sabun kullandım 1 yıl önce o çok fazla kurutuyordu. Bioxcin forte kullanıyorum (bordo kutu olanı) benim saçlarımı baya parlaklaştırdı saçlarım da kırılmıyor eskisi gibi. Dolgun gösterdiğini de düşünüyorum. İçinde bal var nemli de tutuyor deriyi. Dökülme adına bir şey bekleme şampuanlardan sadece bu dediklerimi yapabilir. Fiyatı 3 kutusu 80-90 tl civarında.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 20 Aralık 2020, 01:44:09 »
Benim tavsiyem saç ekimi forumlarından bir süre ayrılman.
Bu saçın için daha iyi olacaktır ;)

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #22 : 20 Aralık 2020, 01:53:51 »
Benim tavsiyem saç ekimi forumlarından bir süre ayrılman.
Bu saçın için daha iyi olacaktır ;)

bi sorun olmadığını mı söylüyorsun abi
  • Yaşınız 19

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 20 Aralık 2020, 02:11:35 »
bi sorun olmadığını mı söylüyorsun abi

Bu saça bakarak genetik dökülme olacak  diyen birini bulamazsın. İlerde kel kalacaksın da kimse diyemez.
Saçlarında öyle bir emare yok. Ama kimse de ilerde ne olacağı bilemez.

Yani sonuç itibariyle saçını kafana takma. Başka şeylerle ilgilen.
2 sene sonra buraya gel, bir daha yaz. Var mı değişiklik diye

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #24 : 20 Aralık 2020, 05:08:01 »
Vertexte sıkıntı yok zaten genetik dökülme şakaklardan başlar, genetikten dolayı erkek tipi kellik yaşama ihtimalin var. Şakakları ve ön bölgeyi daha detaylı çekip atarsan yardımcı oluruz. Bu arada yaşın kaç ? Tedavi yaşa göre de şekilleniyor biliyorsun

sen ne düşünüyorsun abi
  • Yaşınız 19

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #25 : 20 Aralık 2020, 10:51:03 »
Bu saça bakarak genetik dökülme olacak  diyen birini bulamazsın. İlerde kel kalacaksın da kimse diyemez.
Saçlarında öyle bir emare yok. Ama kimse de ilerde ne olacağı bilemez.

Yani sonuç itibariyle saçını kafana takma. Başka şeylerle ilgilen.
2 sene sonra buraya gel, bir daha yaz. Var mı değişiklik diye

4-5 sene önceki fotoğraflarıma baktım abi suan 19 yasindayim şakaklarım gerilemiş sanırım şuan saçım yukardan bakıldığında m harfine benziyor
  • Yaşınız 19

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #26 : 31 Aralık 2020, 13:38:08 »
senin saçların dökülmez kral . max biraz açılır öyle kalır takma kafana sakın. sağlıklı beslen spor yap. alkol alma

abi babamın gençlik resmini buldum.   

https://hizliresim.com/X19oTH  önlerden açılmış onunda ne yapcam psikolojim darmaduman oldu
  • Yaşınız 19

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #27 : 26 Ocak 2021, 22:23:30 »

abi bak 3 sene önceki resmimi buldum kuaförde ayniymis. doktorda şakaklardaki o açılma gelişimsel olduğunu genetik saç dökülmesi olmadığını söyledi
  • Yaşınız 19

Souvenir

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 27 Ocak 2021, 00:56:40 »
Dostum ben saçında bir sıkıntı göremedim. Baban da yaşına göre yine iyi saçları varmış ama yaş ilerledikçe çoğu insanın saç çizginde elbet gerileme olur doktorun dediği doğru.

Pandemi bittikten sonra kan testi yaptırabilirsin ama çokta takıntı haline getirme o zaman da dökülme artabiliyor ve saçlarına jöle, wax gibi şeyler sürüp saç kurutma makinesi kullanma.

Ayrıca forumda araştırırsan saç masajı diye birşey var onu da yapabilirsin.

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #29 : 27 Ocak 2021, 01:40:45 »
Dostum ben saçında bir sıkıntı göremedim. Baban da yaşına göre yine iyi saçları varmış ama yaş ilerledikçe çoğu insanın saç çizginde elbet gerileme olur doktorun dediği doğru.

Pandemi bittikten sonra kan testi yaptırabilirsin ama çokta takıntı haline getirme o zaman da dökülme artabiliyor ve saçlarına jöle, wax gibi şeyler sürüp saç kurutma makinesi kullanma.

Ayrıca forumda araştırırsan saç masajı diye birşey var onu da yapabilirsin.

evet abi babamin saclari iyimis baya ben suan takviye olsun diye xpecia aliyorum. arada dermaroller yapiyorum
  • Yaşınız 19

Facebook Twitter Instagram