Gönderen Konu: Yetkin Bayer 4.300 greft ~ inflamasyon hakkında yorum 10.12.2020  (Okunma sayısı 18013 defa)

Boogeyman

• Sr. Member
Arkadaşlar bir konuda sizlere danışacağım daha önce böyle bir uygulama yapan burada rastlamadım sanki o yüzden sormak istedim

50. Gündeyim şuan yetkin hoca 2 ay boyunca sabah akşam her gün dermorellar uygulamamı ve uygulama sonrası 20 dakika sonra minoxil sıkmamı söylüyor . . Dermaroller ı genelde haftada 1 uyguluyor herkez . . Yetkin hoca her gün sabah akşam uygulamamı söylüyor . . 2 ay sonrası da  haftada 2 3 kez bu uygulamayı devam etmemi ve yavaş yavaş bırakmamı söyledi . . Merak ettiğim konu her gün dermorellar sonrası minoxil uygulaması ağır olur mu olmaz mı ?? Burada heralde her gün dermorellar yapıp arkasından minox sıkan yorumları okumadım hiç :/
minoxil ile kullanılması dermarollerin çok. iyi ama benim anlamadığım ekimin 50 gününde kullanılması erken degilmi zaten derinin altında bir çok kanal açıldı ve orası şuan şokta ve kan akışını orda fazla oldukça hem sabah hem aksam dermaroller benim kafama yatmadı..normalde haftada 2 seans olacak şekilde kullanılması dermarollerin daha iyi kanımca o iğnelerin yarattığı ufak yaraların iyileşmesi 3 günü buluyor zaten kan akisi oluyor zaten 3 gün yeterince...sen bilirsin doktor öyle dediyse öyle yap dene bakalim

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
minoxil ile kullanılması dermarollerin çok. iyi ama benim anlamadığım ekimin 50 gününde kullanılması erken degilmi zaten derinin altında bir çok kanal açıldı ve orası şuan şokta ve kan akışını orda fazla oldukça hem sabah hem aksam dermaroller benim kafama yatmadı..normalde haftada 2 seans olacak şekilde kullanılması dermarollerin daha iyi kanımca o iğnelerin yarattığı ufak yaraların iyileşmesi 3 günü buluyor zaten kan akisi oluyor zaten 3 gün yeterince...sen bilirsin doktor öyle dediyse öyle yap dene bakalim

Benim mantığımcada haftada 1 bilemedin 2 ideal ama hoca her gün sabah akşam dermo ve minox deyince bende ne yapacağımı şaşırdım . . Zaten propecia + biotin + minox kullanıyorum birde her gün sabah akşam dermo eklenirse bilemedim . .
  • Ekim Tarihi: 10.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Yetkin bayer
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 22:13:58 Gönderen: Ssrrddrrttrrkk »
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
55. Gün.

Minox dan sonraki ıslak resimler .

Takviye olarak

Propecia + biotin + minox devam . .
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Süreç normal, 3-4 haftaya yeni çıkışlar başlayabilir, Bol sabırlar.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
63. Gün . .

Ufak ufak baya yoğun bir tüğ şeklinde saç olma aşamasında ilerleyen tüğler var  :D onlar adaba minox sayesinde çıkan tüğler mi yoksa içlerinde saça dönüşecek olanlar da varmıdır ?  :o

Propecia + biotin ve minox kullanmaya devam  |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet minoxil sayesinde çıkan tüylenmeler sürecin çıkış ve kararmalar için erken henüz
Global Moderator

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
72. Gün . .

Propecia + biotin + minox devam . .
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2021, 13:09:59 Gönderen: Ssrrddrrttrrkk »
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç normal 90 120 arası kararmaların kendini daha net belli eder
Global Moderator

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
Süreç normal 90 120 arası kararmaların kendini daha net belli eder

|-onayisareti-| İnş. Bakalım  ;D
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

• Hero Member
Sürece göre olması gerektigi gibi normal, 2-3 aya farkı gözlemlersin zaten, bol sabırlar, İyi olur umarım.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
90. Günden selamlar  8)

Halen kendi saçlarım tam anlamıyla çıkmadı ve ekilenler daha gözükmüyor bu zamandan sonra merakla beklemedeyiz  bakalım ne olacak  :D :o

Propecia ve minox devam . .  |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

• Hero Member
Forum normallerine göre geriden geliyor, ama normalde normal olan, olağan normal bir süreç, 1-2 aya daha net belli olacaktır.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
Forum normallerine göre geriden geliyor, ama normalde normal olan, olağan normal bir süreç, 1-2 aya daha net belli olacaktır.. |-onayisareti-| (^_^)

Sanki şimdiden patladı gibi hissediyor insan  ;D :D.  Belkide patlamıştır :)))))  ;D :'(
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Geçmiş olsun  keşke  saç  ekim önce   Form gelip araştırma  yapsaydin  Propecia + biotin ve minox  kullanıyorsun  saç ekim yapsaydın bunlar zaten   saç çıkartıyor  vede bu sıkıntılar  uğraşmazdin   doktor bu kötü Ekim için ne diyor

Facebook Twitter Instagram