Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar bir konuda sizlere danışacağım daha önce böyle bir uygulama yapan burada rastlamadım sanki o yüzden sormak istedim 50. Gündeyim şuan yetkin hoca 2 ay boyunca sabah akşam her gün dermorellar uygulamamı ve uygulama sonrası 20 dakika sonra minoxil sıkmamı söylüyor . . Dermaroller ı genelde haftada 1 uyguluyor herkez . . Yetkin hoca her gün sabah akşam uygulamamı söylüyor . . 2 ay sonrası da haftada 2 3 kez bu uygulamayı devam etmemi ve yavaş yavaş bırakmamı söyledi . . Merak ettiğim konu her gün dermorellar sonrası minoxil uygulaması ağır olur mu olmaz mı ?? Burada heralde her gün dermorellar yapıp arkasından minox sıkan yorumları okumadım hiç :/
minoxil ile kullanılması dermarollerin çok. iyi ama benim anlamadığım ekimin 50 gününde kullanılması erken degilmi zaten derinin altında bir çok kanal açıldı ve orası şuan şokta ve kan akışını orda fazla oldukça hem sabah hem aksam dermaroller benim kafama yatmadı..normalde haftada 2 seans olacak şekilde kullanılması dermarollerin daha iyi kanımca o iğnelerin yarattığı ufak yaraların iyileşmesi 3 günü buluyor zaten kan akisi oluyor zaten 3 gün yeterince...sen bilirsin doktor öyle dediyse öyle yap dene bakalim
Süreç normal 90 120 arası kararmaların kendini daha net belli eder
Forum normallerine göre geriden geliyor, ama normalde normal olan, olağan normal bir süreç, 1-2 aya daha net belli olacaktır.. (^_^)