Gönderen Konu: Yetkin Bayer 4.300 greft ~ inflamasyon hakkında yorum 10.12.2020  (Okunma sayısı 17996 defa)

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
Ekim öncesi bi enfeksiyon sorunu yaşamıştım 2 3 gün içinde enfeksiyon kurudu ve kabuk tutmuştu bir kaç yer ve suan son hali bu . . Sizce o enfeksiyon kapan yerler de saç çıkışı adına  ciddi problem olur mu yoksa ufak tefek çıkış kayıpları ile mi atlatırım süreci ?? O enfeksiyon olan yerlerde aslında benim kendi saçlarımda vardı onlardan baya bi çıkmayan oldu ve çıkanlarda çoklu saç halinde ufak ufak çıkıp kalmışlar hiç büyümüyorlar tabiki büyümemesi normal ama diğer kendi saçlarım hep büyümüş bunlar demekki etkilenenler ki büyümüyor :) Takviye olarak propecia ve biotin kullanıyorum daha önce bu süreçte böyle bir sıkıntı yaşayıp sonuçları incelediğimde baya saç çıkmayanda olmuş fazla etkilenmeden saç çıkışlarıda olmuş . . Olumsuz sonuçları görünce kendimle benzer durumları insanın psikolojisi bozuluyor ister istemez takıntı oldu iyice bu olay  :D  Yorumlarınızı bekliyorum  ::)
 (Ekim sonrası 35.gün)

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
Buda Ekim öncesi saçlarım ön tarafa topik kullanıyordum biraz
  • Ekim Tarihi: 10.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Yetkin bayer
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Travmatik durumlar bende de oldu, ve çıkış olmadı O bölgelerde, Ama herkeste olmuyor şans, Şu an için kimse bir şey söyleyemez zaten, 90 ve sonrasında Ancak sağlıklı yorum yapılır, İnşAllah en az hasarla atlatırsın.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
Travmatik durumlar bende de oldu, ve çıkış olmadı O bölgelerde, Ama herkeste olmuyor şans, Şu an için kimse bir şey söyleyemez zaten, 90 ve sonrasında Ancak sağlıklı yorum yapılır, İnşAllah en az hasarla atlatırsın.. |-onayisareti-|

Evet öyle doğru diyorsun seninkisi benimkinden daha iyi durumda imiş ama sanki  ;D ;D
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

• Hero Member
Evet öyle doğru diyorsun seninkisi benimkinden daha iyi durumda imiş ama sanki  ;D ;D

Bunu zaman Gösterecek.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
İkimizden başka böyle süreç yaşayan yok heralde yada yaşayanlar forum da yok yorum yapmıyor kimse :))))  nerde hareket orda bereket demişler  ;D ;D ;D
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

• Hero Member
İkimizden başka böyle süreç yaşayan yok heralde yada yaşayanlar forum da yok yorum yapmıyor kimse :))))  nerde hareket orda bereket demişler  ;D ;D ;D

Var aslında, revize falan yapılıyor, Bunlar çok önemli durumlar sayılmaz, Geriye kalan bölgelerin çıkışı iyi olduktan sonra, Bu bölgeler Revizeyle halledilir, dert değil, sağlık Olsun.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
Ekim sonrası 40. Gün . .

Şok tamamen bitti hiç saç gelmiyor artık kendi saçlarım kaldı ekilenlerin hemen hemen hepsi döküldü . . Küçük küçük saç çıkışları oluyor ama onlar kendi saçlarım heralde ekilenler değildir muhtemelen . . Takviye olarak propecia ve biotin  e devam . .
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

• Hero Member
Süreç normal, 75 sonrası İnceden başlar çıkışlar, Bol Sabırlar.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
Arkadaşlar benim Ekim sizce Ekim sıklığı açısından Nası olmuş ne düşünüyorsunuz ?? 4300 greft Ekim olmuştu  3.000 tanesi ön tarafa 1.500 tanesi arka tarafa olarak tasarlanmıştı. . Resimler Ekim sonrası 10 ve 15. Gün aralıgına ait yorumlarınızı bekliyorum . .
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
45. Gün . .

Takviye olarak propecia + biotin + subradayn + minoxsil kullanıyorum . . (Propecia 6 ay kullanıcam minoxsil i 3 ay kullanıp bırakıcam 3 ay kullanma sebebim köklerin daha sağlıklı beslenip daha sağlıklı tutması )  Haftada 2 3 kez alkol alıyorum kanı sulandırsın manasında 😛 🤦♂  ;D

Bundan sonra süreci 60. Gün 90. Gün 120. Gün olarak paylaşacam görüşmek üzere 👋
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

• Hero Member
Sıklık iyi, Ama tabi 90-120. Günlerde ancak sağlıklı yorum Yapılabilir, bol Sabırlar.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
Sıklık iyi, Ama tabi 90-120. Günlerde ancak sağlıklı yorum Yapılabilir, bol Sabırlar.. |-onayisareti-|

Eyvallah başkan seninde 2. Ekim’in hayırlı uğurlu olsun bu sefer ateş edecek saçlar inşallah  |-onayisareti-| :D
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

• Hero Member
Eyvallah başkan seninde 2. Ekim’in hayırlı uğurlu olsun bu sefer ateş edecek saçlar inşallah  |-onayisareti-| :D

EyvAllah, İnşAllah Ateş Eder.. :D Bekleyip Göreceğiz.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ssrrddrrttrrkk

• Full Member
Arkadaşlar bir konuda sizlere danışacağım daha önce böyle bir uygulama yapan burada rastlamadım sanki o yüzden sormak istedim

50. Gündeyim şuan yetkin hoca 2 ay boyunca sabah akşam her gün dermorellar uygulamamı ve uygulama sonrası 20 dakika sonra minoxil sıkmamı söylüyor . . Dermaroller ı genelde haftada 1 uyguluyor herkez . . Yetkin hoca her gün sabah akşam uygulamamı söylüyor . . 2 ay sonrası da  haftada 2 3 kez bu uygulamayı devam etmemi ve yavaş yavaş bırakmamı söyledi . . Merak ettiğim konu her gün dermorellar sonrası minoxil uygulaması ağır olur mu olmaz mı ?? Burada heralde her gün dermorellar yapıp arkasından minox sıkan yorumları okumadım hiç :/ 
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Facebook Twitter Instagram