Gönderen Konu: saçlar için Sarımsak mucizesi  (Okunma sayısı 5004 defa)

Freedom

• Yeni üye
  • *
Ynt: saçlar için Sarımsak mucizesi
« Yanıtla #15 : 18 Aralık 2020, 23:53:05 »
Belli bir süre sonra öncesi ve sonrası fotoğraflarını koyabilir misin

Valla üstad bir aydır yapıyorum açıkçası daha da uygulamaya çekiniyorum. Saç köklerini yakar diye. Kullanırsam tabiki atarım fakat kullanmam gibime geliyor.

Ayrıca sarımsak kokusu saçtan gitmiyor

Saçı sampuanliyorsun koku falan kalmıyor fakat kafan terlediginde veya islandiginda o iğrenç koku yeniden beliriyor.. Bugün hastaneye randevum vardı yetişmek için koştum haliyle terledim ve buram buram sarımsak kokuları geldi kafamdan çok utandım..

Freedom

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 18 Aralık 2020, 23:54:32 »
bende 1 aydır sarımsak soğan suyu deniyorum hemde hemen hemen her gün saçları kısalttım etki gördüğümde paylaşım yapacağım. 5-6 ay boyunca devam edeceğim.

Hocam sarımsak soğan suyunun ölçeğini verebilir misin sana zahmet.

Birde yapılışını kısaca anlatırsan çok sevinirim bende uygularım.

Sarımsak tek başına yakıyor çok belki soğan ve sarımsak karışımı yakmaz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 19 Aralık 2020, 08:45:03 »
 en zor bolgede minyatur saçları kalınlaştırmışın mucize bu sonuc.sarımsağı falan zamanında  bu tarz uygulamaları bizde denedik.iyi işe yaramış.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hair_Master

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 20 Aralık 2020, 02:04:05 »
işe yaramamış şöyle; öncesi fotoda saç daha kısa flashla çekilmiş. sonrası foto ters ışık uzun saç. Yiyosa flashla çeksin arkadaş bi net bir kaç foto koysun zaten.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 20 Aralık 2020, 02:15:18 »
işe yaramamış şöyle; öncesi fotoda saç daha kısa flashla çekilmiş. sonrası foto ters ışık uzun saç. Yiyosa flashla çeksin arkadaş bi net bir kaç foto koysun zaten.

Kardeş neden sinirlendin.
Adam birşey denemiş, paylaşmış.
Sarımsak reklamı yapacak hali yok ya.

AYAN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 20 Aralık 2020, 15:05:29 »
Doğru diyorsun kardeş ben 1 aydır her gün deniyorum neredeyse etki görmedim hala 4-5 ay daha devam edicem umarım fayda görürüm.Arkadaş hafta da bir yaparak bu etkiyi alması mümkün değil.

Freedom

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 20 Aralık 2020, 16:18:44 »
Doğru diyorsun kardeş ben 1 aydır her gün deniyorum neredeyse etki görmedim hala 4-5 ay daha devam edicem umarım fayda görürüm.Arkadaş hafta da bir yaparak bu etkiyi alması mümkün değil.

Üstad flaşli fotoda atarım da ben bu sarımsağı uyguladığımdan beri uyguladığım deri komple soyuluyor sebebi nedir. Uygulamayı düşünmüyorum ben artık sarımsağı

AYAN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 20 Aralık 2020, 17:02:41 »
Üstad flaşli fotoda atarım da ben bu sarımsağı uyguladığımdan beri uyguladığım deri komple soyuluyor sebebi nedir. Uygulamayı düşünmüyorum ben artık sarımsağı
Aslında o iyi birşey bence derinin kendini yenilediğini gösterir iyiye işaret olduğunu düşünüyorum. Ben dermarolle beraber yapıyorum saç derim ateş gibi oluyor ama soyulma filan yok devam edicem uygulamaya.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 20 Aralık 2020, 17:07:52 »
Herkesin deri yapısı farklıdır. Hassas derisi olanlar için önermem. Saçlı deriyi yakar çok güçlü birşey sarımsak o yüzden herkez de aynı etkiyi vermez tam tersi bir etki görebilirsiniz.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 20 Aralık 2020, 17:49:10 »
Zeytinyağına 10 diş sarımsak atın güneşte 1 ay bekletin kafanıza sürün.Kokusu hem yoğun değil hemde saçtan şampuanla anında arınıyor.Sonradan kokuda bırakmıyor.Aynı etki aynı sonuç.Dipleride yakmamış olursunuz.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 20 Aralık 2020, 20:13:58 »
Sarımsağın içine çam terebentin yağı ekleyin 10 damla faln kokusunu bayağı azaltıyo a101 de var 5-6 TL bişey. Berbere falan gideceğiniz zamn sarımsak sürmeyin ıslattıkça kokar 😂

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 20 Aralık 2020, 20:27:10 »
 spiroda aldactonenin pis kokusunu bastırmak için nane yağı kullanılır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Freedom

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 20 Aralık 2020, 21:02:02 »
Sarımsağın içine çam terebentin yağı ekleyin 10 damla faln kokusunu bayağı azaltıyo a101 de var 5-6 TL bişey. Berbere falan gideceğiniz zamn sarımsak sürmeyin ıslattıkça kokar 😂

Cook pis kokuyor 😂

Nasıl gecicek peki bu koku.

On gündür uygulamıyorum ona rağmen kokuyor ya ıslandıkca

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #28 : 20 Aralık 2020, 21:09:28 »
Zeytin  yağın  içine sarmısak  kırmızı  soğan  koyup  karanlık  yerde 1 ay bekletip  kullandim kullanmaz  olaydım  kokusu  1 hafta evde çıkmıyor   2 gün  üstünde  çıkmıyor  hanim  boşanma  aşaması  geldik 😂 hiç  bir faydası  olmadı  1 ay

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 20 Aralık 2020, 22:11:19 »
Cook pis kokuyor 😂

Nasıl gecicek peki bu koku.

On gündür uygulamıyorum ona rağmen kokuyor ya ıslandıkca
kokar ıslandıkça kokar  :D
Çam terebentin ekleyin biraz koku kalmıyo ertesi gün duşta bile sarımsak kokusu neredeyse hiç yok. Arada bende sürerim sarımsak ama işe yarıyomu   bilmiyorum

Facebook Twitter Instagram