Gönderen Konu: saçlar için Sarımsak mucizesi  (Okunma sayısı 4999 defa)

Gregor59

• Hero Member
Ynt: saçlar için Sarımsak mucizesi
« Yanıtla #30 : 20 Aralık 2020, 22:16:51 »
Ulan bir gün sirkeyle duruladim kafayı. Unuttum sonra berbere gitmeye karar verdim akşamına. Herif fön makinesini vurdukça koku yayılıyor içerisi ahır gibi koktu. Diğer müşteriler bu koku nereden geldi ya sahilde lağım mi patladı diyorlar. Benim berber anladı tabi herifin suratı eksidi. Koşarak kacmistim eve amk

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 20 Aralık 2020, 23:59:56 »
Sarımsağı iyice ezip dövdükten sonra zeytinyağına karıştırmıştım ben de bir dönem , uzun bir süre bekletmeme rağmen başımı yine de yakmıştı.
Ayrıca youtube den görmüştüm bu karışımı ve bu şekilde yakarsanız koku vs olmaz denmesine rağmen İnanın bana iğrenç bir kokusu vardı.
Saç çıksın diye bol bol sürüp o kafamın yanma hissine katlandım ayrıca , sonuç olarak hiç bir şeye yaramadı , zaten yağlı olan cildime bir de zeytin yağı eklendi , beklemiş sarımsağın iğrenç kokusu da cabası.
Bu benim kendi tecrübem , dilerim siz fayda görürsünüz.

AYAN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 21 Aralık 2020, 01:22:09 »
Hocam sarımsak soğan suyunun ölçeğini verebilir misin sana zahmet.

Birde yapılışını kısaca anlatırsan çok sevinirim bende uygularım.

Sarımsak tek başına yakıyor çok belki soğan ve sarımsak karışımı yakmaz
Hocam 5-6 diş sarımsağı sarımsak ezici yardımıyla parçalayip bir kaseye atın peşinden küçük bir soğanı rendeden parçalayıp aynı kaseye beraber koyun ikisini karıştırın 3-5dkka kalsın beraber sonra bir bardağa kendi elinle biraz biraz alıp sıkın bardağa suyu çıkana kadar bütün kaseyi bitirdikten sonra süzgeç yardımıyla tekrar ayrı bir bardağa alın daha sonra kullanacağınız şişe yada fıs fıs neyse oraya aktarın ben 4 günde bir yapıyorum çıkan su bana 4 gün yetiyor. Ayrıca içerisine biraz gliserin koyun sarımsak ve soğan çabuk kuruyor saçta gliserin bu süreyi epey uzatıyor. Losyonu Buzdolabında muhafaza edin.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 21 Aralık 2020, 01:26:03 »
Sarımsağı iyice ezip dövdükten sonra zeytinyağına karıştırmıştım ben de bir dönem , uzun bir süre bekletmeme rağmen başımı yine de yakmıştı.
Ayrıca youtube den görmüştüm bu karışımı ve bu şekilde yakarsanız koku vs olmaz denmesine rağmen İnanın bana iğrenç bir kokusu vardı.
Saç çıksın diye bol bol sürüp o kafamın yanma hissine katlandım ayrıca , sonuç olarak hiç bir şeye yaramadı , zaten yağlı olan tenime bir de zeytin yağı eklendi , beklemiş sarımsağın iğrenç kokusu da cabası.
Bu benim kendi tecrübem , dilerim siz fayda görürsünüz.

Nekadar süre  bu yontemi denediniz.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 21 Aralık 2020, 05:43:12 »
Önerilere bakın, güler misin ağlar mısın
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 21 Aralık 2020, 06:15:29 »
Önerilere bakın, güler misin ağlar mısın
:D :D

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 21 Aralık 2020, 10:02:54 »
bu sarımsak neden başımı yakmıyor birtek bende mi böyle. en son sarımsağı alıp kafama sürtüyorum yok abi hiç yanma yok.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Hakan Çak?r

• Full Member
« Yanıtla #37 : 21 Aralık 2020, 12:08:57 »
Birakin bu isleri surmeyi birak yiyoruz saca faydasi olsa memlektte kel kalmaz o kadar bu isin uzmani doktoru kimyacisi var onlar bilmiyormu ,yakacaksin milletin kafa derisini hocam cildin ph dengesini bozup daha farkli sorunlar cikaracak sonra.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 21 Aralık 2020, 15:08:28 »
Birakin bu isleri surmeyi birak yiyoruz saca faydasi olsa memlektte kel kalmaz o kadar bu isin uzmani doktoru kimyacisi var onlar bilmiyormu ,yakacaksin milletin kafa derisini hocam cildin ph dengesini bozup daha farkli sorunlar cikaracak sonra.
Bu işin uzmanı doktoru ne bulmuş şimdiye kadar? Finasterid minoxil. İkisininde  tesadüfen saça faydalı olduğu anlaşılmış. Mecburen iş başa düştü soğan sarımsağa kaldık  :D

AYAN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 21 Aralık 2020, 15:16:42 »
1 ay oldu neredeyse bir etki yok şuan kararlılıkla devam edicem.

AYAN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 21 Aralık 2020, 15:18:22 »
Bu işin uzmanı doktoru ne bulmuş şimdiye kadar? Finasterid minoxil. İkisininde  tesadüfen saça faydalı olduğu anlaşılmış. Mecburen iş başa düştü soğan sarımsağa kaldık  :D
Aynen hocam bilime ve tıbba her geçen gün inancım azalıyor kendi kendime birşeyler yapmaya devam edicem.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 21 Aralık 2020, 21:48:08 »

Hocam ben bu yöntemi deneyeli çok uzun zaman geçti , tam hatırlamıyorum ama 4-5 ay belki de daha fazla yaptım bunu.
Yani zeytinyagında iyice bekletince sarımsak kokusu kalmaz denmesine rağmen sanki daha da bi pisleşmişti kokusu :) o yüzden ben pek önermiyorum.
Arkadaşların dedikleri gibi onun haricinde öncesinde direk sarımsağı bıçakla kesip sulu kısımlarını tepede ki açılan kısma sürüyordum.
Tek yaptığı şey saç derimi yakmak oldu başka da bişe olmadı.
Sonrasında zeytinyagı ile deneyelim dedik yakmasın diye işte, ama o bile yaktı. Yakması iyidir dedik devam ettik :) değişen hiç bir şey olmadı malesef, ve o berbat kokuyu tarif bile edemem.
Bazıları saça bu kürü sürdükten sonra kafaya bone takıp o şekilde uyuyun kafanızda kalsın diyordu , bunu bile yaptım ama hijyen açısından asla önermiyorum bu kadar pis bir şeyi yapmayın siz asla , ben yaptım ama kısa süre de bıraktım. Var olan saçlar cidden zarar görebilir bence.
Yani uzun lafın kısası ben bunları denedim ve bi faydasını görmedim, en azından gözle görülebilir bişe yoktu . Siz görür müsünüz bilmem. Kişiden kişiye göre değişir.

AYAN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 22 Aralık 2020, 02:18:42 »
Hocam ben bu yöntemi deneyeli çok uzun zaman geçti , tam hatırlamıyorum ama 4-5 ay belki de daha fazla yaptım bunu.
Yani zeytinyagında iyice bekletince sarımsak kokusu kalmaz denmesine rağmen sanki daha da bi pisleşmişti kokusu :) o yüzden ben pek önermiyorum.
Arkadaşların dedikleri gibi onun haricinde öncesinde direk sarımsağı bıçakla kesip sulu kısımlarını tepede ki açılan kısma sürüyordum.
Tek yaptığı şey saç derimi yakmak oldu başka da bişe olmadı.
Sonrasında zeytinyagı ile deneyelim dedik yakmasın diye işte, ama o bile yaktı. Yakması iyidir dedik devam ettik :) değişen hiç bir şey olmadı malesef, ve o berbat kokuyu tarif bile edemem.
Bazıları saça bu kürü sürdükten sonra kafaya bone takıp o şekilde uyuyun kafanızda kalsın diyordu , bunu bile yaptım ama hijyen açısından asla önermiyorum bu kadar pis bir şeyi yapmayın siz asla , ben yaptım ama kısa süre de bıraktım. Var olan saçlar cidden zarar görebilir bence.
Yani uzun lafın kısası ben bunları denedim ve bi faydasını görmedim, en azından gözle görülebilir bişe yoktu . Siz görür müsünüz bilmem. Kişiden kişiye göre değişir.
Hocam haftada 1 gün mü yaptınız sadece?

xcaka28

• Full Member
  • 5bilgehan Aydın hwi de saç ektirmeyin
« Yanıtla #43 : 02 Ocak 2021, 01:59:30 »
boş işler genetik dökülme varsa bunun önüne gecemezsin anca yavaşlatırsın. kelin ilacı olsa basına sürer .d
5250 greft BİLGEHAN AYDIN https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17223.msg418159#msg418159

KESİNLİKLE UZAK DURUN !

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #44 : 02 Ocak 2021, 12:20:35 »
boş işler genetik dökülme varsa bunun önüne gecemezsin anca yavaşlatırsın. kelin ilacı olsa basına sürer .d
Genetik dökülmen varsa başlamasını engelleyemeyebilirsin belki ama oluşmasını engelleyebilirsin, ilacı var zaten sürüyor herkes başına ya da içiyor  :)
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

Facebook Twitter Instagram