Herkese Merhaba
Saç ekiminin üzerinden 4 ay geçmesiyle birlikte son durumu ekim yapmayı düşünen arkadaşlara fikir vermesi amacıyla siteye kaydoldum. Ben de bu siteden çok bilgi öğrenmiştim. Buraya yazma niyetim reklam falan değil ama vefa gibi görünebilir. Bir de siz de görün istedim. Öncelikle yaşım 26. Saç dökülmesi üniversite sınavıyla başlamıştı. Hemen hemen 8 yıl. Sonrasında hazır korona kapanmalarını da fırsat bilerek saç ekim merkezlerini araştırmaya başladım. Olayları su şekilde yaşadım anlatayım çünkü ekim yapacak ekibi seçmek önemli biliyorsunuz. Önce tanıdığım bir kaç kere lazer için gittiğim bir yere danıştım. Orada benimle ilgilenen kişi beni ikna edemedi. Referans falan da göstermedi. Sadece 2-3 tane seçeneği göstererek fiyatları da bu bu dedi. Güvenemedim çıktım. Sonra bu web sitesi aracılığıyla esteticare ve instagramda ki paylaşımlarını gördüm. Sonuçlar tatmin ediciydi hemen randevu aldım gittim. İlk çıkışta kendi kendime tamam dedim saç ekim mekanım burası. Serhat Beyle hala prp için ayda bir görüşürüz ilk günkü sıcaklığı var Allah razı olsun ilgisi yüksek. Bana ilk gün sunu dedi benden bir şey dinlemede gir sayfamıza yaptıranlar etiketli ara sor. Bende çıktım 4-5 gün içinde kararımı netleştirdim.
İkinci gidişimde ekim gününü, ücretleri falan konuşup ayrıldım içimde tam güvenle bekledik ekim gününü. Şimdi gelelim ekim gününe. Ekim yapan arkadaşlarında maşallahı var. Hiç sıkıntı yaşamadan onca saati nasıl geçirdik anlamadım bile genelde uykulu bir vaziyetteydim. Acısını soracak olursanız hafif bir acı oluşuyor ama alışıyorsunuz zaten yoğun miktarda da yatıştırıcı var zaten kafanızda sürekli yeniliyorlar. Valla müzik dinleyerek, netflix izleyerek o günü rahat atlattık. Kullanacağımız ilaçları da ayarlayıp bizi eve istirahat gönderdiler.
Deneyimlerimden sunu söylemek istiyorum. İçinizin sindiği kişilere kendinizi teslim edin hem benimle randevuda ilgilenen Serhat Bey hem de ekim de ilgilenen Serhat bey (ikisi farklı kişiler) ve ekimde yanımda olan adını hatırlayamadığım ekim yapan arkadaşta çok iyi iş çıkardılar muhabbetleri olsun tavırları olsun ve bugün gördüğüm sonuç olsun her şey çok güzel oldu. Birde sigara kullanıyorsanız bırakın fark ediyor gerçekten süreçte. Ayrıca muhakkak prp yaptırmak lazım ben 4 ay içinde 3 kere yaptırdım. Her ay gitmeye çalışıyorum ilerleyen dönemde periyotlar azalacak tabi. Prp den sonra saçlarımda kalınlaşma hızının artığını fark ediyorum.