Evet 4 aylık alopexy t %5 minoxil kullanıcısıyım,forumda bir abimizin tavsiyesiyle akşamları 8 fıs olacak şekilde kullanıyorum lakin son 1 aydır aşırı saçta kuruluk ve dökülme başladı saçlarım incelmeye başladı dökülmeyi engelleyemiyorum minoxil kullanıcı yorumlarına baktığımda 3 ve 4.ayda fazla dökülme yapıyormuş 6.aydan sonra dökülme azalıp saç çıkışı görünüyor vs deniliyor lakin 6.aya kadar dökülme durmaz ise sanırım olan saçımda gidecek,iyi kötü saçlarım var vertex bölgesinde incelme var ve ön bölge hafif ince şakaklarda açılma fazla yok sizce ne yapmalıyım?
-minoxili günde 2 kere 4 er fıs olarak düşürerek devammı etmeliyim 2 ay daha deneyerek, lakin kesin olup olmayacağından emin değilim daha fazla dökülmesini istemiyorum saçlarımın bu kadar yoğun.
-yada %5 procapil içeriyle alopecia spreye mi geçmeliyim daha önce hairforte sprey kullandım ve 4 5 ay güzel sonuç almıştım xpecia tablet yerine aynı özelliklere sahip zigavus b7 biotin kullanıyorum zaten düzenli olarak,5 aydan sonra tekrar dökülme yaşanıp eski haline geliyordu saçım ve minoxile geçiş yaptım 1 2 ay normal dökülmelerim devam etti bu şekilde lakin son 3 haftadır aşırı dökülme başladı, tekrar düzenli olarak alopecia ile devam etsem nasıl olur yoksa minoxile günde 4 er fıs sabah akşamı devam etsem yorumlarınızı bekliyorum.,Özellikle kullanıcılar nasıl verim aldılar.
-Bu arada yaşım 22 ve beni birkaç sene daha götürmesini istiyorum genetik dökülmem var 25 26 ya kadar fazla açılmadan gitsem benim için iyidir.