Gönderen Konu: 19 YAŞINDA SAÇ DÖKÜLMESİ  (Okunma sayısı 2180 defa)

ryuk

• Yeni üye
  • *
19 YAŞINDA SAÇ DÖKÜLMESİ
« : 17 Aralık 2020, 13:44:59 »
Abiler hepinize öncelikle merhabalar.Yaşım 19 ve yaklaşık 2 senedir saçlarım dökülüyor.2 sene önce saç dökülmesi şikayetiyle doktora gittiğimde bana: "dayın kel mi ?" ( dayım ve dedem kel fakat babam ve tarafının saçları acayip gür)diye sorup sonra değerlerime bakmak için kan testi yaptırdı.Değerlerin normal,erkek tipi saç dökülmesi diyip 1-2 şey yazıp gönderdi.Ben de kullanmadım o zamanlar.Şu an saçlarım eskisi kadar çok dökülmüyor hatta yavaşladı bile ama görüntüsü çok moralimi bozuyor.Şimdi üniversiteye geçme çağım geldi ve saçlarımın bu durumu cidden moralimi bozuyor sizce ne yapmalıyım ? İlaçları da tam bilmiyorum ama yan etkileri gözümü korkutmuştu biraz :/ Aşağıya saçlarımın hem kuru hem de ıslak halini bırakıyorum önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler 🙏

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Ynt: 19 YAŞINDA SAÇ DÖKÜLMESİ
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2020, 14:57:13 »
Geçmiş olsun net genetik dökülme, üzerine düşersen 30’u bir şekilde görürsün ama düşmezsen 24-25 muhtemelen vertex ve önler bomboş olur.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

ryuk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2020, 19:28:36 »
Geçmiş olsun net genetik dökülme, üzerine düşersen 30’u bir şekilde görürsün ama düşmezsen 24-25 muhtemelen vertex ve önler bomboş olur.

Abi üstüne nasıl düşmeliyim,neler tavsiye edersin ?
  • Yaşınız 19

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2020, 19:37:32 »
 dermoller kullan.biotin kullan.dht bloker losyonları arastır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2020, 19:40:45 »
Dutasteride

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2020, 14:06:41 »
 o yasta sakın dutasteride kullanma.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2020, 14:09:09 »
19 yaşında çocuğa dutasterid öneren akıllar var bravo kişide şaşırtmıyor beni ya neyse.
Eğer korumak istiyorsan finasterid var ama yaşın dolayısıyla riskli birşey. 1mg i 4 e bölüp filan kullananlar var ama yapar mısın bilmiyorum. Onun dışında şeyler ne kadar sana yardımcı olur bilemiyorum. Minoxidil kullan bir iki sene idare eder. Sonra 20-21 de finasterid başlarsın ya da korkmam yan etkilerden yaşımda sorun değil bence dersen finasterid ama sen düşün bunları. Ben başlarmiydim muhtemelen evet ama risk tabi.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 19 Aralık 2020, 14:13:10 »
 kardeşim insanlar sorununa care arıyor dalga gecme yeri değil.

ryuk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 19 Aralık 2020, 18:49:19 »
Cevaplarınız için teşekkür ederim abilerim.Şu anlık dermoroller kullanmayı düşünüyorum.Ekim için en uygun yaş kaç olur benim için ?
  • Yaşınız 19

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 19 Aralık 2020, 20:27:24 »
Kardeşim dutasterid önerisine kulak asma, finasterid bile senin için erken. Xpecia Tablet Sabah Akşam kullanıp yanına biotin ekle,güsel bir şampuanı da ekle tedavine. Üniversite bitince 24 25 yaşına girmiş olucaksın. 6 ay finasteride kullanıp ekim yaptırıp saç konusunu güzel şekilde halledersin. 19 yaşında gelişimini tamamlamamış bir insana saçma sapan dutasteride önerisi yapanlar bu vebale nasıl giriyor anlamış değilim. DHT nin gelişmekte olan bir birey için inanılmaz bir faydası var.

Hair_Master

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 20 Aralık 2020, 01:17:35 »
Kardeşim dutasterid önerisine kulak asma, finasterid bile senin için erken. Çok haklı ne yazikki forumda finasterid ve dutasterid delileri var sürekli herkese hemen en önce bunu öneriyolar yan etkilerinden bahsetmeden. Sana gelince kardeşim önce beslenme ve vitamin değerlerine baktır. Dermaroller ve minoxidil kullan. Bu ikisi seni saçı en az 3-4 yıl korur sonra saç ektirsin veya o zaman yaşını alınca finasteride kullanırsın. İnternetten finasteride prospektüsünü oku niye bu yaşta kullanma dediğimizi anlarsın sen karar verirsin. Saçların da o kadar kötü değil uzat biraz. Çok kısa kesmişsin saçları

ryuk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 20 Aralık 2020, 12:03:30 »
İyi niyetle cevap veren abilerim çok teşekkür ederim.Tavsiyelerinizi dikkate alacağım  :)
  • Yaşınız 19

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 20 Aralık 2020, 22:22:49 »
Kardeşim dutasterid önerisine kulak asma, finasterid bile senin için erken. Xpecia Tablet Sabah Akşam kullanıp yanına biotin ekle,güsel bir şampuanı da ekle tedavine. Üniversite bitince 24 25 yaşına girmiş olucaksın. 6 ay finasteride kullanıp ekim yaptırıp saç konusunu güzel şekilde halledersin. 19 yaşında gelişimini tamamlamamış bir insana saçma sapan dutasteride önerisi yapanlar bu vebale nasıl giriyor anlamış değilim. DHT nin gelişmekte olan bir birey için inanılmaz bir faydası var.

Xpecia ve biotin kullanabilir evet, ve üniversite yıllarını kel geçirir. Çünkü hiçbir faydası olmayan iki ilaç. Bu işin gerçeği de yolu da bellidir, ya finasteride kullanırsın ki o da nw2 falan olursan toparlar. Bu şekilde hem sakaklar hem tepe gitmeye başlamışsa 19 yaşındayken, dutasteride tek çözümdür.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 20 Aralık 2020, 22:38:31 »
Xpecia başla o da dht blockluyor.Procapil spreyde ekle tedavine böyle devam et.Yaşın ilerleyince finansteride geçersin yada dutasteride.Dermarollerı ihmal etme.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #14 : 21 Aralık 2020, 14:26:26 »
Xpecia ve biotin kullanabilir evet, ve üniversite yıllarını kel geçirir. Çünkü hiçbir faydası olmayan iki ilaç. Bu işin gerçeği de yolu da bellidir, ya finasteride kullanırsın ki o da nw2 falan olursan toparlar. Bu şekilde hem sakaklar hem tepe gitmeye başlamışsa 19 yaşındayken, dutasteride tek çözümdür.

Çok iddialı konuluyorsun, 19 yaşındaki bir çocuğa nasıl bu kadar cesaret ile ilaç önerebiliyorsun ? Yaptığın cahilce.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Facebook Twitter Instagram