Saç Ekimi Sonuçları
Hocam ıspartada olmam dolayısıyla bende hakan hocayı düşünüyorum. Olumsuz bi durum yaşadınız mı? Ekim işlemini hakan hoca giriyor mu? Hoca girerse fiyat farkı oluyor mu? Toplamda ne kadar ücret ödediniz acaba?
Maşallah kabuk sonrası görüntü çok güzel
Hocam 24. gündeyim ilerlemem bu şekilde. Herhangi bir olumsuz durum yaşamadım. Ben Hakan Hoca'nın kendisine ektirdim. Fiyat olarak kendisi veya ekibi girerse farklı oluyor. Hakan Hoca'nın kendisi ekerse greft başı 1 Euro oluyor.
İyi günler arkadaşlar. Bu forumu uzun süredir takip ediyordum. Gerçekten kafama takılan sorular konusunda büyük faydası dokundu bana. Benim hikayeme gelecek olursak son 3 senedir saç ektirmeyi ciddi düşünmeye başlamıştım. Araştırmalarım sonucunda hakan hocada karar kıldım. Ekim ayında hocayla yüz yüze görüştükten sonra, 14-15 aralık tarihlerine gün aldım. 2 gün sürdü ekimim şu an evde dinlenmekteyim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Yavaş yavaş bundan sonra artık kararmalar başlar dostum 120 doğru sürecin normal seyrinde
Bilgilendirici yorumların için sağol Hintell. Bu süreçte insan ister istemez tedirginlik yaşıyor.