Saç Ekimi Sonuçları
10 gün oldu psikolojik degil eminim zaten vitamin diye başladım ama 3 günden itibaren agrıyor bazen az baxen cok bazen hic devam etdem sikinti olur mu ?
ben üç hafta gibi finas kullanıyorum 3 gün de 1.mat kuru cansız olan saçlarım dahada kurudu bu işe yarıyor anlamına mı geliyor
Androjenler sebum salgısını arttırır, antiandrojen kullanırsanız sebum salgısı eskisine göre daha az olur. Dolayısıyla dht baskısı konusunda çalıştığını gösteriyor. Ama mat cansız saçlar farklı bir konu bahsettiğim sey diplerin yağlanması veya yağlanmaması
Saw palmetto, bu yağlanma olayına fayda eder mi
Kalıcı etki etmezse devam ediyirum teke indirip hapı tek cekincem o yağlanma ne alaka aciklarmisniz
Saçın yağlanması. Farklı bir şey değil, dht foliküllere bağlandığı için sebum salgısı artıyor dolayısıyla saç derisi yağlanmış oluyor. Dhtyi azaltırsan saçların daha az yağlanıyor. Teke indirince istediğin etkiyi göremeyebilirsin. Tek tablette 170mg saw palmetto var, klinik çalışmalar en az 320mg ile yapılıyor.
Kalici etkilere yol acar mi peki agrilar
bende xpecia kullancaktım ama bu tip yan etki yapıyor mu arkadaşlar cidden ya , ilaç değil besin takviyesi değil mi sonuçta bu , ben çok önceden 1 kutu kullandım öyle birşey hissetmemiştim
ilk üretim xpecialar yapmıyormuş sonrakiler yapıyor bende de yapmıştı . muhtemelen içine başka şeyler katıyorlar.
Ben 2 ye çıkarınca 1 ay yaptı sonra geçti. Başka bir şey koyduklarını sanmiyorum sadece saw palmetto ve izoflovan okadar masum değil