Merhaba arkadaşlar. Yaşım 32 , dün ekim işlemini sonunda aradan cıkarttım. İbrahim bey ve ekibi gerçekleştirdi.Süheda hanıma , Emel hanıma, Ali beye ve ismini hatırlamadığım diğer arkadaşlara destekleri için çok teşekkür ederim.Bu süreçte tecrübeleriniz ve yorumlarınız için aktif olmaya çalışacağım.Bilgiler açısından çok değerli bir forum. Hintell baskana ve diğer aktif arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.
Ekime gelince beklediğimden daha iyi greft çıktı.2 li 3 lü greftlerin sayısı mutlu etti gibi.Açıklık fazla oldugu için ikinci bir seansın gerekliliğni zaten biliyordum.Serkan hoca alınan greftlerin ön bölgeye 400, geri kalanı da arkaya dagıtmayı planlamıştı. Vertex bölgesinin zor olmasından, alınan ilk greftlern kaliteli olmasından, ikinci seansa kadar finasterid kullanarak arkadakigüçsüz saçları bir nebze de olsa güçlendirmeyi istediğim için önden arkaya dogru ekim yapılabilir mi diye sordum(hintell baskanın önerisi de etkili oldu
. Olur dediler. Öndeki hafif saç olan kısma 400 ya da 600 dhi yapıldı. Geri kalanı dağıtıldı.Umarım doğru bir yönlendirme yapmısımdır.
Birinci sorum finasterid güçsüz saçlarım için faydalı olur mu? Daha önce kullanmadım.
İkincisi ekim hakkında düşünceniz nedir?önerileriniz
Üroloji doktoruyum finasteridin yan etkilerini en iyi gözlemleyen biriyim. Deneyip göreceğim. Şimdiden teşekkürler.