Gönderen Konu: Sac Ekimi Karar verme asamasindayim  (Okunma sayısı 1022 defa)

sandman90

• Yeni üye
  • *
Sac Ekimi Karar verme asamasindayim
« : 16 Aralık 2020, 15:56:08 »
Arkadaslar yasim 40 ve sac ekimi yaptirmaya karar verdim ve arastirmalarim da Noepital ve Hermest ekim merkezleri on plana cikti fakat karar veremiyorum, ikisiylede whatsapp uzerinden gorustum.

Neopital: Donor bolgeniz iyi durumda on bolge agirikta Fue yontemiyle ekim yapilir anck tum alanda kapanma saglanmasi mumkun olmayacaktir diyor.

Hermest: ön üst ve vartex bölgenizde açıklıklar var. Bu da sizde klasik erkek tipi saç dökülmesi olduğuna işaret eder. Bu nedenle size 2 seans önermekteyiz
1. Seansta ön veya tepe bölgesi kapatılır sizin isteğinize göre diğer seansta ise kalan bölge kapatılır.
Mevcut saçlarınızı ve ekilen saçlar için size 1 seans PRP tedavisi uygulayacağız ve sonrasında ilaç ve sene içinde prp yaptırmanızı önereceğiz.

Suanda gorusmeler bu sekilde, sac ekimi konusunda tecrubeli arkadaslarin baska klinikler ve onerileri cok iyi olur

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac Ekimi Karar verme asamasindayim
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2020, 16:39:43 »
Elinizdeki donör sınırlı . Bu donörle hem ön ve üst hem vertex kapanması pek olası gözükmüyor. Bence ön ve orta kısıma 3500-4000 civarı ekim yaptırabilirsiniz. Merkezlere gelince ikisi hakkında da bir bilgim yok . Ekimi doktor mu yapıyor veya hangi aşamalarında bulunuyor bilmiyorum . Konuyu yanlış bölüme açmışsınız muhtemelen modlar görünce taşır .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2020, 17:43:20 »
Bu iki ekim merkezini neye göre belirledin dostum ? İnstagrama baktıysan boşver hepsi çok janjanlı resimler paylaşıyor ama hayaller ve gerçekler çok farklı oluyor çoğu zaman.

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2020, 17:52:58 »
forumu biraz araştır kardeşim burası karar vermek için bulunmaz nimet o kadar adam blog şeklinde paylaşım yapıyor incele biraz 2 dk lık uğraş ile karar verme.
çevrende bahsettiğin yerlere ekim yaptırıp güzel sonuç alan varsa o zaman tamam derim ama instagram nedir ya reklama bakarak karar verilmez bu tür şeyler.

sandman90

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 17 Aralık 2020, 00:33:45 »
Arkadaslar forumda yeniyim konuyu yanlış yere actiysam özür dilerim, Hermesti bir arkadasimin arkadaşı ekim yaptirdigi ve bunun yaninda araştırmalar yaparken yabancı sitelerdeki yorumları dikkate alarak yaptım.
Neopital ise farklı sitelerde Turkiyenin en iyi seklinde yorumlar vardi hakkında hiç olumsuz bir yoruma rast gelmedim.
Genel anlamda paylastiklari fotoğrafların etkisi ben hiç istemsemde dolmuştur elbet ama haklarındaki (Turkcel ve İngilizce sitelerde) yapılan yorumları dikkate alarak yaptım, elbette kesin bir karar veremedigim icin sizi danışmak ve yorumlarınızi almak istedim, bu arada Dr. Serkan Aygin ismine arastirmalarim sırasında denk gelmiştim fakat hakkında yapılan kotu bir yorum yüzünden derin bir araştırma yapmadım fakat bu forumda tekrar denk geldim ve listeme ekledim, yorumlarinizi bekliyorum teşekkür ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2020, 01:39:18 »
Arkadaslar forumda yeniyim konuyu yanlış yere actiysam özür dilerim, Hermesti bir arkadasimin arkadaşı ekim yaptirdigi ve bunun yaninda araştırmalar yaparken yabancı sitelerdeki yorumları dikkate alarak yaptım.
Neopital ise farklı sitelerde Turkiyenin en iyi seklinde yorumlar vardi hakkında hiç olumsuz bir yoruma rast gelmedim.
Genel anlamda paylastiklari fotoğrafların etkisi ben hiç istemsemde dolmuştur elbet ama haklarındaki (Turkcel ve İngilizce sitelerde) yapılan yorumları dikkate alarak yaptım, elbette kesin bir karar veremedigim icin sizi danışmak ve yorumlarınızi almak istedim, bu arada Dr. Serkan Aygin ismine arastirmalarim sırasında denk gelmiştim fakat hakkında yapılan kotu bir yorum yüzünden derin bir araştırma yapmadım fakat bu forumda tekrar denk geldim ve listeme ekledim, yorumlarinizi bekliyorum teşekkür ederim

ben henüz en iyi olacak %10 luk bir başarı bile göremedim hermes in :) biraz araştırmanı tavsiye ederim
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #6 : 17 Aralık 2020, 02:14:38 »
Form biraz zaman geçir  araştır   doğru yeri bulursun   tüm  bildiklerini  unut  ..

emir65655

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2020, 13:49:03 »
Hocam kendi dokulme tipime cok benzettim

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #8 : 17 Aralık 2020, 14:10:34 »
kesinlikle cok iyi arastir acele etme , forumu incele zaten kisa sürede hangi doktor hangi merkez öne ciktiklarini fark edeceksin.

sandman90

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 17 Aralık 2020, 20:55:41 »
Arkadaslar yorumlarniz cok degerli ve cok tesekkurler Hintel sanada ayrica tesekkur ederim, Serkan Aygin hocayi aklimda tutarak ekim isini simdilik ertelemeyi dusunuyorum siteyi gezdim ve anladimki daha cok arastirma yapmam gerekiyor cok erken henuz...

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2020, 21:02:33 »
valla kusura bakmada abi 2 yerdende uzak dur ayrıca yanlıs anlama donor bolgenjde ıyı durumda felanda degıl yanı oyle  ıyı karar ver ıyı sec tek atımlık hakkın var
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Facebook Twitter Instagram