Gönderen Konu: Beyaz saç, beyaz sakal (Çözüm)  (Okunma sayısı 1920 defa)

neuer1

• Yeni üye
  • *
Beyaz saç, beyaz sakal (Çözüm)
« : 15 Aralık 2020, 22:24:00 »
Beyler son 3-4 yıldır saçımda sakalımda beyazlar fena şekilde çoğaldı. Zannedersem geçen yıl youtubeda bu duruma çözüm ararken, bir hintli tarafından çekilmiş videoya denk gelmiştim.

Videonun olayı şu, normal saç ekimi yapacakmış gibi ama sadece beyaz saç ve sakallar kökten alınıyor. İşlem bu kadardı.

Sizce bu yöntem mantıklı mı? Türkiyede yapacak olan dr. bulunur mu?

Birde sizce maliyeti ne kadar olur sonuçta ekim olmayacak sadece beyazlar kökten alınacak.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Beyaz saç, beyaz sakal (Çözüm)
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2020, 23:01:32 »
Alırlar da bu mantığı kim söyledi sana o kadar saç heba olacak.beyazlamaya devam edecek saçların sen en iyisi kökten lazer yaptır kurtul olsun da beyaz olsun 10 liralık boya ile hallederim ben onu

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2020, 23:12:57 »
Mantıklı değil. Beyazları aldırınca kalanlar beyazlamayackmı?

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2020, 00:07:34 »
Çok garip bir çözüm  :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2020, 01:15:19 »
Mantıklı gibi .. hemen sağlamasını yapalım

1-1=0 :) işlem doğru.. hata yok..
Çözüm bulundu

neuer1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 16 Aralık 2020, 04:56:02 »
tepkileri çok anormal buldum. forumun amacı birbirimize yardımcı olmak, bu yönde paylaşımlar yapmak değil mi? öncelikle çok yoğun bir beyazlamam yok benim. bunun yanında genetik bir beyazlamamda yok. saçım ve sakallarımdaki beyazlar daha çok kötü beslenmeyle oluştuğunu düşünüyorum. bazı gıda ve vitamin takviyeleriyle zaten beyazlamasını durdurdum.

elbetteki tekrar beyazlar ama bu süre geçmişimdeki kadar hızlı olmayacaktır. mevcut beyazlarım için böyle bir yöntem etkili olur mu sadece bunu merak ettim.

adım ayfer ama erkeğim admin kardeşim! amin cümlemize.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 16 Aralık 2020, 05:39:56 »
tepkileri çok anormal buldum. forumun amacı birbirimize yardımcı olmak, bu yönde paylaşımlar yapmak değil mi? öncelikle çok yoğun bir beyazlamam yok benim. bunun yanında genetik bir beyazlamamda yok. saçım ve sakallarımdaki beyazlar daha çok kötü beslenmeyle oluştuğunu düşünüyorum. bazı gıda ve vitamin takviyeleriyle zaten beyazlamasını durdurdum.

elbetteki tekrar beyazlar ama bu süre geçmişimdeki kadar hızlı olmayacaktır. mevcut beyazlarım için böyle bir yöntem etkili olur mu sadece bunu merak ettim.

Beyazlamayı hangi vitamin ve gıda takviyeleriyle durdurdun?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2020, 11:39:48 »

Vitaminsizlikten saç sakal beyazlasa Afrika’da siyah saclı adam kalmazdı..
Beyazlama durdu ne demek? Nasıl bundan eminsiniz? Yok böyle bişy.. beyazlama başlar sinsi sinsi ilerler...

Sizinki tırnak önemin rengini begenmedim en iyisi parmağı keseyim sorun kalmasın gibi bir duruma dönmüş... zaten 8-10 adet ise ufak bir makasla kesiverin 3-4 ayda bir oldu bitti.. koku aldırmak Nedir? Zaten kökü almadan önce yapılan anestezim sıvıların sac köklerini beyazlaşması ihtimaller arasında.. 10 tane beyaz aldırıyorsunuz 2 hafta sonra 10.000 tane beyaz sacınız oluyor:)

Hiç düşünülesi bile degil  ..

neuer1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 16 Aralık 2020, 11:47:48 »
@spencer folikasit ve b12 eksikliğim vardı takviye almam zorunlu belki ömür boyu. ayrıca bu süreçte biotinde almaya başladım.

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 16 Aralık 2020, 23:18:13 »
biotin kullanmak saç beyazlamasını biraz yavaşlatıyor zaten tek faydasıda bu.

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2020, 23:47:13 »
Beyler son 3-4 yıldır saçımda sakalımda beyazlar fena şekilde çoğaldı. Zannedersem geçen yıl youtubeda bu duruma çözüm ararken, bir hintli tarafından çekilmiş videoya denk gelmiştim.

Videonun olayı şu, normal saç ekimi yapacakmış gibi ama sadece beyaz saç ve sakallar kökten alınıyor. İşlem bu kadardı.

Sizce bu yöntem mantıklı mı? Türkiyede yapacak olan dr. bulunur mu?

Birde sizce maliyeti ne kadar olur sonuçta ekim olmayacak sadece beyazlar kökten alınacak.
Hocam ibni Sina söylüyor 40 gün aç karnına sarımsak yutan beyaz saçlari dökülür yerine siyah yeni saç çıkar. Denemekten bişey çıkmaz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Aralık 2020, 07:01:37 »
Denemek isteyen gönüllü var mı? 40 gün sarmısak olayını?

Var ise bir konu düzenli paylaşım açsın lütfen
Global Moderator

Hair_Master

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 20 Aralık 2020, 02:00:42 »
İbn-i Sina diyorsa doğrudur hocam. Şaka bi yana sarımsak faydalı olabilir ama tüm saçları siyah yapar mı şüpheliyim.

neuer1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 22 Aralık 2020, 21:18:20 »

söyle bir video var evet

neuer1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 22 Aralık 2020, 21:27:04 »
saç ve sakal beyazlaması günümüzde çok erken yaşlara kadar indi. bence tr'de bu işi ilk yapmaya başlayan doktor çok sağlam para kazanacaktır. beyazlamada tıpki saç dökülmesi gibi vitaminlerle, altris gibi losyonlarla geçiktirilebilir ya da önlenebilir.

Facebook Twitter Instagram