Gönderen Konu: Lifehair Ankara Şahin Çelik Saç Ekimi 24.11.2020 (Yaş:35 Greft:4100)  (Okunma sayısı 9370 defa)

Sunshine

• Yeni üye
  • *
dediginiz gibi en heyecan verici dönemler.
şu an için gidişat normal. şok sonrası bekleme dönemi. sabır diliyorum :)

Teşekkürler Leonidas, gerçekten sabır işi. Pandemi döneminde kimseyle görüşmüyoruz zaten rahat rahat beklerim falan diyordum ama insan kendi kendine sürekli düşünüyor nasıl olacak acaba diye. Normalde rahat bir insanımdır ama benim bile sık sık rüyalarıma giriyor.  :)
  • Ekim Tarihi: 24.11.2020
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Leonidas

• Hero Member
Teşekkürler Leonidas, gerçekten sabır işi. Pandemi dönemidir kimseyle görüşmüyoruz zaten falan desek de insan kendi kendine sürekli düşünüyor. Normalde rahat bir insanımdır ama benim bile sık sık rüyalarıma giriyor.  :)

aynen öyle hocam. gerçekten de insan merakta kalıyor acaba olacak mı diye diye :)
dediğin gibi pandeminin en iyi yanı bu oldu. karantina sonrası tanıyamıcak çevrendekiler insallah :)
bu arada donor harika görünüyor. sanki hiç el değmemiş gibi maşallah. bi 4 bin daha alınır gibi :D  |-nazarboncugu-|

Sunshine

• Yeni üye
  • *
aynen öyle hocam. gerçekten de insan merakta kalıyor acaba olacak mı diye diye :)
dediğin gibi pandeminin en iyi yanı bu oldu. karantina sonrası tanıyamıcak çevrendekiler insallah :)
bu arada donor harika görünüyor. sanki hiç el değmemiş gibi maşallah. bi 4 bin daha alınır gibi :D  |-nazarboncugu-|

Senin süreç de harika gidiyor maşallah, çok beğeniyorum, daha da gelişecektir. Ben de sürekli forumdayım ama sessiz takip edenlerdenim.

Şahin hoca da benim donör için aynısını söylemişti. İnşallah gerek kalmaz ama ikinci ekim için de stok var demişti :)

hepimizin gönlüne göre olsun inşallah, zor süreçler bunlar.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar. 90 gün fotoları aşağıdaki gibidir, yorumlarınızı beklerim.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Sunshine

• Yeni üye
  • *
90 gün devam:
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç erken hareketlenmelerin başlamış kardeşim kararmalar 120 140 arası daha belirgin olmaya başlar olumlu sürecin
Global Moderator

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Süreç erken hareketlenmelerin başlamış kardeşim kararmalar 120 140 arası daha belirgin olmaya başlar olumlu sürecin

Teşekkürler Hintell. Sağ taraf sol tarafa göre geriden geliyor. Ancak bir tarafın diğer tarafı geriden takip etmesi durumunu  forumda pek çok kişide gördüğüm için normal kabul ederek kafaya takmıyorum.

beklemeye devam.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhaba,

Bugün itibariyle 130. güne ulaşmış bulunuyorum. Özellikle 120 ile 130. günler arasında ciddi atak yaptı diyebilirim.

Fotoğrafları özellikle gün ışığına karşı ya da asansör spotları altında çekmeye gayret ettim. ilk olarak 120. gün fotolarını, ardından son hali olan 130. gün fotolarını paylaşıyorum. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.

120. Gün:
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Sunshine

• Yeni üye
  • *
120. Gün devam:
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Sunshine

• Yeni üye
  • *
130. gün:
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Sunshine

• Yeni üye
  • *
130. Gün devam:
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Bu da ekim öncesi:
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

wwgeralt

• Jr. Member
  • **
Durum nedir 150 gün olmuş olması lazım

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar,

Ekimin 180 günü doldu. Genel itibariyle memnunum. Sadece çıkan saçların biraz daha kalınlaşmasını ve doğallaşmasını bekliyorum.

Eskisi kadar olmasa da elime batan yeni çıkışlar mevcut. Yaklaşık bir aydır herhangi bir takviye kullanmıyorum. Öncesinde ise Xpecia kullanmıştım 150 gün kadar. Korkum ise ekilenlerin tekrar dökülmesi tabi.

Yorumlarsanız memnun olurum.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Facebook Twitter Instagram