Gönderen Konu: Lifehair Ankara Şahin Çelik Saç Ekimi 24.11.2020 (Yaş:35 Greft:4100)  (Okunma sayısı 9369 defa)

Sunshine

• Yeni üye
  • *
bu arada, ön bölgeye yaklaşık 3300, vertekse de yaklaşık 800 adet greft ekildi.
  • Ekim Tarihi: 24.11.2020
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Son kel

• Sr. Member
Ekim sık güzel duruyor umarım sonuç seni memnun eder bol sabırlar

Raydonovan

• Full Member
Hayırlı olsun, benim ekime benziyor baya, ekim alanı sağlıklı görünüyor, ben ilk 3 ay masaj yaptım epey, ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama Şahin Bey yap dedi yaptım, iyi sonuç alırsın umarım

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Ekim sık güzel duruyor umarım sonuç seni memnun eder bol sabırlar

teşekkürler dostum, umarım çekilen sıkıntılar karşılığını bulur hepimiz için.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun, benim ekime benziyor baya, ekim alanı sağlıklı görünüyor, ben ilk 3 ay masaj yaptım epey, ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama Şahin Bey yap dedi yaptım, iyi sonuç alırsın umarım

Üstad merhaba, şimdi senin sayfaya baktım da gerçekten açık alanlar, greft sayısı ve ekim tarzımız birbirine çok benziyor. Benden epey önde gittiğin için senin ekimi referans alacağım :) senin ekim gayet güzel ilerliyor inşallah sonuç da seni fazlasıyla mutlu eder.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Bir sorum olacak, ben günlük hayatta kahve ve çayı ortalamanın biraz üzerinde tüketiyorum. Bunun saç ekim sürecinde olumsuz etkileri var mıdır? son zamanlarda epey azalttım onun yerine suya ağırlık vermeye çalışıyorum ancak yine de dikkatli olmam gerekiyor mu?
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir sorum olacak, ben günlük hayatta kahve ve çayı ortalamanın biraz üzerinde tüketiyorum. Bunun saç ekim sürecinde olumsuz etkileri var mıdır? son zamanlarda epey azalttım onun yerine suya ağırlık vermeye çalışıyorum ancak yine de dikkatli olmam gerekiyor mu?
yok hocam pek etkılemez boyle seyler
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhabalar.
Daha sağlıklı değerlendilirmesi için 15 günde bir paylaşım yapmaya devam ediyorum.

45.gün durumum aşağıdaki gibidir. Bu durumda sormak istediklerim şu şekilde arkadaşlar, cevaplarınızı esirgemezseniz çok sevinirim:

1) Ortadaki uzun saçlar kendi saçlarım. Zarar görenler de oldu ama belli bir kısmı ekimden zarar görmeden kurtuldu. Bu uzun saçların yanında 1-2 mm uzunluğunda olup ne uzayan ne de dökülen yeni saçlar var. Bunlar dökülecek mi yoksa uzayacak mı sizce?

2) Ekim alanı hala epey kızarık. Şahsen iyi görünmese de ben çok şikayetçi değilim çünkü ekim alanında kan sirkülasyonu olduğunu düşünerek kendimi mutlu hissetmeye çalışıyorum. Bu kızarıklık 45 güne göre normal mi veya bir avantaj mıdır?

3) Şok bitti diye düşünüyordum ama tatlı sert yıkarken hala elimde üç-beş tane saç görüyorum. Bundan sonra da sert yıkamaya devam mı yoksa artık kendi haline mi bırakayım?

şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Dante06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam saçlara Şahin hocanın dediği gibi masaja devam et parmak uçlarıyla dairesel hareketlerle, faydasını görürsün.45 gün olmuş korkma artık bir şey olmaz.Kızarıklık normal daha devam edebilir.Yıkarken masaj yaparken nazik davrandıysan eline gelen saçlar şoktaki saçlar olabilir korkma.Bir aksilik olmazsa efsane bir sonuç olur

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Hocam saçlara Şahin hocanın dediği gibi masaja devam et parmak uçlarıyla dairesel hareketlerle, faydasını görürsün.45 gün olmuş korkma artık bir şey olmaz.Kızarıklık normal daha devam edebilir.Yıkarken masaj yaparken nazik davrandıysan eline gelen saçlar şoktaki saçlar olabilir korkma.Bir aksilik olmazsa efsane bir sonuç olur

Teşekkürler Dante kardeşim, masaja daha da dikkat ederim bundan sonra. Güzel yorumun için sağol.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
o kısa saclar senın sansına artık genellıkle uzamıyor ve uzun vadede dokuluyor sonrasında tekrar cıkıyor mu bılmıuyorum bende halen 1 kac tane var 6.ayıma gırmeme ragmem 1 sene surecı olupta o sacların aynı sekılde kaldıgını duydugum kısılerde oldu
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Sunshine

• Yeni üye
  • *
o kısa saclar senın sansına artık genellıkle uzamıyor ve uzun vadede dokuluyor sonrasında tekrar cıkıyor mu bılmıuyorum bende halen 1 kac tane var 6.ayıma gırmeme ragmem 1 sene surecı olupta o sacların aynı sekılde kaldıgını duydugum kısılerde oldu

Teşekkürler Teyfo kardeşim. Pek çok ekimde bu şekilde cüce kalan saçlara rastlıyorum ancak benimki biraz fazla gibi geldi, belki de yoğun ekimden kaynaklıdır. Hayırlısı bakalım.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar selam..

bir diğer önemli viraj olan 60. güne ulaşmış bulunuyorum . Daha yolun başındayım ancak çıkışların olacağı günlere yaklaştığımı bilmek heyecan verici. Son iki gündür tatlı batmalar hissediyorum. Masaja devam.

Yorumlarınızı beklerim. Lafı çok uzatmadan fotoları paylaşıyorum:
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Leonidas

• Hero Member
dediginiz gibi en heyecan verici dönemler.
şu an için gidişat normal. şok sonrası bekleme dönemi. sabır diliyorum :)

Facebook Twitter Instagram