merhabalar.
180. günü tamamladıktan sonra teşekkür etmek ve genel durum hakkında bilgi almak için Şahin Hoca'nın ziyaretine gittim. Kontrollerde saçın doğal göründüğünü ve özellikle verteksin hızlı ve olumlu sonuç verdiğini söyledi.
sizlere bahsetmek istediğim konu ise; fotoğrafta işaretlediğim ön kısımdaki seyreklikle ilgili. Bu seyreklik benim de dikkatimi çekiyordu ancak çok odaklanmak istemiyordum. Şahin hoca ben bir talepte bulunmadan 8. ayı doldurduktan sonra küçük bir operasyonla bu bölgeyi 50-60 greft ile güçlendireceğini söyledi. Konu ile ilgili herhangi bir ücret talep etmeyeceğini belirtti.
asıl önemli olan nokta ise, ekim öncesi fotoğraflarımı açtığında, şimdi seyrek olan o bölgede eskiden hiç saç olmadığını fark etmesi oldu. Bu bölgede bir dolaşım bozukluğu olduğuna işaret olabilir. Şahin Hoca buna rağmen gerekli düzeltmeyi yapacağını söyledi.
Kiminiz bunun zaten ekimcinin görevi olduğunu düşünebilir ancak ben herhangi bir şikayette bulunmadığım halde gerçekçi yorumlarda bulunarak bir kaç saatlik bir operasyonu ücretsiz olarak yapacağını söylemesini taktirle karşıladım.
bu yazımın reklam olarak yorumlanmamasını özellikle rica ediyorum. Önceki paylaşımlarıma göz atanlar öyle bir niyetimin olmadığını anlayabilirler. Amacım ekim yeri seçme aşamasında olan arkadaşlara ekstra bir bilgi vermektir.