Gönderen Konu: Lifehair Ankara Şahin Çelik Saç Ekimi 24.11.2020 (Yaş:35 Greft:4100)  (Okunma sayısı 9367 defa)

froytabi

• Full Member
  • serkan aygın saç ekimi
Çok güzel ilerlemiş süreç 120-180 arası fark muazzam güle güle tarayın,çok iyi sonuç çıkmış şimdiden.
-60 gün Xpecia(şuan Perfectil)
-120den itibaren Rogaine Foam %5
-Biotin 5000
-D3K2
-Dax Supergro

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Çok güzel ilerlemiş süreç 120-180 arası fark muazzam güle güle tarayın,çok iyi sonuç çıkmış şimdiden.

teşekkürler dostum. Sizin süreciniz de olumlu ilerliyor, umarım benimkinden daha da iyi olur saçlarınız.
  • Ekim Tarihi: 24.11.2020
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
güzel gidiyor biraz daha gelişmesi lazım tabi ki
Global Moderator

Sunshine

• Yeni üye
  • *
merhabalar.

180. günü tamamladıktan sonra teşekkür etmek ve genel durum hakkında bilgi almak için Şahin Hoca'nın ziyaretine gittim. Kontrollerde saçın doğal göründüğünü ve özellikle verteksin hızlı ve olumlu sonuç verdiğini söyledi.

sizlere bahsetmek istediğim konu ise; fotoğrafta işaretlediğim ön kısımdaki seyreklikle ilgili. Bu seyreklik benim de dikkatimi çekiyordu ancak çok odaklanmak istemiyordum. Şahin hoca ben bir talepte bulunmadan 8. ayı doldurduktan sonra küçük bir operasyonla bu bölgeyi 50-60 greft ile güçlendireceğini söyledi. Konu ile ilgili herhangi bir ücret talep etmeyeceğini belirtti.

asıl önemli olan nokta ise, ekim öncesi fotoğraflarımı açtığında, şimdi seyrek olan o bölgede eskiden hiç saç olmadığını fark etmesi oldu. Bu bölgede bir dolaşım bozukluğu olduğuna işaret olabilir. Şahin Hoca buna rağmen gerekli düzeltmeyi yapacağını söyledi.

Kiminiz bunun zaten ekimcinin görevi olduğunu düşünebilir ancak ben herhangi bir şikayette bulunmadığım halde gerçekçi yorumlarda bulunarak bir kaç saatlik bir operasyonu ücretsiz olarak yapacağını söylemesini taktirle karşıladım.

bu yazımın reklam olarak yorumlanmamasını özellikle rica ediyorum. Önceki paylaşımlarıma göz atanlar öyle bir niyetimin olmadığını anlayabilirler. Amacım ekim yeri seçme aşamasında olan arkadaşlara ekstra bir bilgi vermektir.

• Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şahin çelik başarısı yanında Hasta ilişkisinide iyi biliyoruz gayet saç ektiği kişinin mutlu olmasını çok önde tutan biri bu konuda evet bende kendisine saygı duyuyorum.

180 günlük duruma gelince ekim öncesi halinize bakarsak ben çok beğendim saçlarınız daha gelişecek.
Eger o bölge zayıf kalırsa zaten ufak bir 60 greft sıklaştırma ile harika olur sürecin çok güzel umarım daha güzel olur.
Global Moderator

Leonidas

• Hero Member
Hayırlı olsun gayet güzel olmuş ben beğendim. Daha da iyi olacaktır gelişim henüz bitmiş değil.
Ayrıca şahin hocanın yaklaşımı taktir edilesi bir yaklaşım.

grimmjow54

• Sr. Member
Çok başarılı.

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar,

uzun bir aradan sonra sizlere ekimimin son halini paylaşmak istiyorum. Yarın saç ekimi işleminin üzerinden tam 1 yıl geçmiş oluyor.

öncelikle genel olarak çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Sadece en ön kısımda bir seyreklif söz konusu ancak bu alan lise yıllarında en gür saçlara sahip olduğum yıllarda da genetik olarak bu şekilde seyrekti. Yine de 11.12.2021'de Şahin ve Ergin hocam sağ olsunlar bir rötuş işlemi gerçekleştirecekler.

umarım bu meşakkatli süreçlerde herkes istediği sonuca ulaşır.

selamlar.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Leonidas

• Hero Member
Masallah Harika duruyor ben çok beğendim hocam en az bi 7-8 yaş gencşestirmiştir bu seni. Şahin hoca gene Harika bir iş çıkartmış.
Güle güle tara :)

Münir

• Sr. Member
inanılmaz doğal bir görüntü yakalanmış ,ön bölgede seyreklik bile dökülmeler neticesinde olmuş gibi görünüyor bence revizyona bile gerek yok  bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

Sunshine

• Yeni üye
  • *
Masallah Harika duruyor ben çok beğendim hocam en az bi 7-8 yaş gencşestirmiştir bu seni. Şahin hoca gene Harika bir iş çıkartmış.
Güle güle tara :)

Teşekkürler Leo, evet gençleşmişsin diyenler var çevremde, bunları duymak mutlu ediyor tabi. Senin verteks ekimin de şimdiden sonuç vermeye başlamış. 1. yıla doğru hayalindeki saçlara kavuşacağına eminim.
selamlar :)
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

Sunshine

• Yeni üye
  • *
inanılmaz doğal bir görüntü yakalanmış ,ön bölgede seyreklik bile dökülmeler neticesinde olmuş gibi görünüyor bence revizyona bile gerek yok  bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

evet, aslında yukarıda bahsettiğim gibi şikayet amaçlı değil de teşekkür için gittiğimde kendileri önerdiler sağ olsunlar. Böyle bir sürece girmişken tam olsun dedim ben de. Değerli yorumun için teşekkür ederim hocam.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Şuan 24 yaşlarında gösteriyorsun hocam çok güzel olmuş.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Leonidas

• Hero Member
Şuan 24 yaşlarında gösteriyorsun hocam çok güzel olmuş.

Kesinlikle benden küçük gösteriyor masallah :) ayrıca saç tarzı ve şekli çok daha küçük göstermiş cidden süper tekrardan masallah diyelim

Facebook Twitter Instagram