Saç Ekimi Sonuçları
Ekim sık güzel duruyor umarım sonuç seni memnun eder bol sabırlar
Hayırlı olsun, benim ekime benziyor baya, ekim alanı sağlıklı görünüyor, ben ilk 3 ay masaj yaptım epey, ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama Şahin Bey yap dedi yaptım, iyi sonuç alırsın umarım
Bir sorum olacak, ben günlük hayatta kahve ve çayı ortalamanın biraz üzerinde tüketiyorum. Bunun saç ekim sürecinde olumsuz etkileri var mıdır? son zamanlarda epey azalttım onun yerine suya ağırlık vermeye çalışıyorum ancak yine de dikkatli olmam gerekiyor mu?
Hocam saçlara Şahin hocanın dediği gibi masaja devam et parmak uçlarıyla dairesel hareketlerle, faydasını görürsün.45 gün olmuş korkma artık bir şey olmaz.Kızarıklık normal daha devam edebilir.Yıkarken masaj yaparken nazik davrandıysan eline gelen saçlar şoktaki saçlar olabilir korkma.Bir aksilik olmazsa efsane bir sonuç olur
o kısa saclar senın sansına artık genellıkle uzamıyor ve uzun vadede dokuluyor sonrasında tekrar cıkıyor mu bılmıuyorum bende halen 1 kac tane var 6.ayıma gırmeme ragmem 1 sene surecı olupta o sacların aynı sekılde kaldıgını duydugum kısılerde oldu