Arkadaşlar merhabalar,
Saç ekimim 24.11.2020 tarihinde Lifehair Ankara Şahin Çelik Bey ve ekibi tarafından yapıldı. Sabah form okuma ve imzalama, saç tıraşı ve fotoğraf alma işlemleri sonrasında saat 11:30 gibi başlayan operasyon akşam 18:00'de sona erdi. Ekim öncesindeki, ekim sırasındaki ve sonrasındaki samimiyet, bilgilendirme, ilgi ve alaka için Lifehair Ankara ailesine teşekkür ederim. Saç çizgisi belirleme, greft alma ve ekim alanı hazırlama işlemlerini yapan Şahin Bey'e, karşılama, saç tıraşı ve anestezi işlemlerini yapan Ergin Bey'e ve greft ekim işlemini yapan Nihan Hanım, Çiğdem Hanım ve Elif Hanım'a tekrar teşekkür etmek istiyorum.
İşleme başlamadan önce koldan damar yolu açılarak serum verildi. Basınçlı ve enjektörlü anestezi işlemleri sırasındaki ufak acı dışında problemsiz bir işlem gerçekleşti. İki buçuk saat kadar yüz üstü yatılması gerekiyor ancak inanın zaman normalden daha hızlı akıyor ve hiç ağrı sızı hissetmiyorsunuz.
İlk akşam saç derisi altına enjekte edilen serum sıvısı yavaş yavaş donör bölgeden dışarıya çıkıyor. Bu nedenle ilk iki akşam yastığınızın üzerine gözden çıkarabileceğiniz bir örtü ya da havlu sermenizi tavsiye ederim. Ben daha rahat bir uyku için 70 TL'ye visco boyun yastığı aldım ve inanılmaz faydasını gördüm. ilk 10 günkü kritik süreçte daha rahat uyumamı sağladı ve sağa sola dönmemi engelledi diyebilirim. Ben biraz aceleyle almıştım, medikalcilerden daha uygun fiyata bulabileceğinizi düşünüyorum.
Bir aksilik olmazsa tüm süreci sizlerle paylaşmak istiyorum ve değerli yorumlarınızı bekliyorum dostlarım.
Bu güzel ortamı hazırladıkları için Hintell ve bu forumda emeği olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.