Ben bazı dönemler yaptığım sert iğneleme uygulamasını anlatayım. Dermarollerveya dermastample arada da bu metodla iğneliyorum. Bu zahmet yerine dermapen alıp, sadece bunu kullanmak daha makul daha garanti bi çözüm olabilir tabi de. Malum onun da fiyatları biraz fazla.
İğneleme için, insülin ölçüm cihazı iğnesi alıp (lanset) 4-5 tanesini hizalı düzgün birşekildr birbirine bantlayıp, iğnelemeyi bununla da yapabilirsin. Çok sert darbe yapmadan minik minik darbelerle pıt pıt deriye batırıp çıkartarak kullanabilisin. Elin ayarı kaçmasın, iğneler dermaroller ve dermastampe göre daha uzun ve ince gibi olduğu için deriye çok daha rahat giriyor bence. Fazla batırıp canın yanmasın. Biraz zahmetli ve dermastamp veya dermarollera göre. Fakat ayda 1 falan bununla biraz kanatarak uygulama yap. O gün kafana birşey sürme, o gün masajı vs atla. Kan çıkarsa pek kurumasına izin vermeden, steril bi gazlı bezle sil, . pıhtılaşıp yapışmasın saçlara. alkol sıkarak deriyi de sterilize edersen, olumsuz bir durum olmasını da engellemiş olursun bence. Ertesi gün saçları yıka ketoral ile yıkarsın. Bu uygulama biraz sert olur ufak ufak başla. Ayda 2-3 uygulamayı bu şekilde yap.
Birkaç ayda deriye biraz canlılık getireceğini umut ediyorum.