Gönderen Konu: 22 yaşında saç ekimi.  (Okunma sayısı 15961 defa)

Sivas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
22 yaşında saç ekimi.
« : 02 Mayıs 2017, 23:21:38 »
Merhaba 22 yaşındayım ve saçım bu durumda ben gerçekten saçı çok kafama taktım ve ektirmsk istiyorum sizin görüşleriniz nelerdir ve ekim merkezi önerileriniz nerelerdir ?

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 22 yaşında saç ekimi.
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2017, 23:31:35 »
Sizin saça ekim yapılmaz yaşınız genç üstelik tam dökülmemiş yazık olur daha kökleriniz tazedir minoxil kullanabilirsiniz toparlar saçları en azından 2-3 yıl mevcut saçları koruyun hatta yenileri çıkar minoxille

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2017, 23:33:22 »
Kardeşim  aşkın ve saçın yaşı yoktur :D benden 1 yaş büyüksün,  benim açıklığım senden az ama ben param olsa bir dakika durmaz Koray hocaya ektirirdim.

Bu dediklerim senin sorduğun soruları açıklamıştır umarım : )
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Sivas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2017, 23:35:52 »
Minoxili yaklaşık 8 ay kullandım faydasını gördüm ancak kalıcı birçözğm olmadığı için devam etmedim bıraktım ve bırakmamında etkisiyle böyle oldu saçlarım.

Sivas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2017, 23:36:53 »
Kardeşim  aşkın ve saçın yaşı yoktur :D benden 1 yaş büyüksün,  benim açıklığım senden az ama ben param olsa bir dakika durmaz Koray hocaya ektirirdim.

Bu dediklerim senin sorduğun soruları açıklamıştır umarım : )

Eyvallah kardeşim, maalesef Koray hocaya ektirecek kadar bütçem yok cevabın için teşekkür ederim :)

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Mayıs 2017, 23:41:34 »
Saç işi sabır işidir günlük kararlar vermeyin 5-10 yıl sonranızı da düşünün ona göre karar verin benim şahsi görüşüm genç yaşlarını kimse saçsız geçirmek istemez ama sizin muhtemelen saç dökülmeniz devam ediyordur ya sabırla minoxil veya alternatifi finasterid kullanmak en azından 2-3 yıl boyunca veya saç protezi de düşünebilirsiniz ama illa ekim için 2-3 yıl daha bekleyin ki dökülme tipiniz tam ortaya çıksın

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Mayıs 2017, 20:39:24 »
Bende beklemenizi öneririm enazından 1 sene bu arada da proscar düşünürsen arkaları baya bi toparlar biotin desteğiyle beraber, sadece öne az bi ekimle güzel bi görüntü elde edersin bence

Sivas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Mayıs 2017, 20:41:57 »
Proscar ın yan etkileri var mıdır acaba siz kullandınız mı ?

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Mayıs 2017, 10:39:43 »
Meme büyümesi menide sıvılaşma testis ağrısı cinsel isteksizlik unutkanlık depresyon gibi yan etkileri görülebilir

mekola

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Mayıs 2017, 17:49:59 »
tamamen norwood 7mi olmasını bekliyorsunuz hocam, 1 sene beklemeniz bence kayıp olacaktır sitedeki ekimlerin çoğunda öncesinde daha cok sac var, sıklaştırmalı bir ekim yapılmasını tavsıye ederım, 1 yıl sonrası çok farketmez zaten dökülmüş döküleceği kadar
edit: proscar gibi kanser ilaçlarıyla vucudunuza yazık etmeyin, saçınız daha değerliyse kullanın tabi size kalmış
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2017, 17:53:49 Gönderen: mekola »

ekolit

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 04 Mayıs 2017, 18:34:39 »
Daha çok gençsiniz, ama illa ki yaptırıcam diyosanız hastanede yaptırın bence, kontrol altında daha sağlıklı olur.

Sivas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Mayıs 2017, 23:14:41 »
Herkese yorumları için teşekkür ederim ben yaptırma taraftarıyım yazın nasip olursa yaptıracağım.

gokhanxxx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Haziran 2017, 01:11:10 »
Şimdi anlayamadığım şu adamın yaşı genç olabilir ancak üst kısımdaki saçlarını yüzde 70 ini kaybetmiş kalanlarda incelmiş bence bu saça ekim yapılabilir ancak iyi bir yerde

lothlorien

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 03 Temmuz 2017, 02:46:48 »
Bence zaman kaybetmeden yaptırmalı üst bölge çünkü yeterince açılmış ama alan tamamen boş olmadığı için aralara girilmesi gerekecek yani sıklaştırma işlemi yapılacak.Sıklaştırma işlemi yapılırken mevcut saça zarar verilme durumları söz konusu o yüzden uzman birinin yapmasında fayda var , normal bi ekimden daha zor ve sıklaştırma işlemi yapılacak alanda geniş malesef.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 03 Temmuz 2017, 10:21:35 »
Ekim yapilir yapilmasinada yasin genc ve dokulmen devam ediyor maddi durum iyiyse koray hoca eker bence bu saca tabi bir yil finas kullanip donoru  guclendirdigin takdirde.ama arkadaslarin dedigi gibi tezcanlilik yapma ektiripte kurtulayim falan sakin arenamedlere falan gitme benim tavsiyem finas xpecia ve biotin kullan iki uc sene sonra iyi bir yerde iki seans ektir once uc bin one bir yil sonrada iki bin vertexe tabi karar senin cunku finas gibi ilaclarin yan etkileri olabiliyo malesef

Facebook Twitter Instagram