Gönderen Konu: 22 yaşında saç ekimi.  (Okunma sayısı 15971 defa)

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 22 yaşında saç ekimi.
« Yanıtla #15 : 06 Temmuz 2017, 12:13:42 »
30-35 yaşından önce ekim yaptırmak çok mantıksız... paranıza gerçekten yzık olur.. ekimden sonra mevcut saçlarınız da dökülmeye devam edecek ve çok kötü bir görüntü oluşacak...

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 06 Temmuz 2017, 12:17:53 »
Evet belki 30 dan önce ekimden sonra mevcut saçlar gidiyor olabilir ama bi erkeğin hayatının en renkli en heyecanlı en aksiyonlu yaşları olan 20-30 arasını saçsız yani psikolojisi bozuk moralsiz mutsuz geçirmesi hayata karşı haksızlık olur .

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 06 Temmuz 2017, 12:42:35 »
Ekim yapilir yapilmasinada yasin genc ve dokulmen devam ediyor maddi durum iyiyse koray hoca eker bence bu saca tabi bir yil finas kullanip donoru  guclendirdigin takdirde.ama arkadaslarin dedigi gibi tezcanlilik yapma ektiripte kurtulayim falan sakin arenamedlere falan gitme benim tavsiyem finas xpecia ve biotin kullan iki uc sene sonra iyi bir yerde iki seans ektir once uc bin one bir yil sonrada iki bin vertexe tabi karar senin cunku finas gibi ilaclarin yan etkileri olabiliyo malesef
Katılıyorum. Yaşın henüz 22 ve saç köklerin daha canlı. Bence önce vitamin takviyesi gibi ilaçlar kullanıp 1-2 yıl beklemen. Acele etmene gerek yok. Sonuçta tam dökülme yaşından dolayı kesilmez gibime geliyor. Xpecia yan etkileri yok denecek kadar az bi ilaç forumda ilgili yerlerde açıklama bulabilirsin. Şimdiden hayırlısı...

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 07 Temmuz 2017, 09:34:05 »
Saç ekimi için erken yaş, bu yaşta bu kadar dökülen saç daha önce görmemiştim. 30lu yaşları beklemek mantıklı. Bakarsın yeni tedavi yöntemleri gelişir, saç ekimi daha kolay ve güzel olabilir.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 07 Temmuz 2017, 14:45:18 »
Yeni tedavi falan çıkmaz kardeşim. 15 senedir çıkacak da çıkacak..hadi diyelim ki çıktı.sence buna bütçe yetecek mi? Şuan koray erdogan için yetmeyen bütçe,yeni tedaviye yetecek mi yani..herkes boş hayaller peşinde.haa durumu iyi olan adam için zaten hayal değil. Bak koray hoca uzun sac ekmeyi de yapmaya başladı ama 1 greft 5 euro falan..saçın tam ortasinda şerit gibi hat var oraya kadar 3 bin greft ekimle ön kısmı kurtar. 5 sene sonra da arkaya bakarsın.ayrıca yaşın küçük ama sac yoksa beklemenin manasi yok.önde zaten 1000greft sac kalmis neyi bekleyesin ki?

Sivas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 15 Temmuz 2017, 00:31:19 »
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim her bir yorum benim için gerçekten önemli, ancak denildiği gibi 20-30 yaş aralığında saçım olmadıktan sonra daha ileriki yaşlarda ektirmemin bi önemi yok gibi benim için. 1 sene içinde birden böyle dökülme oldu minoxil kullanıyordum onu bıraktıktan sonra böyle oldu denilebilir tabi gideceği varmış o ilacı 6 ay kullanıp birden bırakmamda bahanesi oldu bu yüzden pek ilaç kullanmak istemiyorum çünkü bırakınca daha kötü oluyor maalesef. İyi bir yer arıyorum bu arafda ankarada yaşıyorum bütçem maalesef koray hocaya da muttalip hocaya da yetmiyor ancak muttalip hoca ile görüşmek istiyorum sonuçta geri dönüşü olmayan bir operasyon hakkımızda hayırlısı..

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 15 Temmuz 2017, 08:39:14 »
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim her bir yorum benim için gerçekten önemli, ancak denildiği gibi 20-30 yaş aralığında saçım olmadıktan sonra daha ileriki yaşlarda ektirmemin bi önemi yok gibi benim için. 1 sene içinde birden böyle dökülme oldu minoxil kullanıyordum onu bıraktıktan sonra böyle oldu denilebilir tabi gideceği varmış o ilacı 6 ay kullanıp birden bırakmamda bahanesi oldu bu yüzden pek ilaç kullanmak istemiyorum çünkü bırakınca daha kötü oluyor maalesef. İyi bir yer arıyorum bu arafda ankarada yaşıyorum bütçem maalesef koray hocaya da muttalip hocaya da yetmiyor ancak muttalip hoca ile görüşmek istiyorum sonuçta geri dönüşü olmayan bir operasyon hakkımızda hayırlısı..
Muttalip hoca az greft ekiyor ve aktif dökülen saca ekmiyor o kadar bütceniz varsa koray erdogana resminizi yollayın bakalım ne diyecek aralara giriyor sacların onun dısında hakan doganay kalem yöntemiyle aralara iyi girer. Bütce daha kısıtlıysa serdar gökrem ve jale şenyurt ekimlerini inceleyin

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 15 Temmuz 2017, 18:42:37 »
Muttalip hoca tam kelleşme olmadan ve erken yaşta ekmiyor gitseni bile ilaç kullan sonra gel der bence

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 15 Temmuz 2017, 20:29:01 »
bu yaşta saç olmazsa hangi yaşta olacak git ektir özgüvenini kazan tekrardan ,senin saç kalmamış zaten saç var diyenlere sözüm o saç olsada bir işe yaramaz şekil almaz , donörün kaliteli güzel sonuç alırsın yarın ölmeyeceğinin garantisi var mı ..30 a kadar bekleyesin ..iyi güvenilir yüzdeli bir hoca bul ve ektir hiç bekleme.bu saç kurtulmaz tedaviyle

Sivas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 16 Temmuz 2017, 04:36:37 »
Bugün jale şenyurt hoca ile görüştüm 2 seans ekim gerektiğini ekim sonunda iyi bir sonuç alınacağını söyledi bakalım son karara az kaldı

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 30 Eylül 2017, 12:10:19 »
Harbiden boş ve ezbere yorum yapıosunuz  sağdan soldan duyduğunuz cümlelerle arkadaşım saç kalmamış kafasında yok finaaterid yok xpecia felan ulan kullansa ne olacak saç mı fıskıracak kesinlikle ilaç kullanma kardeşim ekiminide yaptır . 22 yasında bu adamın pskolojiani anlayamaZssınız siz.  Bende 24 yaşındayım mayıs ayında konya trans plasta yaptıracam bekleneni tavsiye etmiorm dökülürse bile sıkılastırma yapıp gerekirse sakaldanda veririiz
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 30 Eylül 2017, 20:08:03 »
Harbiden boş ve ezbere yorum yapıosunuz  sağdan soldan duyduğunuz cümlelerle arkadaşım saç kalmamış kafasında yok finaaterid yok xpecia felan ulan kullansa ne olacak saç mı fıskıracak kesinlikle ilaç kullanma kardeşim ekiminide yaptır . 22 yasında bu adamın pskolojiani anlayamaZssınız siz.  Bende 24 yaşındayım mayıs ayında konya trans plasta yaptıracam bekleneni tavsiye etmiorm dökülürse bile sıkılastırma yapıp gerekirse sakaldanda veririiz
Burdaki birçok arkadaş sizin yaşamış olduğunuz sorunları yaşamış insanlardır. Ayrıca kullandığınız kelimelerin sizin yaşınız ve psikoljik durumunuzdan kaynaklandığını varsayıyorum.
İyi forumlar...

bir rüya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 01 Ekim 2017, 22:36:52 »
kardeşim saça en ihtiyaç duyacağın yaş aralığındasın. imkanın varsa tabi ki ektirmen uygun. üzülmeni istemem fakat gerçekçi olmalıyız kalan saçlarında dökülcekmiş gibi hareket ederek bir ekim planı oluşturmalısın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 12 Temmuz 2018, 17:39:02 »

Donör bölgesi güçlenecek kandan dht temizlenicek ekilen saçlarda daha güzel beslenicek kafasındaki var olan saçlarda güçlenip azda olsa hacıme destek olucak.. burda boş ve ezbere konuşam tek insan var oda malesef sensin..

Global Moderator

Uzm.Dr.Yusuf Topal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 11 Eylül 2018, 13:48:42 »
Arkadaşlar Merhaba Ben Dermatolog Dr Yusuf Topal Foruma yeni katıldım bir süredir üye olmadan takipteyim ve forumlarda Dermatolog ya da plastik cerrah ya da Saç ekim doktoru olmayan kişilerin tedavi önerilerini görünce şaşırıyorum.. Çok yorum yapmıcam sadece konu başlığını açan arkadaşa yardımcı olmak amaçlı şunu söylyebilirim..
eldeki verilere bakarsak
Yaşın çok genç ama saç kaybın yaşına görede çok hızlı
Ailesel genetik aktarımın çok kuvvetli
Bunlar bize saçlarının hızla açılmaya devam edeceğini gösteriyor
Şu an saç ekimi yaptırırsan, donor alan kaybına uğrayacaksın ki saçlarının ileridede açılmaya devam edeceğini düşünürsek saç ekimi şu anda son tercih
Mevcut saçlarını koruyacak mümkünse inaktif halde ki saç köklerini harekete geçirecek bu sayede saç ekimini sağlıklı bir şekilde öteleyebileceğin tedavilere ihtiyacın var..
En sağlıklısı bulunduğun şehirde androgenetik alopesi (erkek tipi dökülme) tedavisinde kullanılan saç mezoterapisi yapan dermatolog ya da saç ekim doktorlarını araştırman.. Uygun yapılan saç mezoterapileri sayesinde merak etme saç sıklığını arttırır ve saç ekim ihtiyacını ortadan kaldırırsın..
Şimdiden geçmiş olsun..Bol şans
Not: Lütfen saç ekimi yaptırıcaksan yapan kişinin doktor olduğundan emin olun..

Facebook Twitter Instagram