Gönderen Konu: 8 aylık Fin tedavisini bırakmak zorunda kaldım  (Okunma sayısı 3715 defa)

Snowly12

• Hero Member
Ynt: 8 aylık Fin tedavisini bırakmak zorunda kaldım
« Yanıtla #30 : 15 Aralık 2020, 13:41:51 »
Valla su kafama takiliyor benim Direk erkekten kadina gecmek icin hormon terapisi goren insanlarda bile erektil bozukluk olmazken finde nasil oluyor?
Ya bu ilac cok cok agir ya da psikolojik seyler var ortada.

Ayrica surekli bir ilaca bagimli oldugunu bilmek psikolojini yeterince yipratiyor zaten.

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #31 : 15 Aralık 2020, 14:40:48 »
Valla su kafama takiliyor benim Direk erkekten kadina gecmek icin hormon terapisi goren insanlarda bile erektil bozukluk olmazken finde nasil oluyor?
Ya bu ilac cok cok agir ya da psikolojik seyler var ortada.

Ayrica surekli bir ilaca bagimli oldugunu bilmek psikolojini yeterince yipratiyor zaten.

Hocam bende erektil bozukluk , isteksizlik vesaire bir yan etki yapmadı ilaç .sadece meni şeffaflaşması yaptı buda normal kabul ediliyor zaten. bende yaptığı yanetki psikolojik olarak etkiledi panik atak,depresyon,sinirlilik,huzursuzluk,güç kaybı,hayattan tat alamama gibi kötü etkilendiğim için bırakmak zorunda kaldım .

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #32 : 15 Aralık 2020, 14:48:34 »
Dostum minox falan kullanıyorsan, içinde proscar falan atıp, topikal olarak kullanmayı deneyebilirsin belki. Deriden emilim daha az olacağı için, belki süreç daha sürdürülebilir olur. Dozaj azaldığı için yaketki riski de azalmış olur.

Minox kullanmıyorsan da, başka bir losyona flan atabilirsin. Etil alkol ve su içeren bi losyon iş görür. Belki geç kuruması için gliserin ekleyebilirsin belki.

Çok da iyi etki aslında meret, üzüldüm bırakmak zorunda kalmış olmana. Ben de bir miktar yanetkilerden muzdaribim de idare ediyoruz bi şekilde.

Hocam haklısın valla ,çok memnundum yani acaba diyorum hergün almasaydım 1mg böyle olurmuydu.çünkü sistemde kalıyor en az 3 gün etkisi geçmiyor.Bizde sürekli hergün alıyoruz ve bu sistemde birikme yaptıgına inanıyorum acıkcası  yabancı bi doktor vardı oda öyle diyordu yan etkilerinin hergün kulllanıldıgından dolayı cıktıgı haftada 3 gün kullanılması gerektiğini söylüyordu.1 2 ay mola verip haftada 3mü denesem diyorum ama kararsızım.

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #33 : 15 Aralık 2020, 14:54:56 »
Hocam ben de 1.5 ay olacak başlayalı, sizde çok güzel etki göstermiş keşke bırakmak zorunda kalmasaydınız. Sağlık her şeyden daha önemli ama tabi.

keşke hocam bende cok memnundum valla çok güzel etki ediyordu.

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #34 : 15 Aralık 2020, 14:58:21 »
Mikrodoz, topikal veya topikal anti androjen seçeneklerini düşündünüz mü ? Bu ilerleme çok iyi çünkü.

Topikal antiandrojen düşünüyorum ama nasıl yapıldığı konusunda hiç bir fikrim yok.

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #35 : 15 Aralık 2020, 15:19:18 »
şunuda ekleyeyim arkadaşlar karaciğer enzimlerini 1.8 kat arttıran bir ilaç olmasına rağmen 8 aylık kullanım sonu yaptırdıgım testlerde kan tahlillerim normal ve karaciğer tüm değerlerede baktırdım sonucumda normal çıktı.

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 15 Aralık 2020, 16:41:56 »
Topikal olarak ru58841 deneyebilirsin.
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 15 Aralık 2020, 16:58:40 »
Topikal antiandrojen düşünüyorum ama nasıl yapıldığı konusunda hiç bir fikrim yok.

Konya pekcan eczanesini ara hocam Ahmet bey size çok yardımcı olur 3 aylık fiyat 240 TL idi topikal androjenin bilginiz olsun kargo ile gönderim yapıyor

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 15 Aralık 2020, 18:22:00 »
üç günde bir dut deneyebilirsin bence

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #39 : 15 Aralık 2020, 18:59:44 »
üç günde bir dut deneyebilirsin bence

Kanka onuda düşündümde o finden daha riskli  ya tip1ide basklıyor daha cok yan etkisi olacagını düşünmekteyim. Haftada 3 fin kullanan varmı nasıl olur acaba

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 15 Aralık 2020, 20:41:29 »
Kanka onuda düşündümde o finden daha riskli  ya tip1ide basklıyor daha cok yan etkisi olacagını düşünmekteyim. Haftada 3 fin kullanan varmı nasıl olur acaba

4 aydır kullanıyorum. Bi dönem 2 günde bir bi dönem 3günde 1 kullandım. Eğer finin yanetkisi rahatsız ediyorsa, o miktar da edecektir bence. Belki de daha fazla. Hem daha fazla dht bloklar hem de daha uzun yarılanma ömrü var.

Dozajı çok daha düşürür, veya topikal denersen belki daha az yanetki olasılığı olur.

Şu aşamada topikal fin daha mantıklı olur bence.

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #41 : 15 Aralık 2020, 21:12:54 »
4 aydır kullanıyorum. Bi dönem 2 günde bir bi dönem 3günde 1 kullandım. Eğer finin yanetkisi rahatsız ediyorsa, o miktar da edecektir bence. Belki de daha fazla. Hem daha fazla dht bloklar hem de daha uzun yarılanma ömrü var.

Dozajı çok daha düşürür, veya topikal denersen belki daha az yanetki olasılığı olur.

Şu aşamada topikal fin daha mantıklı olur bence.

Bende öyle düşünüyorum hocam dut çok ağır olur. Haftada 3 kez fin alsam nasıl olurdu acaba pek detaylı bilgi de yok ama bence finin hergün alımı gereksiz. Sistemde 3 güne kadar etkisini sürdürdüğünü söyleyen yabancı doktorlar var. Yada Evocapil spreyin içine fin atsam iş görürmü ki.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 15 Aralık 2020, 21:39:37 »
Bende öyle düşünüyorum hocam dut çok ağır olur. Haftada 3 kez fin alsam nasıl olurdu acaba pek detaylı bilgi de yok ama bence finin hergün alımı gereksiz. Sistemde 3 güne kadar etkisini sürdürdüğünü söyleyen yabancı doktorlar var. Yada Evocapil spreyin içine fin atsam iş görürmü ki.

fin topikal sıkıntılı yapması galiba deriden geçirmesi çok zor
haftada bir dut ya da dut min deneyebilirsin
dut 4 gün kalıyor diye biliyorum kanda dokuda aylarca kalıyor tabi

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Facebook Twitter Instagram