Arkadaşlar herkese merhaba ekim sürecini paylaşma konusunda biraz geciktim bu gün fark
ettim iki ay olmuş o yüzden kusura bakmayın çünkü bu forumdaki paylaşımlar
benim saç ekimi yaptırmada karar vermemde çok yardımcı oldu. Yıllardır saç ekimi yapmak aklımda
ama gündemimde olan bir şey değildi öyle muhabbet olursa düşünüyorum derdim hiç araştırmadım.
Bi arkadaşım, tanıdığı bir saç ekim merkezini önermesi sonrası o ekim merkezi ile ilgili araştırma
yaparken bu foruma denk geldim ve iki üç gün içinde hızlı bir şekilde karar vermemi sağladı bu forum.
O yüzden sitedeki her bir paylaşımın çok değerli olduğunu söyleyerek bende başkalarına faydası
olması düşüncesiyle paylaşım yapmak istedim çünkü ekim yapacak her kes için en önemli şeyin
referanslar olduğunu ve bu referanslarında falan kişi bilmem ne ünlüsü olmadığını düşünüyorum.
Çevremde saç ekimimi soran herkese Asuman Hanımı ve bu siteyi tavsiye ediyorum. Nerede ekilirse
ekilsin bu sitenin aktif ve yaygın olarak kullanılması ekim yapacak kişilerin faydasına olacağını, ekim
sektörüne bir seviye getireceğini düşünüyorum.
Asuman hanım ve ekibiyle ilgili buradan çok güzel yorumlar okudum ve okuyoruz ama en iyi
tespiti bir arkadaş yapmıştı ' İşlerini profesyonelce yapan amatör ruhlu bir aile işletmesi '
heyecanlarını kaybetmemeleri ve başarılarının devamını diliyorum.
Ekim öncesi, ekim sonrası 5. gün, 22. gün ve 59 gün fotoğraflarını ekliyorum.