Selamlar, bugün ekimden sonraki 5. gün. Dün öğlen ilk yıkamayı ofiste yaptılar. Ardından ilaçlar için görüşmek istediğimi söyledim ve Burcu hanımla görüştük. 18. günde Finasterid Gel 2.5% ve Xpecia tablet'e başlayacağım. Xpecia tableti sabah akşam içmek gerekiyormuş.
Finasterid Jel ile ilgili çok fazla bilgi bulamadığım için size da yazmış olayım. Fulya Ezcanesinden temin ettim, formülün üzerinde Serkan Hocayla çalıştıklarını ve güzel sonuç çıkarttıklarını söylediler. Gece yatmadan önce 1 Fıs yayılmalıymış. Saçı fazla olup korumak isteyenler için 2 de olabilir şeklinde konuştu Eczacı hanım. 2 aylık bu spreyin ücreti ise 375 Tl, 2 aylık propecia ile aynı para.
Düzenli olarak kullanıcam sonuçlarını görücez. Takviyelere başlamadan önce de kan tahlili yaptıracağım.
Yağlı Sprey- Losyon - Şampuan deneyimim:
- Cildin kurumaması için verilen spreyi sabah kalktığımda ve akşam 20.00 gibi mümkün olduğunca ince sürmeye çalışıyorum. Genelde fazla oluyor ve alnıma doğru akıyor. Eksik kalan yer olmamasına özen gösteriyorum.
- Losyon sürerken bugün biraz fazla sürdüğüm yerler oldu, elimde yaymak istemediğim için öyle bıraktım. 45 dakika sonra bir lif yardımıyla verilen şampuanı köpürterek ekim bölgesine yavaşça bıraktım. Saça ellemedim. 2-3 dk sonra da bir kase ile yıkamaya başladım. Fazla sürülen losyonlar çıkmak bilmedi, o sebepten biraz fazla sürdü yıkama süreci.
Takviye için fikirlerinizi bekliyorum
Şimdi fotoğrafları ekliyorum