Evet arkadaşlar bu zamana kadar olanları geçen günlere ait bütün resimleri haftalık olarak paylaştım şuanda 51 gün oldu.Bu süreç içerisinde beni meraklandiran ve düşündüren bu kızarıklığin ne zaman gececigi.Bazi yer yer tuylenmeler var bayada uzun duruyor fakat uzamayan şok dökülmeden sonraki saç telleri sanki aynısı gibi duruyor.Kullandigim ilaç günde 1 kere xpecia tablet.Sampuan olarak Sebamed Bebek şampuanı önerdiler.Baskada bişey onermediler.Kabuk dokumunden 45 gün sonra resim atın dediler 5 gün sonra resim aticam bakalım başka önerileri olacak mı.
Minoxil ilacını bu forumda çok gördüm çoğu kişi onu kullanıyor bende arenamed deki arkadaşa bu forumda önerildiği ni söyledim kullanmam gerekiyor mu diye fakat bana 45 gün sonraki donör alanına baktıktan sonra onerebilirim dediler.
Tekrar burda özellikle Revita şampuanı,minoxili,H4B vitamini ve prozinc sampuanini onlara anlattım burdaki arkadaşların kullandığı için şuan için gerek yok dediler ama isterseniz kendi insiyatifiniz doğrultusunda tabiki kullanabilirsiniz dediler.
Özellikle Hintell ve diğer bütün arkadaşlara soruyorum sizce attığım resimlere göre kullanmam gereken takviyeler var mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.